Exatlon 18 februarie. Giani a adresat cele mai dure cuvinte unei concurente! „Hai ca ea are …in pantaloni!”

Giani Kirita a intrat in conflict cu Anca de la Razboinicii, dupa ce concurenta i-a aruncat cateva priviri urate in timpul probei.

Giani s-a pierdut cu firea si nu a ezitat sa ii arate lipsa de simpatie pe care i-o poarta.

Faimosul i-a adresat cuvinte dure, care nici macar nu au putut fi date pe post.

„Hai ca ea are C*&*t in pantaloni. Mie nu mi-e frica de moarte si crezi ca mi-e frica de asta? Vezi ca te prind eu…Pai imi zice mie asta…imprastiat!”, a spus el.

sursa: wowbiz.ro

Exatlon 18 februarie. Alina de la Razboinicii s-a prezentat mai sexy ca niciodata la proba. Sanii ei au furat toate privirile

Alina de la Razboinicii este una din cele mai sexy concurente de la Exatlon Romania. Antrenoarea de fitness se lauda cu multe atuuri fizice si cu greu poate fi ignorata.

La ultima proba, Alina a lasat sutienul la „cotet” si a aparut imbracata cu un body, dar si cu sfarcurile intarite la vedere.

Formele concurentei au putut fi foarte bine admirate in toata splendoarea, spre deliciul fanilor ei de acasa.

sursa: wowbiz.ro

Teste care descoperă unicitatea corpului tău

Corpul nostru este plin de fenomene care așteaptă să fie descoperite. Probabil ați observat anumite abilități ale corpului pe care ceilalți din jurul dvs. nu le au.
Toţi vrem să credem că sunt speciali, dar nu toată lumea poate vedea ce ne face diferiti de ceilalti. De fapt, există atâtea lucruri care dovedesc că nu sunteți ca oricine altcineva – sunteți unic! Tot ce trebuie să faceți este să priviți în oglindă și să vă descoperiți corpul.
Iată câteva modalități de a testa părți ale corpului dvs. pentru a vedea cât de unic este. Nu pierdeți cireasa de pe tort la sfârșitul articolului. Bucurați-vă de a fi special!
1. Heterochromia iridis

Persoanele cu heterochromie centrală au culori diferite în același ochi, în timp ce heterochromia completă este atunci când o persoană are 2 ochi diferit de culoare. Când o persoană are heterocromie sectorială, una sau mai multe porțiuni ale irisului au o culoare diferită. Un motiv pentru heterochromie este moștenirea genetică. Un alt motiv este atunci când este dobândită ca urmare a unei boli sau a unui prejudiciu. Unele statistici arată că aproximativ 1% din populația lumii ar putea avea această trăsătură.
2. Atingeți nasul cu limba

Această abilitate este cunoscută sub numele de semn Gorlin în lumea medicală. Doar 10% din populație o poate face, deoarece este o trăsătură genetică. Cu toate acestea, vă puteți antrena limba pentru a ajunge la nas. Îți amintești de Gene Simmons de la Kiss? Și-a găsit unicitatea și l-a ajutat să devină o stea rock internațională cu o limbă foarte recunoscută.
3. Linia Simiană

Se spune că persoanele cu linii Simian au de obicei un stil de viață diferit de celelalte persoane fără aceste linii, dar nu înseamnă că trăiesc mai bine sau mai rău. În general, se crede că acești oameni realizează mult mai mult decât majoritatea, dezvoltând tehnici și invenții care vor servi generațiilor. Există oameni cu o linie Simian care au avut o contribuție pozitivă la istorie. Unul dintre aceștia este premierul britanic Tony Blair (cu linii pe ambele mâini), fostul președinte rus Nikita Hrușciov, scriitorii John Steinbeck și Henry Miller, Tony Robbins și Hillary Clinton. Liniile se regăsesc și în 1,5% din populația generală cel puțin pe o mână.
4. Pielea de găină

Această experiență atunci când vă simțiți emoționat sau atins în timp ce ascultați muzică, vizionați o scenă sensibilă sau ceva asemănător se numește frisson, un termen francez care înseamnă “frisoane estetice”. Unii cercetători numesc chiar și un “orgasm al pielii”. Cu toate acestea, studiile au arătat că aproximativ 2/3 din populație știe cum se simte. Unii oameni de știință sugerează că este un “dar” evolutiv de la strămoșii noștri timpurii, care au avut această modalitate de a rămâne calzi. Când suntem reci, mușchii atașați de parul corpului tremură, cauzând părul să se oprească.
5. Mişcarea urechilor

citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.com

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !