loading...

Horoscop Oana Hanganu. Venus în Berbec aduce tentații și aventuri. Cum te ferești de trădări în iubire

Horoscop Oana Hanganu. Până la sfârșitul lunii, Venus în Berbec aduce tentații și aventuri. Cum te ferești de trădări în iubire. 7 cristale de folos.

Venus în Berbec ne face mai impulsivi, mai puțin dispuși să facem sacrificii pentru o anumită persoană sau pentru binele relației și mai interesați de propriile dorințe.

De asemenea, ne face mai „receptivi” la tentații și mai dornici de a trăi fiecare clipă cu intensitate, fără prea multe griji sau întrebări legate de viitor.

Perioada cu Venus în Berbec favorizează dragostea la prima vedere și „arderea” unor etape în relații, dar și un soi de egoism și de detașare.

Flacăra iubirii și a pasiunii se aprinde rapid, dar se stinge la fel de repede.

Perioada cu Venus în zodia Berbec este excelentă pentru cei care vor să își găsească un partener sau pentru cei care vor să își”condimenteze” viața sentimentală.

Pentru persoanele care au o relație stabilă, Venus în Berbec poate aduce și provocări pentru că vine cu tentații sentimentale și cu poftă flirt, dar și de aventuri.

De aceea, riscul unor trădări în iubire trebuie trecut pe lista de efecte ale tranzitului planetei Iubirii prin zodia de Foc, Berbec.

Cristalele pot reduce acest risc prin vibrația lor pozitivă, dacă sunt purtate ca talisman sau dacă sunt „plasate strategic” în casă.

sursa:huff.ro

Te-ai intrebat vreodata daca stresul poate provoca acneea? Afla aici raspunsul

Experții spun că asociațiile dintre stres și acnee sunt acum bine stabilite.

Cand am intrat in studiul nostru, am fost sigura de rezultatele – am crezut ca am putea dezvalui unele mituri, spune dr. Alexa Kimball, profesor de dermatologie la Beth Israel Deaconess Medical Center. Se referă la un studiu pe care ea și colegii l-au efectuat în 2003, când legăturile dintre stres și acnee erau în mare parte anecdotice. Dar cercetarile lui Kimball asupra studentilor au descoperit ca stresul ar putea declansa intr-adevar un episod de acnee. Și cu cât stresul este mai mare, cu atât este mai pronunțată acneea.

De atunci, multe studii de urmărire au ajutat la elucidarea relației dintre hormonii de stres și zits. În timp ce stresul nu este singura cauza a acneei – vârsta, hormonii, bacteriile producătoare de acnee și alți factori sunt la mijloc – este evident că stresul poate declanșa anomalii și poate face mai rău problemele de acnee existente.

Stim ca exista mai multe lucruri care se intampla aici, spune dr. Adam Friedman, profesor asociat de dermatologie la Universitatea George Washington. El indică un hormon legat de stres numit CRH sau hormon eliberator de corticotrofină, ca un vinovat. CRH se poate lega de receptorii din glandele sebacee ale pielii, iar legarea determină producția de ulei a pielii – care poate provoca cosuri.

Aceste glande sebacee sunt, de asemenea, organe imune, si pot crea inflamatie, adauga Friedman. La sfarsitul zilei, o acnee este o inflamatie necorespunzatoare si, prin urmare, inversarea raspunsului imun poate exacerba umflarea sau inrosirea.
Chiar mai multe vesti proaste: “Stim ca atunci cand oamenii sunt stresati, exista o crestere a semnalizarii nervoase care cauzeaza mancarimi”, spune el. “Acest lucru poate face ca oamenii să se scarpine sau să-și lezeze pielea, ceea ce poate crea și umflături și roșeață”.

cietste continuarea pe pagina >>2>>

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !