loading...

Tratament natural care oprește albirea și căderea părului

Pe măsură ce îmbătrânim, părul începe să se asprească.

În plus, căderea părului și albirea lui sunt cele mai frecvente probleme cu care se confruntă majoritatea oamenilor la această vârstă.

Poate afecta oricine, fie bărbat, fie femeie.

De aceea, folosește acest tratament natural care oprește albirea și căderea părului.

Deși căderea părului este ceva obișnuit pentru persoanele în vârstă, acum sunt și persoane mai tinere care sunt afectate de această problemă, ceea ce le poate afecta stima de sine.

Pentru a trata pierderea părului, se recomandă, de obicei, produse comerciale scumpe, care sunt eficiente doar atâta timp cât sunt administrate.

Îți propunem un tratament natural care oprește albirea și căderea părului care îți va rezolva această problemă.

Produsele pentru îngrijirea părului din comerț conțin o mulțime de substanțe chimice care pot agrava situația.

Din fericire, natura are multe resurse care te pot ajuta și regenera părul.

 

Aici vă propunem o rețetă care conține doar patru ingrediente și care îți poate rezolva problema în timp scurt.

Tratament natural care oprește albirea și căderea părului.

Ingrediente:

-O lingură de ulei de măsline;

-O linguriță de miere;

-O bucată mică de ghimbir;

-5-7 capsule de vitamina E.

Tratament natural care oprește albirea și căderea părului. Mod de preparare:

Curăță ghimbirul, taie-l mărunt și adaugă-l în blender împreună cu celelalte ingrediente. Amestecă până când obții o pastă groasă.

Aplică remediul pe păr și masează puțin scalpul.

Acoperă-ți părul cu o cască de baie. Lasă să acționeze timp de 40 de minute.

Clătește bine și spală părul.

Repetă procesul în mod regulat. Vei vedea cum părul își recapătă culoarea.

Va fi mai puțin aspru și vor cădea mai puține fire.

Sursa:http://libertateapentrufemei.ro

Esti constient de sentimentele tale?

Ești conștient de sentimentele tale? Adică cu adevărat conștient?

Această întrebare (la fel de evidentă cum pare) nu a fost atât de evidentă pentru mine în conștiința mea. Am petrecut weekend-ul gândindu-mă și reflectând asupra acestei întrebări la un atelier intitulat “Desire Map”, creat de Danielle LaPorte. A fost o experiență atât de eliberatoare. Facilitatorul nostru, Kate Durie, a susținut și a ghidat grupul în timp ce am explorat câteva întrebări destul de puternice, care schimbă viața.

În timpul acestei călătorii, am aflat că am fost mereu în căutarea unui “sentiment bun” și dacă nu simțeam un sentiment bun atunci încercam să mă amorţesc. Ca rezultat, m-am simțit amorțit și m-am întrebat de ce nu simțeam nimic. Am simțit că mi-am pierdut toate sentimentele. Care, într-un fel, cred că era adevărat. Nu am ajuns la această realizare până în acest sfârșit de săptămână, când am consacrat în mod conștient timpul pentru a cunoaște cu adevărat ceea ce simțeam. De ce am vrut să mă simt asa zilnic?

Abia după ce am eliminat toate zgomotele și distragerile din mediul meu, am reușit să conștientizez aceste sentimente. Sentimentele conduc totul în viețile noastre. La urma urmei, singurul motiv pentru care facem ceva în viață este pentru sentimentele pe care vrem să le simţim (indiferent dacă sunt bune sau nu sunt bune). Gandeste-te la asta. Ce sentiment ai simţit când ai cumpărat ultima ta mașină nouă? Ce sentiment ai când mănânci anumite alimente? Ce sentimente ai atunci când petreci cu grupul de prieteni? Ce sentimente ai când sari dintr-un avion? Tot ceea ce facem este să experimentăm un sentiment.

Mi-am dat seama că vreau să mă simt “bine”, dar ce a însemnat asta ?! Ce am făcut pentru a mă simți bine? De obicei, a fost întotdeauna o dependență de ceilalți sau de evenimente externe, însă mi-am dat seama (după ce am eliminat distragerile și m-am liniștit) că locuiam în trecut, privind spre viitor sau așteptând ceva din controlul meu pentru a-mi da aceste sentimente bune. Mi-a fost dificil să mă bucur într-adevăr de momentul prezent și să experimentez ceea ce se desfășura chiar aici, chiar acum – mai ales dacă era un sentiment mai puţin plăcut, cum ar fi singurătatea sau plictiseala!

Aceste învățături și perspective pe care le-am primit acest weekend m-au ajutat atât de mult să devin conștient de ce și cum vreau să ma simt zilnic. Da, vor fi momente (probabil de zi cu zi) care mă vor împiedica să simt sentimentele pe care vreau să le trăiesc; totuși, acum știu că am de ales cum mă simt în orice moment. Uneori aș putea alege să ma simt trist, dar în acel moment pot fi conștient că aleg să simt așa. Să nu renunț la sentimente, ci mai degrabă să devin conștient de sentimente și apoi să decid dacă asta vreau să experimentez în acel moment.

Eu sunt singurul care are controlul asupra acestei experiențe pe care o numim viața. Vă încurajez să vă aduceți conștiința în viața voastră și apoi să decideți ce sentimente doriți să experimentați. Vino cu câteva moduri în care poți face asta pentru tine! Poate că ascultarea muzicii preferate care declanșează gânduri pline de bucurie sau chemând un prieten care te face mereu să râzi. Poate că privirea copilului dvs. explorează lumea (dacă vă simțiți curioși sau aventuroși). Orice ar fi, face-ţi ceea ce funcţionează pentru dvs. și amintiţi-vă… Viața estedespre senzație.

Ce vrei să simți?

Cu dragoste necondiționată,

Casey+Natasha – www.caseyplusnatasha.com

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !