loading...

Anca Surdu de la Exatlon a fost ceruta de sotie! Vezi de ce nu au admiratorii ei nicio sansa!

Competitia-fenomen Exatlon a doborat toate recordurile de audienta. Milioane de romani urmaresc cu sufletul la gura productia difuzata de Kanal D, aventurile, problemele, flirturile, succesele si esecurile concurentilor favoriti fiind resimtite de cei de acasa ca si cum ar fi ale lor.

Anca Surdu, una dintre cele mai indragite si ambitioase aspirante la marele premiu de 100.000 de euro, mai are o calitate pe care au observat-o toti. Aceasta trasatura nu are nicio relevanta in probele dificile, dar nici nu poate fi ignorata.

Sportiva este absolut superba si pare imposibil, daca esti un reprezentant al sexului tare, sa nu te indragostesti de ea. Ei bine, cativa dintre fanii ei, care nu o cunosc personal, dar i-au urmarit evolutia la Exatlon, au fost sagetati de Cupidon atat de rau incat au cerut-o de sotie pe frumoasa blonda.

„Anca, nu ma cunosti, dar eu pot sa spun ca stiu exact cine esti dupa ce te-am vazut in atatea situatii dificile la Exatlon. Ai un caracter frumos, nu te-ai dat niciodata batuta, ai un psihic puternic si numai un invingator ar trebui sa fie langa tine. Stiu ca n-o sa ma iei in serios, dar eu chiar as vrea sa fii sotia mea”, a scris un tanar.

Acesta nu este insa un caz izolat, mai multi domni exprimandu-si dorinta de a o avea alaturi pe Anca. Admiratorii sportivei nu au din pacate nicio sansa la inima concurentei de la Exatlon, tanara avand o relatie solida cu artistul Silviu Pasca.

sursa: kfetele.ro

 

 

Esti constient de sentimentele tale?

Am fost inspirat să împărtășesc această întrebare cu dvs.:

Ești conștient de sentimentele tale? Adică cu adevărat conștient?

Această întrebare (la fel de evidentă cum pare) nu a fost atât de evidentă pentru mine în conștiința mea. Am petrecut weekend-ul gândindu-mă și reflectând asupra acestei întrebări la un atelier intitulat “Desire Map”, creat de Danielle LaPorte. A fost o experiență atât de eliberatoare. Facilitatorul nostru, Kate Durie, a susținut și a ghidat grupul în timp ce am explorat câteva întrebări destul de puternice, care schimbă viața.

În timpul acestei călătorii, am aflat că am fost mereu în căutarea unui “sentiment bun” și dacă nu simțeam un sentiment bun atunci încercam să mă amorţesc. Ca rezultat, m-am simțit amorțit și m-am întrebat de ce nu simțeam nimic. Am simțit că mi-am pierdut toate sentimentele. Care, într-un fel, cred că era adevărat. Nu am ajuns la această realizare până în acest sfârșit de săptămână, când am consacrat în mod conștient timpul pentru a cunoaște cu adevărat ceea ce simțeam. De ce am vrut să mă simt asa zilnic?

Abia după ce am eliminat toate zgomotele și distragerile din mediul meu, am reușit să conștientizez aceste sentimente. Sentimentele conduc totul în viețile noastre. La urma urmei, singurul motiv pentru care facem ceva în viață este pentru sentimentele pe care vrem să le simţim (indiferent dacă sunt bune sau nu sunt bune). Gandeste-te la asta. Ce sentiment ai simţit când ai cumpărat ultima ta mașină nouă? Ce sentiment ai când mănânci anumite alimente? Ce sentimente ai atunci când petreci cu grupul de prieteni? Ce sentimente ai când sari dintr-un avion? Tot ceea ce facem este să experimentăm un sentiment.

Mi-am dat seama că vreau să mă simt “bine”, dar ce a însemnat asta ?! Ce am făcut pentru a mă simți bine? De obicei, a fost întotdeauna o dependență de ceilalți sau de evenimente externe, însă mi-am dat seama (după ce am eliminat distragerile și m-am liniștit) că locuiam în trecut, privind spre viitor sau așteptând ceva din controlul meu pentru a-mi da aceste sentimente bune. Mi-a fost dificil să mă bucur într-adevăr de momentul prezent și să experimentez ceea ce se desfășura chiar aici, chiar acum – mai ales dacă era un sentiment mai puţin plăcut, cum ar fi singurătatea sau plictiseala!

citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.com

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !