AD

HOROSCOP

Cele 5 zodii care știu să scoată bani chiar și de acolo de unde nu sunt!

todayianuarie 12, 2018 3

Background
share close
AD
AD

Iată care sunt cele 5 zodii care nu au probleme financiare niciodată și care pot găsi ieșire din situație mereu:

– Scorpion

Sunt cei care au fost înzestrați cu o capacitate deosebită de a crea cele mai bune și profitabile afaceri! Sunt oameni răbdători, care știu cât timp trebuie să aștepte pentru a primi cel mai mare câștig!

– Fecioară

Imaginația nativilor din zodia Fecioară sunt persoane a căror gânduri, idei și imaginație sunt spectaculoase, pentru că mereu vor duce spre profit!

– Leu

Nu vei vedea niciodată un nativ din zodia Leu care va sta cu mâna întinsă pentru a cerși bani, deoarece anume ei sunt cei care vor fi mereu în căutare și mișcare pentru a găssi o nouă metodă de a face bani ușori!

– Capricorn

Niciodată nu vei putea înțelege de unde scot banii nativii din această zodie! Îi găsesc și acolo unde nu ți-ai fi putut imagina niciodată, însă au capacitatea de ai pierde extrem de ușor!

– Gemeni

Atunci când vorbim de o afacere, primii care ne vin în cale sunt gemenii, deoarece sunt oamenii business-ului. Sunt născuți pentru a se îmbogăți și pentru a face rost de bani. Chiar dacă vor avea o avere, își vor dori mereu mai mulți bani și mai mulți!

Tu te-ai regăsit printre cele mai bogate zodii?

Ce se întâmplă cu Corpul tău când trăieşti 10 zile fără zahăr

În ultimii ani a devenit din ce în ce mai comună cunoașterea faptului că zahărul provoacă dezastru asupra sănătății noastre, ducând la astfel de afecțiuni predominante și grave precum obezitatea, diabetul de tip 2, bolile cardiace și chiar cancerul. Acum consumăm mai mult zahăr decât oricând, deoarece aproape toate alimentele procesate sunt îndulcite cu o anumită formă de otravă. Deși odată credeam că ne îngrăşăm datorită grăsimii, această teorie a fost dovedită incorectă și epidemia de obezitate s-a înrăutățit, deoarece producătorii de alimente au început să înlocuiască grăsimea cu zahăr în toate produsele noastre preferate.

Din fericire, daunele cauzate de zahăr pot fi prevenite cu ușurință și chiar inversate. În timp ce majoritatea dietelor tind să dureze luni pentru a arăta rezultate, reducerea consumului de zahăr poate avea efecte imediate, pozitive asupra sănătății generale. Într-un nou studiu privind copiii, cercetătorii au putut vedea îmbunătățiri dramatice în doar 10 zile.

Studiul

Dr. Robert Lustig și echipa sa de cercetători de la Universitatea din California, San Francisco, au reușit să scadă nivelul de trigliceride cu 33 de puncte în medie, iar colesterolul LDL (rău) a scăzut cu 5 puncte și presiunea arterială diastolică. În numai 10 zile, toți copiii care au participat la studiu au redus drastic riscul de diabet de tip 2.
În timp ce ei au testat doar copii, rezultatele covârșitoare pozitive sugerează beneficii similare pentru adulți.

Bine de stiut

Este important să știți că nu toate caloriile sunt create în mod egal. 100 de calorii de zahar nu sunt acelasi cu 100 de calorii de spanac. Din păcate, acest lucru nu este ceea ce companiile mari de alimente ar dori să credeți, deoarece aceștia cheltuiesc milioane de dolari pentru a-și publica produsele alimentare cu conținut scăzut de calorii, cu ideea nebună că aceasta înseamnă că ele reprezintă o alegere sănătoasă. De fapt, nu trebuie neapărat să ne concentrăm pe numărarea caloriilor; ar trebui să ne concentrăm asupra ingredientelor din alimentele noastre. În timp ce zahărul poate fi anunțat ca “fără grăsimi”, acesta este doar un joc de marketing inteligent, deoarece, deși zahărul în sine nu conține grăsime, acesta se stochează ca grăsime în sistem, mai ales dacă înghiți mai mult decât poate procesa ficatul, care este foarte puţin.

citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com