Giani Kirita, milionar in euro! Concurentul de la Exatlon a castigat in jur de 2,5 milioane euro

Giani Kirita este un tip mai bogat decat se crede.

Giani Kirita este, probabil cel mai bogat concurent de la Exatlon Romania, emisiune care se difuzeaza de sambata pana marti la Kanal D, incepand cu ora 19:45. Desi multi ar putea sa creada ca agresivitatea lui vine din dorinta incontrolabila de a castiga marele premiu in valoare de 100.000 euro, lucrurile nu stau chiar asa in realitate. Kirita a castigat o avere uriasa in anii petrecuti in Turcia, acolo unde a devenit popular tocmai datorita spiritului sau de sacrificiu de pe teren.

Giani Kirita are 40 de ani si s-a retras din fotbal in 2013. Intre 2004 si 2012, el a jucat la patru echipe turcesti: Samsunspor, Gaziantepspor, Bursaspor si Ankaragucu. Aici a castigat in jur de 2,3 milioane euro, conform gsp.ro, care scria in 2011 ca Giani Kirita urma sa se trasfere la Bursaspor, echipa cu care avea sa si castige Campionatul Turciei. In acel moment, jurnalistii aproximau ca Giani a castigat 2.000.000 euro, iar noul contract era de 300.000 euro pe sezon.

Kirita si-a mai adjudecat, in cariera, doua titluri de campion al Romaniei si trei Cupe ale Romaniei, toate cu Dinamo Bucuresti, club de care este legat sufleteste. In rest, el a mai jucat la FCM Targu Mures, CS Buftea si Rocar Bucuresti.

sursa: wowbiz.ro

 

 

 

Meciul România – Turcia i-a adus o surpriză de proporţii lui Giani Kiriţă: ” A luat un cartonaş roşu din cauza lui!”

Confruntarea dintre România şi Turcia a fost una cu surpriză pentru Giani Kiriţă, întrucât fostul fotbalist s-a întâlnit cu un fost coleg.

Chiar dacă în urmă cu câţiva ani reuşeau să facă performanţă împreună, întâlnirea dintre Giani Kiriţă şi fotbalistul turc Umit Karan a fost una cu totul şi cu totul spectaculoasă.

”Toată lumea care urmăreşte fotbalul îl va recunoaşte pe Giani Kiriţă. A fost fotbalist la Bursaspor, a câştigat titlul în 2010, a primit foarte puţine cartonaşe roşii, iar unul din cauza lui Umit Karan. E adevărat, Kiriţă?”, l-a întrebat prezentatorul TV.

Exatlon 24 februarie! ”În meciurile în care ne-am confruntat el tot timpul încerca să mă prindă. Da, chiar a fost un jucător foarte bun. Au trecut mulţi fotbalişti români prin Turcia. Hagi, Popescu, Filipescu, Ilie au dat multe pentru pentru fotbalul turcesc. Dar el, chiar dacă încerca să mă atace, să mă lovească, nu putea să mă prindă.”, a povestit Umit Karan.

Exatlon 24 februarie! ”Umit Karan este un foarte bun fotbalist şi căpitan, bravo.”, i-a spus Giani Kiriţă, iar replica lui Umit n-a întârziat să apară. ”Mulţumesc la fel. Şi tu ai fost un fotbalist foarte bun.

Exatlon 24 februarie! Întrebat cum a reuşit să ia acel cartonaş roşu, Umit n-a mai dorit să povestească, iar Giani i-a propus o înţelegere. ”Umit, ascultă-mă, astăzi fără niciun cartonaş roşu, da?”, a spus Giani, în timp ce Umit a spus că vor concura pe culori diferite.

 

sursa: wowbiz.ro

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !