Giani Kirita si Mariana si-au aruncat vorbe in timpul celei mai stranse probe! „Mariano, asculta la mine…”

A fost cea mai stransa lupta pentru casa si imunitate dusa de Razboinici si Faimosi.

Penultima proba s-a dat intre Mariana si Diana Belbita, iar Giani a incercat sa se impuna in fata Razboinicei, de pe margine.

„Mariano, asculta la mine! Nu s-a terminat! Nu se termina nimic! Ii ingrop!”, a strigat Giani Kirita catre Mariana, incercand sa o intimideze.

 

 

 

 

 

 

Mariana a fost imbratisata de Razboinici si au felicitat-o pentru cel mai important punct pe care l-au adus si prin care i-au egalat pe Faimosi, oferindu-le, astfel, sansa la o noua intrecere pentru imunitate

 

sursa: wowbiz.ro

 

 

Cele 25 de lecţii spirituale care te pot îndrepta către un loc mai bun

Iată 25 de lecții spirituale pe care cred că toată lumea trebuie să le înţeleagă:

-Nu lasa niciodata pe nimeni sa-ti spuna ce sa faci. Gândește pentru tine și asumăţi responsabilitatea pentru acțiunile tale.

-Suntem cu toții conectați. Dacă ajutați o altă ființă, vă ajutați singuri. Dacă răniţi o altă ființă, vă veţi răni singuri.

-Nu vă temeți de experiențe dureroase. Durerea nu este nici bună, nici rea în sine, dar putem să ne ocupăm de ea în moduri bune sau rele.

-Când renunți la toate dorințele și așteptările legate de modul în care ar trebui să fie oamenii, nu te vei simți niciodată rău, înșelat.

-În cele din urmă, toate temerile ajung la teama de moarte. Dacă nu vă familiarizați cu ideea de moarte, nu veți putea trăi complet și fără griji.

-Nu poți ști mai multe despre o altă persoană decât știi despre tine. Și cu cât te cunoști mai mult, cu atât îi vei înțelege mai bine pe ceilalți.

-Dragostea adevărată nu poate fi niciodată rănită, deoarece ea dă fără să ceară nimic în schimb. Deci, chiar dacă dragostea este nevăzută sau respinsă de cei la care este îndreptată, ea continuă să fie ceea ce este.

-Plăcerea și durerea sunt două feţe ale aceleiași monede. Niciodată nu puteți avea una fără cealaltă.

-Tratând simptomele, nu vei vindeca boala. În schimb, încercați să scăpați de cauza rădăcinii.

-Nu există Dumnezeu mai mare decât Adevărul.

-Nu vă concentrați atenția asupra a ceea ce spun sau fac oamenii. Mai degrabă, căutați să aflați motivele din spatele acțiunilor lor.

-Vorbiți adevărul, indiferent de consecințele acestuia. A fi sincer este singura modalitate de a fi în pace cu voi și cu ceilalți.

-Posesiile te pot poseda. Lasati atașamentele de lucrurile voastre.

-Venim singuri pe lume şi plecăm singuri. Nu vă fie frică să vă simțiți singuri, pentru că numai în acest fel veți fi capabili să formaţi o prietenie cu voi înșivă.

-Nu te supune niciodată unei relații. Adevărata prietenie poate să înflorească numai sub soarele respectului reciproc.

-Nu vă temeți de eșec. De fiecare dată când cădeți, asigurați-vă că vă ridicați și încercați din nou.

-Când pierdeți un prieten, nu vă grăbiți să îl înlocuiți cu altul. În schimb, dați-vă timp și spațiu pentru a vă examina durerea.

-Uneori duşmanii voștri vă pot ajuta mai mult decât prietenii. Dușmanii sunt întotdeauna dispuși să arate aspectele negative.

-Gratificaţia nu înseamnă mulțumire. Gratificaţia vine și pleacă, mulțumirea rămâne cu tine mereu.

-Nu confunda dorința cu iubirea. Dorinţa este un foc pasional, iubirea este o briza calmă.

citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.com

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !