Zodiile care nu se vor înțelege niciodată. Top 3 cupluri care nu se potrivesc

Există zodii care oricât ar încerca să se înțeleagă nu vor putea să o facă niciodată. Chiar dacă încearcă să treacă peste divergențele care apar în cuplu, aceste 6 zodii, vor reprezenta mereu rețeta unui dezastru. Iată cele mai nepotrivite zodii.

Gemeni și Capricorn. Geamănul este cunoscut pentru dorința continuă de a se distra și de a lua decizii în ultima clipă. Curios din fire, tinde să se implice mereu în foarte multe activități care îi lasă cu puțin timp pentru relație. Capricornii nu lasă nimic la voia întâmplării, își planifică în detaliu fiecare activitate. Pentru acest nativ statul în locuri liniștite, cu familia este tot ce își doresc, iar Gemenii se vor plictisi și se vor simți ținuți pe loc.

Leu și Rac. Leul este o zodie care se plictisește foarte repede, pentru el relațiile de lungă durată sunt rare și tumultoase. Pe plan financiar, acesta tinde să câștige mulți bani dar în același timp să-i și cheltuie pe lucruri nefolositoare sau distracții, în timp ce Racul își dorește stabilitate și liniște. Cei din zodia Rac preferă locurile în care se simt confortabil și în care au fost de multe ori, nu le place să experimenteze, ceea ce Leilor li se pare cel mai interesant.

Balanță și Pești. Astrologii sunt de părere că prea multă asemănare între zodii strică. Un cuplu cu o Balanță și un Pește este unul monoton, lipsit distracție, amândoi preferând echilibrul. Nehotărârea ambilor parteneri creează conflicte, aceștia nu pot forma o pereche care să reziste, cu toate că este posibil să simtă multă atracție unul pentru celălalt deoarece se văd în oglindă.

Din punctul de vedere al astrologilor, aceste trei cupluri nu dau indicii generale că ar putea forma relații de durată, dar dragostea s-a dovidit uneori că poate învinge aceste nepotriviri.

Sursa: a1.ro

Rețeta perfectă pentru găluște pufoase și gustoase: iată ce să pui ca să nu dai greș

Rețeta perfectă pentru găluște pufoase și gustoase: elementul-cheie cu care nu dai greș –

Supa cu găluște este mâncarea care ne facem să ne simțim ca acasă, însă nu toți știm să preparăm găluștele așa cum o făcea mama sau bunica…

Avem o veste bună: am găsit reţeta perfectă pentru găluşte pufoase și gustoase!

Pentru această rețetă, vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

– 500 g carne de pasăre

– o rădăcină de păstârnac

– o rădăcina mică de ţelină

– un morcov

– o ceapă

– foi de dafin

– o legătură de pătrunjel

– sare şi piperdupa gust

Pentru a prepara găluştele, ai nevoie de:

– două ouă

– 7 linguri de griș

– sare și ulei

Cum se prepară supa cu găluște?

– se fierbe carnea de pasăre timp de aproape 10 minute, până când se ridică spuma în oală; se adună spuma şi se adaugă legumele curăţate şi tocate în bucăţi mari, foile de dafin şi codiţele de pătrunjel

– se asezonează cu sare şi piper şi se fierbe până când legumele şi carnea sunt gătite bine

– între timp, se freacă ouăle cu ulei şi cu sare, apoi se adaugă grișul, până când obțineți consistența unei smântâni groase

– cu o lingură încălzită, se ia din compoziţie și se adaugă găluştele în supă

– se acoperă oala şi se mai lasă la fiert pentru încă aprox. 10 minute, la foc mic

– se opreşte focul și se toacă pătrunjel proaspăt

Asadar, iata si secretul unor galuste pufoase, bine crescute. Le poti face dintr-un ou sau doua (eu azi am folosit 6 oua mici de prepelita), la care adaugi niste sare si, atentie: o lingura, poate chiar doua, de ulei de floarea-soarelui. L

e bati pe toate bine si abia apoi incepi sa incorporezi grisul, in ploaie, amestecand cu o furculita.

Te opresti cand amestecul incepe sa se intareasca, sa se separe, ca si cum s-ar taia, si sa se lipeasca de furculita. Atentie, nici prea tare nu e bine sa fie, ca altfel iti vor iesi niste galuste “beton”.

Ia o lingurita obisnuita, de cafea, inmoaie-o in supa care clocoteste, apoi ia cu latul, cat jumtate de lingurita, o “felie” din pasta de gris.

Atat si nu mai mult, pentru ca altfel grisul nu va avea loc sa creasca si sa se umfle (daca faci galustele prea mari, vei obtine un strat pufos pe la suprafata, dar un miez dur, ca un nucleu, de gris nefiert).

Sursa: sanatateinbucate.com

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !