Radu, ultimul concurent eliminat de la Exatlon, secrete nefilmate din interior! Dupa ce Ionut, Stefan si Anca au fost nominalizati, fostul concurent a marturisit cine crede ca va iesi din competitie

Ionut, Stefan si Anca de la Exatlon au fost nominalizati in aceasta seara pentru eliminare. Serafim Rusu, prietenul cel mai bun al lui Stefan, Radu, fratele Ancai, si Radu, fostul concurent din echipa Razboinicilor, au venit in platoul Wowbiz si au facut marturisiri neasteptate.

Mie mi se pare o mutare strategica buna. E un risc. Ma gandeam ca aceste strategii vor aparea spre finalul jocului. Eu sunt increzator in puterea juriului. Cred ca Anca va fi eliminata. Ma gandesc ca poate echipa incearca sa transmita un mesaj catre public. Ar fi pacat sa plece cineva care face performanta”, a spus prietenul lui Stefan.

„Eu cunosc in mare parte echipa si pot sa zic ca am intrat in mintea lor si ei in a mea. Imi pare foarte rau pentru ei. Am suferit. Stiu ca e foarte greu. Nu exista o regula anume pentru a o nominaliza pe Anca. Acest concurs este curat si corect, am militat sa se mearga pe puncte si pe intelegerea si pe integrarea in echipa. Anca a negat echipa, integrarea in echipa, cred ca de asta a fost nominalizata din nou. Pot sa spun ca Stefan si Ionut nu vor fi eliminati. Cred ca a fost o strategie. Toti au acumulat puncte, nu am fost de acord pentru nominalizare celor noi veniti. Nominalizare nu inseamna parasirea concursului. Arbitrul este telespectatorul. Nu trebuie sa se supere nimeni. Traiesti 24 din 24 de ore, noi vedem la televizor putin din timpul petrecut acolo. Eu sunt sigur ca va iesi Anca. Nu este vina lor. Anca nu s-a integrat, toata lumea i-a intins mana, ea de fiecare data a decis sa intoarca spatele. Ma bucur mult ca am castigat meciul cu Turcia, a contat mult pentru mine ca cele doua echipe au fost unite. Mi-era frica de echipa Turciei. Jocurile cu Mexicul erau o trauma deja. Eu cred ca Anca nu a jucat pentru ca echipa asa a decis”, a declarat Radu, fostul concurent din echipa Razboinicilor.

Radu, fratele Ancai, nu este de acord cu ceilalti invitati din platou si crede ca Anca nu va fi eliminata din competitie. „Ma gandeam ca Alexandru ar putea fi cel nominalizat. Cred ca e o strategie, cum a zis si Radu. Ma asteptam sa se intample asta, pentru ca ea nu s-a integrat. Sper sa nu vina acasa, simt ca nu o sa iasa. Anca nu a jucat in meciul cu Turcia”, a spus Radu.

 

sursa: wowbiz.ro

 

Exatlon 26 februarie. Razboinicii au facut nominalizarile la Arena Exatlon! Cine sunt concurentii care sunt in pericol sa plece acasa

Luni seara a avut loc o noua confruntare intre Faimosi si Razboinici. Echipa rosie s-a intors fericita in tabara, in timp ce Razboinicii au pierdut la limita. Echipa albastra este nevoia, acum, sa isi elimine un membru.

In timp ce Alina a fost concurenta care a castigat imunitatea datorita punctelor stranse in timpul saptamanii, Alex Moraru, cel mai noi Razboinic, a fost cel care s-a salvat si a castigat imunitatea individuala.
In Arena, discutiile au fost interesante intre Razboinici. In timp ce Anca se asteapta in orice moment sa fie votata de catre colegi, Mariana i-a luat apararea si a sustinut ca aceasta s-a integrat mai bine in grup de la ultima nominalizare.
Ionut a nominalizat-o pe Anca.

Roxana: „O voi nominaliza tot pe Anca deoarece in timpul jocului aduce energii negative”
Alex: „Imi pare rau ca in urma jocului de azi nu am dat dovada de mai mult autocontrol, mai ales la sfarsit. O decizie grea. Voi spune Anca.”
Stefan: „O voi nominaliza pe Anca, pornind de la trecutul ei si conflictele anterioare”.
Lupu: „Din punct de vedere sportiv, nu pot face o nominalizare. Unii cu mai multa, altii cu mai putina experienta. Nominalizarea mea va fi tot Anca pentru ca uneori ridica tonul un pic cam sus.”

Alina, jucatoarea saptamanii, a fost nevoita sa faca o a doua nominalizare.

„Mi-as fi dorit sa nu ma aflu in ipostaza in care sunt deja. Exact asa cum au spus Stefan si Lupu, e greu sa departajezi pe cineva. Suntem intr-un joc dur si am invatat ca daca viata e dura, trebuie sa fii dur. Nu imi este deloc usor si totul va ramane la apreciera publicului. Il voi nominaliza pe Ionut. Este o persoana foarte draga mie, inca de cand am venit in acest concurs m-a inteles bine cu el. Saptamanile au trecut, am o responsabilitate pe care mi-o asum si trebuie sa ne gandim cum vor decurge lucrurile de acum inainte. Mai multe argumente oricate as incerca sa gasesc, nu cred ca sunt in stare.”

Cea de-a treia nominalizare vine de la Alexandru, cel care a castigat jocul individual.

„Cosmin, voi nominaliza coechipierul, colegul, prietenul…cel pentru care de fiecare data am ales sa ma dau la o parte si sa concureze el. Ultima oara cand s-a intampla asta, nu a indeplinit misiunea. Asa ca il voi nominaliza pe Stefan.”, a spus el.

 

 

sursa: wowbiz.ro

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !