loading...

Adevărul despre eliminarea lui Radu de la concurs: ”S-a spart ghinionul!” Incredibil cine a făcut această afirmaţie

Plecarea lui Radu de la Exatlon 2018 pare să fi fost de bun august pentru echipa Războinicii sau cel puţin asta susţine Anca.

Exatlon 24 februarie:Întrebată cum se simte după eliminarea colegului ei, ea a spus că e mult mai bine.

Exatlon 24 februarie: ”Eu mă simt foarte bine, Cosmin. Sunt un om sensibil, plecarea lui Radu a lăsat un gol, avem mai mult loc. Eu cred că s-a spart ghinionul, o să ne fie mult mai bine în echipă fără Radu.”, a spus Anca.

Exatlon 24 februarie: De celaltă parte, însă, Alex şi Ştefan susţin că e vorba doar de un concurs.

Exatlon 24 februarie: ”Nu pot să spun că e mai bine, pentru că ne binedispunea. Asta e competiţia, trebuie să mergem înainte”, a spus Alex.

Exatlon 24 februarie: ”Eu eram apropiat de Radu, ne lega, el era centrul care ne lega între noi. E un concurs, trebuie să plece, sunt probleme mai grave decât o eliminare. Nu ar trebui să ne afecteze.”, a mai spus Ştefan.

sursa: wowbiz.ro

 

 

Radu de la Razboinici, eliminat de la Exatlon, in aplauzele colegilor! „Sincer, e un final la care nu ma asteptam”

Marti a avut loc o noua eliminare la Exatlon Romania. Razboinicii si-au ales nominalizatii, iar dupa multe confruntari, acestia au ales: Anca, Alex, cel mai nou concurent venit, dar si Radu s-au aflat printre nominalizati.

Publicul a avut ultimul cuvant, iar in urma voturilor acuulate, s-a decis: Radu a plecat acasa!

In ciuda faptului ca Anca a fost tinta echipei sale pentru eliminare, Radu a fost cel eliminat.

„N-am vazut niciun fel de reactie pe chipurile voastre, mi-e tare greu sa interpretez. Nici macar pe chipul Ancai, nici pe chipul lui Alexandru. Sincer, e un final la care nu ma asteptam”, a spus Cosmin Cernat.

„Am sa pot sa le explic telespectatorilor grimasa. In mare parte au stiut de problema mea de sanatate. Sunt accidentat de 3 saptamani, ei stiau ca sunt sub tratament, am incercat sa reusesc sa continui si sa intru in joc. Am intrat de cateva ori pe propria raspundere, medicii mi-au recomandat repaus. Nu pot sa stau pe banca la nesfarsit. Nu ai vazut o reactie de mirare sau de dezamagire din partea lor pentru ca se asteptau.”, a spus Radu.

 

sursa: wowbiz.ro

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !