Mama „Razboinicei” Anca de la Exatlon: „Simteam ca fac infarct” Ce mesaj are pentru barbatii care i-au atacat fiica in emisiune

Mama Ancai de la Exatlon, concurenta care s-a certat aproape cu toata lumea, le-a transmis un mesaj barbatilor din competitie.

Anca din echipa Razboinicilor este cea mai controversata concurenta de la Exatlon. Ea a reusit in cele aproape doua luni de cand se afla in competitie sa se certe cu toata lumea. Cel mai recent scandal produs de Anca a fost cu o zi inainte de nominalizari, cand s-a certat cu toata echipa si a reusit sa-i determine pe multi sa o nominalizeze pentru a iesi din competitie. Vezi aici scandalul din echipa Razboinicilor si ce cuvinte grele s-au spus

Barbatii de la Exatlon, pornind de la Giani Kirita si Bogdan Mardale si ajungand la Ionut si Radu, au avut cuvinte dure la adresa Ancai.

Ioana Mihailescu, mama Ancai, a reactionat dupa ultimele emisiuni Exatlon.
“Simteam ca fac infarct. Copilul meu era atacat din toate partile. Pana la urma am spus ca degeaba ma consum eu aici, ca ea stie sa-si rezolve problemele. Ea e dintr-o bucata, corecta. Nu e frumos cum s-au comportat baietii aia de acolo, dar stie ea sa le raspunda. Mie imi place de ea, ca le da peste nas. Nu se lasa calcata in picioare. Stie sa se apere”, ne-a spus mama Ancai de la Exatlon.

Femeia, mama a patru copii – doi baieti si doua fete –, ne-a marturisit ca asa sunt ambele fete ale ei, “intepate”, in schimb baietii sunt linistiti, iar “Raducu e cel mai cuminte”, facand referire la fratele concurentei, care a fost prezent in emisiunea WOWbiz, pentru a lua apararea Ancai.

Mama “Razboinicei” Anca de la Exatlon are insa si un sfat pentru fiica ei: “ Acum sa puna burta pe puncte! Sa dovedeasca! Sa le arate tuturor ca nu doar gura e de ea. Ea e indemanatica si trebuie sa dovedeasca asta, ca e foarte buna”.

Anca a fost nominalizata de echipa pentru a fi eliminata din concurs, numai ca voturile telespectatorilor au salavat-o. Mama “Razboinicei” Anca de la Exatlon crede ca fiica sa o sa dovedeasca tuturor cat de puternica e.

sursa: wowbiz.ro

 

 

Cele 25 de lecţii spirituale care te pot îndrepta către un loc mai bun

Iată 25 de lecții spirituale pe care cred că toată lumea trebuie să le înţeleagă:

-Nu lasa niciodata pe nimeni sa-ti spuna ce sa faci. Gândește pentru tine și asumăţi responsabilitatea pentru acțiunile tale.

-Suntem cu toții conectați. Dacă ajutați o altă ființă, vă ajutați singuri. Dacă răniţi o altă ființă, vă veţi răni singuri.

-Nu vă temeți de experiențe dureroase. Durerea nu este nici bună, nici rea în sine, dar putem să ne ocupăm de ea în moduri bune sau rele.

-Când renunți la toate dorințele și așteptările legate de modul în care ar trebui să fie oamenii, nu te vei simți niciodată rău, înșelat.

-În cele din urmă, toate temerile ajung la teama de moarte. Dacă nu vă familiarizați cu ideea de moarte, nu veți putea trăi complet și fără griji.

-Nu poți ști mai multe despre o altă persoană decât știi despre tine. Și cu cât te cunoști mai mult, cu atât îi vei înțelege mai bine pe ceilalți.

-Dragostea adevărată nu poate fi niciodată rănită, deoarece ea dă fără să ceară nimic în schimb. Deci, chiar dacă dragostea este nevăzută sau respinsă de cei la care este îndreptată, ea continuă să fie ceea ce este.

-Plăcerea și durerea sunt două feţe ale aceleiași monede. Niciodată nu puteți avea una fără cealaltă.

-Tratând simptomele, nu vei vindeca boala. În schimb, încercați să scăpați de cauza rădăcinii.

-Nu există Dumnezeu mai mare decât Adevărul.

-Nu vă concentrați atenția asupra a ceea ce spun sau fac oamenii. Mai degrabă, căutați să aflați motivele din spatele acțiunilor lor.

-Vorbiți adevărul, indiferent de consecințele acestuia. A fi sincer este singura modalitate de a fi în pace cu voi și cu ceilalți.

citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.com

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !