Efectul „presedintelui jucator”. Dupa atacurile la adresa PSD si sustinerea protestelor, Iohannis „isi ia LIKE-urile inapoi”

Klaus Iohannis pe Facebook

Astfel, pagina oficiala de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis este in continua crestere, iar monitorizarile realizate de Facebrands arata ca actiunile sale politice din perioada alegerilor parlamentare (decembrie 2016), precum si cele de acum de la protestele fata de OUG 13 de modificare a Codurilor penale … au fost benefice pentru imaginea sa politica.

Conform sursei citate, seful statului a castigat in ultimele 3 saptamani aproape 65.000 de fani noi pe Facebook – o retea de socializare iubita de Klaus Iohannis, deoarece a avut un rol foarte important la rastunarea situatiei in al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2014.

-► saptamana 09 – 15 ianuarie 2017 – crestere nesimnificativa
-► saptamana 16 – 22 ianuarie 2017 = + 8.222 LIKE-uri
-► saptamana 23 – 29 ianuarie 2017 = + 25.654 LIKE-uri
-► saptamana 30 ian. – 5 feb. 2017 = + 30.418 LIKE-uri

Aceasta statistica arata ca decizia presedintelui Klaus Iohannis de a se pozitiona ca principal lider al opozitiei fata de Partidul Social Democrat este una buna pentru eventualitatea in care isi va anunta candidatura pentru un nou mandat la Palatul Cotroceni.

In primii 2 ani de mandat, Klaus Iohannis a fost criticat de fanii sai de pe internet pentru lipsa de reactie la unele evenimente politice si sociale din Romania.

x

Check Also

Ce au găsit în geanta Elenei Ceaușescu pe care a purtat-o înainte să fie omorâtă

Misterul din geanta Elenei Ceaușescu Dictatorii Nicolae și Elena Ceaușescu au fost condamnați la moarte ...

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !