Mara Banica a dat vestea cumplita: „S-a dus la Dumnezeu, in Rai, unde nu exista parinti rai”

Bianca Petronela Nedelcu, fetita de 8 ani pe care parintii au refuzat sa o trateze de cancer, s-a stins din viata.

Cand a aflat vestea cumplita, Mara Banica a postat un mesaj emotionant pe Facebook.

„Dragă Petronela, de acolo de sus, sper să ne ierţi pe toti. Pe părinţii tăi că n-au vrut să te ducă la doctor. Pe dascălii tăi de la şcoală pentru că n-au luptat să te smulgă de acasă. Pe cei de la Protecţia copilului pentru că au avut orice altă treabă. Pe mine pentru că atunci când mama ta a vrut să dea efectiv cu tine de asfalt, n-am putut să o calc în picioare. Petronela mea, mi-a fost aşa de drag de tine şi ştiu că ai simţit asta. Într un final, un judecător omenos a dispus să mergi la medic. În tot acest lung timp, cancerul a învins. Petronela este o fetiţă din Iaşi. Mi-e greu să scriu “a fost”. Avea 8 ani. Iar aseară a murit pentru că părinţii au refuzat tratamentul. S-a dus la Dumnezeu, în Rai, unde nu există părinţi răi. Să o ierte Dumnezeu!”, a scris Mara Banica.

sursa:wowbiz.ro

V-aţi certat vreodată cu partenera de sex feminin peste acele perdele albe pe care le pretinde că sunt crem?

 

Ei bine, asta se datorează faptului că femeile văd în medie cu 20% mai multe diferențe în culori și forme.

Corpul feminin are o rezistență mai mică la alcool.

Credeți sau nu, dar alcoolul este mai periculos pentru femei, deoarece acestea sunt mai predispuse la boli, cum ar fi hepatita (o inflamație a ficatului) și sunt mai susceptibile de a muri din cauza cirozei hepatice (o boală cronică).

Maturitatea este atractivă.

Și nu numai din cauza complexului Oedip. Diferite studii au arătat că o femeie este mai atractivă, cu cât este mai fertilă, așa că femeile care au dat naștere, au crescut într-un corp foarte feminin sau nu utilizează controlul contra nașterii sunt mult mai atractive pentru bărbați.

Femeia medie va manca 2 kg de ruj in viata.

Când luați numărul mediu de rujuri cumpărate de-a lungul unei vieți și gradul de uzură mediu, se întâmplă ca femeile să lingă sau să mănânce cu mâncare aproximativ 2 kg de ruj în viața lor. Acest lucru se traduce la 533.76 rujuri. Desigur, pentru unele femei acest număr este prea mare (sau nu suficient de mare), de aceea este o medie – variază în funcție de țară și de cultură.

Urăsc să-și asume riscuri.

S-ar putea să fi observat că femeile iau mai multe riscuri decât bărbații și că există, de fapt, un motiv științific pentru asta. Cortexul cingular anterior, partea creierului care cântărește opțiunile atunci când se ia o decizie, este mai mare la femei decât la bărbați. Unii susțin că acesta a fost modul în care evoluția a făcut femeile mai îngrijitoare și a salvat “tribul” atunci când au strâns mâncare și au structurat viața socială.

S-ar putea să îşi îngraşe partenerii de viata.

citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.com

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !