AD

HOROSCOP

Horoscopul lunii februarie. Află dacă ești printre zodiile norocoase!

todayfebruarie 3, 2017

Background
share close
AD
AD

Horoscopul lunii februarie. Zodiile norocoase în dragoste

Berbec

Marte și Venus se află în zodia Berbecului în luna februarie, aducând pasiune, energie și dynamism în toate acțiunile și planurile acestor nativi. Horoscopul lunii februarie arată că este o perioadă excelentă pentru Berbeci și trebuie să profite din plin de orice ocazie le iese în cale și mai ales de iubirea pe care o primesc.

Gemeni

Februarie este luna iubirii pentru Gemeni, iar Venus le oferă o atmosferă romantică pe care nu au mai avut-o de multă vreme. Gemenii singuri tânjesc după o aventură și o vor găsi la momentul potrivit. Cei care sunt deja implicați în relații, vor încerca să facă o schimbare și vor redescoperi pasiunea.

Balanța

Erotismul este tot mai accentuat, nevoia de pasiune și de a o aventură va crește. Balanțele vor ceva nou, proaspăt, dinamic și însoțit de focuri de artificii. Nativii singuri vor neapărat să se îndrăgostească, dar trebuie să fie atenți pe cine aleg. Iar cei căsătoriți vor face surprize frumoase partenerilor.

Zodiile norocoase la bani

Scorpion

În februarie, nativii Scorpioni trebuie să fie responsabili, să muncească și să îți țină toate promisiunile. Nu prea au timp nici de dragoste, nici de distracții. În schimb, se vor concentra asupra unor afaceri sau activități care se vor dovedi foarte profitabile.

Capricorn

Este posibil ca luna februarie să fie mai agitată și mai obositoare pentru nativii Capricorni. Vor trece prin situații neplăcute în cuplu și vor avea câteva probleme urgente în familie. Dar vestea bună din horoscopul lunii februarie este că vor primi bani frumoși și vor reuși să scape de griji mult mai repede.

Pești  

Este posibil ca astrele să aducă mici schimbări în viața Peștilor care vor revigora cariera și situația lor material. Mulți nativi vor primi oferte noi de lucru sau vor găsi o activitate nouă din care pot scoate profit în câteva luni. Perspectivele unor afaceri noi sunt foarte bune.

Zodiile norocoase în carieră

Taur

Nativii Tauri au mai puțin noroc la dragoste, ba chiar riscă să piardă încrederea partenerilor lor. Însă au mult noroc în profesie, pentru că îl au de partea lor pe Jupiter. Vor munci mult, dar se vor implica în activități frumoase și dinamice, cu profit mare la final și satisfacții pe măsură.

Leu

Venus și Marte pregătesc o perioadă dinamică pentru Lei, arată horoscopul lunii februarie, dar și evenimente care îi vor obliga să reacționeze. Pot avansa, pot urca în ierarhia profesională și pot ajunge pe poziții de conducere, dacă știu să speculeze ocaziile ivite. Evenimentele sociale vor fi în favoarea lor.

Săgetător

Soarele și Mercur le vor oferi nativilor Săgetători câteva ocazii frumoase în carieră și vor putea face ceea ce își doresc de multă vreme. Se vor implica în proiecte îndrăznețe, creative și îi vor stimula pe toți colegii care lucrează alături de ei să treacă la o nouă etapă în munca lor.

Horoscopul lunii februarie. Zodiile mai puțin norocoase

Rac

În viața Racilor pot apărea complicații nedorite, mai ales dacă amestecă munca și plăcerea. Este posibil ca partenerii de serviciu să devină mai mult decât simpli prieteni, dar acest lucru ar putea da naștere la conflicte emoționale puternice.

Fecioara

Nu va fi o lună ușoară pentru Fecioare, arată horoscopul lunii februarie. Cei mai mulți nativi vor avea de a face cu evenimente imprevizibile, cu consecințe dramatice uneori. Va fi o adevărată furtună în viața celor care au deja probleme în relația intimă. Iar ceilalți e posibil să aibă pierderi financiare.

Vărsător

Relațiile se vor număra printre prioritățile Vărsătorilor în februarie și se anunță evenimente ieșite din comun în care vor fi implicați împreună cu prietenii lor. Trebuie să fie prudenți și chibzuiți cu banii, deoarece planurile lor pot întâmpina obstacole costisitoare.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com