Boala ascunsa a lui Ion Oncescu! A incercat sa tina totul secret, dar durerile au ajuns sa il chinuie

Ionut Oncescu s-a zvorcolit in durere in ultimele zile, in tabara Faimosilor, in special dupa ultima proba la care a participat si la care echipa lui a pierdut.

Ajuns in Casa, Oncescu a acuzat mai multe dureri din cauza unor pietre la rinichi. Concurentul a incercat sa sufere in tacere.

Mi-a ajuns una din pietrele de la rinichi in vezica. Am baut 3 litri de apa pana acum si sper sa o dau jos”, a spus el.

sursa wowbiz.ro

Exatlon 17 februarie. Razboinicii au castigat cel mai frumos premiu de pana acum! Au mancat mancare multa si au petrecut alaturi de Anda Adam

Sambata seara, proba pentru mancare a fost castigata de la Razboinici, in competitia de la Exatlon.

Dupa o competitie stransa, Razboinicii au castigat in fata Faimosilor si s-au bucurat nu doar de o masa copioasa (mini snitele de pui, chipsuri, briosa cu ciocolata si limonada), dar si o surpriza!

Echipa castigatoare s-a relaxat pe muzica romaneasca, lucru ce le-a lipsit in ultimele 2 luni, concurentii fiind privati de tehnologie in Republica Dominicana.

„Sincer, dansam dar cu gandul la mancare. Am vrut sa facem intai o hora si apoi sa mancam.”, a spus Ionut.

Pe langa muzica de petrecere si cea populara, Razboinicii s-au distrat si pe muzica romaneasca veche, dar mai ales, pe melodiile fostei concurente Exatlon, Anda Adam. Catalin Crisan, Smiley si Angela Similea au fost alte nume din muzica romaneasca care i-au atins la suflet pe concurenti.

„A fost un moment splendid, placut. Am dansat cu totii. Roxana mi-a zis sa o invat cateva miscari de dans”, a spus Alexandru.

„Mi-a placut melodia Andei Adam, mi-a placut muzica de petrecere, mai ales ca vin din partea Moldovei”, a spus Mariana.

La un moment dat, Radu a incins atmosfera si s-a dezbracat de tricou, simuland un show de striptease in apluzele colegilor sai.

„Sunt un om al distractiei. Asa sunt si acasa”, a spus Radu.

sursa wowbiz.ro

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !