AD

HOROSCOP

Top Horoscop, zodiacul mayas! Afla ce daruri iti rezerva destinul!

todayfebruarie 25, 2018 4

Background
share close
AD
AD

Liliac/ Tzootz (22 iulie – 22 august)

Cei nascuti in acest interval sunt foarte curiosi. Acestia se concentreaza pe dovezi si nu cred orice li se spune. Asemena liliecilor, se vor avanta in intuneric cu curaj si de cele mai multe ori vor gasi o cale spre lumina. Sunt considerati a fi unii dintre cei mai intreprinzatori oameni, care nu se sfiesc sa se impotriveasca sortii.

Scorpion/ Dzec (23 august – 19 septembrie)

Persoanele asociate scorpionilor vor avea un caracter foarte analitic. Observa foarte usor totul din jurul lor si obtin foarte repede informatii, ceea ce ii poate ajuta intr-o „lupta” ulterioara. Sunt considerati a fi cei care apeleaza de cele mai multe ori la filosofia proprie pentru a gasi solutii facile si rapide pentru iesirea din impas.

Caprioara/ Keh (20 septembrie – 17 octombrie)

Rezistenta fizica este foarte scazuta insa caracterul este seducator. Seductia este folosita ca si arma de catre acestia, pentru a trece de unele greutati. Cele mai multe persoane asociate cu acest animal sunt considerate oportuniste insa nu sunt judecate pentru acest lucru. Au tendinta de a evita orice conflict si de a trata totul cu dezinvoltura.

Bufnita/ Moan (18 octombrie – 14 noiembrie)

Suspiciunea este o caracteristica principala. Nu formeaza legaturi stranse cu oamenii si usor-usor se despart de sanul familiei. Aceasta natura a lor este dictata de instinct care le spune ca cel mai bine pentru ei este sa fie solitari. Din cauza acestui lucru, acesti oameni pot deveni pradator si vanatori de situatii care sa le confere bunastare. Sunt cei care pana la sfarsitul vietii vor reusi sa faca averi imense.

Paun/ Kutz (15 noiembrie – 21 decembrie)

Oamenii asociati acestui animal au tendinta de a crede ca sunt buricul Pamantului. Se idolatrizeaza si nu le pasa de cei din jur. Persoana proprie primeaza, nu prea dau dovada de compasiune si fac tot posibilul pentru a-si mentine pozitia sociala dobandita. Sunt oameni pe care mandria si spiritul de admiratie personala in ghideaza in tot ceea ce fac si doresc mereu ca ei sa fie in centrul atentiei.

Aligator/ Kibray (13 decembrie – 9 ianuarie)

Asemenea aligatorilor al caror comportament este greu de intuit, persoanele asociate acestui animal sunt caracterizate de insonsecventa. Au tendinta de a se schimba, din toate punctele de vedere, foarte repede si fac acest lucru pe tot parcursul vietii. Daca pentru ei acesta este un mijloc de adaptare la situatiile in care se afla, pentru cei din jur aceste schimbari nu produc decat durere si tristete.

Maimuta/ Batzkmil (10 ianuarie – 6 februarie)

Oamenii asociati acestor animale sunt cei care au un singru tel in viata: distractia. Le place desfraul, bautura si sunt consitenti de faptul ca nu au planuri mari pentru a se realiza. Asa ca prefera ca, de fiecare data cand au ocazia, sa isi faca de cap. Sunt oameni solitari care prefera sa experimenteze si care un se satura niciodata de traiul periculos.

Soim/ Coz (7 februarie – 6 martie)

Soimii sunt cei care sunt avizi dupa putere. Le place sa aiba tot sub control si sa aiba supusi, bani si faima. Se avanta vertiginos la gatul celor care le stau in cale si sunt necrutatori cu cei care-i tradeaza in vreun fel. Sunt oamenii cei mai aprigi din lume insa, in sufletul lor, sunt persoane foarte triste. Tocmai de aceea compenseaza prin manifestarea de putere.

Jaguar/ Balam (7 martie – 3 aprilie)

Cei asociati acestui animal au dorinta permanenta de a provoca lumea. Se vor lua la bataie, vor cadea in patima jocurilor de noroc si vor incerca mereu sa demonstreze ca se pot impotrivi destinului. Nu le va reusi de fiecare data iar, de cele mai multe ori, cand vor oobtine ce au dorit vor risca sa piarda acel lucru tocmai in urma unei provocari primite.

Vulpe / Fex (4 aprilie – 1 mai)

Persoanele reprezentate de acest animal isi vor dedica intraga viata pentru a face bine si a/i proteja pe cei din jur. Vor lupta pentru a asigura toate cele necesare si vor fi adevarati stalpi de familie. Sunt inconjurate de dragoste si din acest lucru isi trag energia necesara unei astfel de vieti.

Sarpe/ Kan (2 mai – 29 mai)

Serpii sunt ahtiati dupa bogatie, isi doresc sa aiba cat mai multe lucruri si sunt lipsiti de scrupule in a obtine ceea ce vor. Nu se vor lasa intimidati de nimeni iar atunci cand vor declara razboi cuiva vor merge cat de departe vor putea pentru a distruge acea persoana, din toate punctele de vedere.

Veverita/ Tzuba (30 mai – 26 iunie)

Cei reprezentati de acest animal isi vor dedica viata cunoasterii oamenilor. Vor avea calitati mari in comunicare si in interpretarea caracterului si se vor axa mereu pe intuitie. Vor dori sa experimenteze mult cu slabiciunile si calitatile forte ale celor din jur iar acest lucru ii va face sa reuseasca sa scape din situatii critice.

Broasca testoasa/ Aak (27 iunie – 25 iulie)

Cei reprezentati de acest animal sunt caracterizati de statornicie. Nu isi doresc bogatie ci mai mult iubire si o singura persoana care sa le stea alaturi toata viata. Isi vor dedica existenta dragostei, in general si nu vor avea regrete in ceea ce priveste lipsurile materiale.

5 Minciuni pe care companiile de publicitate îşi doresc să le crezi

În fiecare zi suntem bombardați cu mii de reclame, fie că ne dăm seama sau nu.

Fiind obișnuiți cu prezența lor constantă, nu le acordăm atenție în mod conștient și nu putem realiza impactul negativ extraordinar pe care îl au asupra noastră și asupra lumii.

Mai jos sunt cinci minciuni destul de dăunătoare pe care reclamele doresc să le credeți și pe care ar trebui să le cunoașteți pentru a evita căderea în capcană.

Sunteți incomplet. Anunțurile fac tot posibilul pentru a vă convinge că nu sunteți de ajuns așa cum sunteți. Odată ce au reușit să te facă să te simți rău despre tine, îți oferă o soluție pentru a te face să te simți bine din nou: aceea de a cumpăra produsele pe care le vând.

Tot ce aveți nevoie este de vânzare. Anunțurile vor să te convingă să crezi că orice poți dori poate fi cumpărat. Vrei să te simți încrezător? Atunci cumpărați această mașină strălucitoare! Crezi că nu ești atrăgător? Cumpără aceşti pantofi! Esti stresat? Consumă aceste pastile magice!

Posesiile materiale sunt tot ce contează în viață. O altă minciună dăunătoare promovată prin publicitate este că dobândirea de lucruri materiale este cheia pentru a trăi bine. Nu trebuie să căutați în altă parte fericirea și împlinirea, cum ar fi urmărirea pasiunilor dvs. sau construirea unor relații sănătoase cu oamenii – există întotdeauna un produs care poate înlocui toate aceste lucruri.

Succesul este măsurat de lucrurile pe care le dețineți. Anunțurile încearcă să te păcălească în a crede că dacă ai lucruri mai mici și mai rele decât cei din jurul tău, atunci ești o persoană care trebuie privită în jos și că singurul mod de a-ți dovedi importanța este să ai mai multe lucruri mai bune decât altii. Prin urmare, reclamele vă îndeamnă să vă comparați în mod constant cu ceilalți și să concurați.

Consumul fără sfârșit este normal. În cele din urmă, poate chiar cel mai important, anunțurile încearcă să te convingă că scopul tău în viață este de a consuma, și că numai prin acest lucru te vei potrivi în societate. În consecință, acestea vă pot complica foarte mult viața, subliniind că veți urmări în mod constant următorul lucru bun, indiferent de cât de risipitor este acest comportament și de consecințele negative pe care le are asupra planetei.

După cum puteți înțelege, singurul scop al reclamei este să vă vândă lucruri astfel încât companiile și corporațiile să poată obține un câștig economic și tacticile pe care le folosesc pentru a face asta sunt hidoase și înșelătoare. Cu cât realizați mai repede acest lucru și nu mai cumpărați minciunile, cu atât veți putea trăi mai liber, fără să simțiți presiunea constantă de a pierde timpul, energia și resursele finite ale pământului pentru a vă satisface nevoile artificiale.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com