loading...

Drama prin care a trecut Andreea Marin: „Oricât de puternică aș fi, după asta nu mi-am revenit! N-am reușit să mă pun încă pe picioare”

Andreea Marin este una dintre cele mai puternice femei din showbiz-ul românesc, dar viața ei a fost presărată cu impasuri. Vedeta nu și-a pierdut niciodată optimismul și curajul, care au ajutat-o să meargă mai departe chiar și după cele mai cumplite drama. Și-a pierdut mama de la o vârstă fragedă, a trecut prin două divorțuri, iar în urmă cu doi ania murit în neființă și tatăl ei, pe care îl idolatriza.

Andreea Marin a mărturisit că anul 2016 a fost cumplit pentru ea, din punct de vedere personal. Vedeta a fost dărâmată de moartea tatălui ei. Aceasta a mărturisit sincer că încă nu și-a revenit și că tatăl ei era un sprijin pentru toată familia.

Pentru Andreea Marin, tatăl ei nu era doar un părinte. Drama prin care au trecut i-a făcut să devină cei mai buni prieteni și aveau o relație extrem de specială. Pierderea lui a lăsat un gol imens în sufletul vedetei.

„Anul acela a fost greu din punct de vedere personal pentru mine. În primul rând din cauza pierderii tatălui meu, pe care nu o așteptăm. Nu era ceva la care să mă aștept. Și, oricât de puternică aș fi, pentru că sunt un om care a trecut prin multe, după asta nu mi-am revenit. N-am reușit să mă pun încă pe picioare. Poate pentru că tatăl meu era un om foarte hotărât. Era un sprijin pentru noi toți cei din familie. Și practic acum am devenit eu cea mai vârstnica din familie. E o responsabilitate pe care o simț apăsătoare. Am o avere de la tata, că să spun așa. Era un izvor de înțelepciune, era un om care avea și partea asta practică foarte bine dezvoltată. Dar era și puțin poet, chiar boem. Era un bărbat romantic, care citise mult. Am rămas cu multe de la el. Pe de altă parte, el n-a fost pentru mine doar un tată. Gândește-te că noi am trecut împreună prin cel puțin o dramă, eu fiind copil la acea vreme. Și nici tata nu era atunci prea vârstnic, avea 38 de ani. În momentul pierderii mamei, căci despre el vorbim, noi am devenit cei mai buni prieteni ”, a mărturisit Andreea Marin, într-o emisiune tv.

Sursa: cancan.ro

Merita citit! 10 momente în care ai nevoie de mama, chiar dacă ești deja mare

1. CÂND TE SIMȚI TRISTĂ ȘI DEZORIENTATĂ

Mama va fi mereu acolo. Ai anumite necazuri pe suflet pe care nu vrei să le împărtășești cu nimeni. Singurul lucru pe care ți-l dorești este o îmbrățișare sau o asigurare din partea celei care ți-a dat viață, că totul va fi bine.

2. CÂND AI NEVOIE DE UN SFAT ÎN DRAGOSTE

O mamă știe ce simți atunci când ești înșelată sau când dragostea nu este împărtășită. Ascult-o pe mama ta când vine vorba despre bărbați deoarece e mai trecută prin viață decât tine.

3. CÂND VREI SĂ O BUCURI ȘI PE EA CU SUCCESELE TALE

Simți neapărat nevoia să îi împărtășești mamei tale faptul că ai luat examenul de conducere sau că ai câștigat un premiu la un concurs? Este ceva normal! Vrei să o faci mândră de ceea ce ai reușit, să îi demonstrezi că nu s-a chinuit cu creșterea ta în zadar.

4. CÂND NU-ȚI IES CLĂTITELE SAU CIORBA

Atunci când te apuci de treabă prin bucătărie, mai ales dacă este prima ta încercare, automat o vei suna pe mama ta să te sfătuiască cum să faci să nu ți se taie maioneza sau să nu ți se lipească clătitele de cratiță.

5. CÂND VREI SĂ ÎI ARĂȚI CĂ O IUBEȘTI

După ce creștem mari, ne îndepărtăm de casa părintească și, implicit, de mamele noastre. Asta nu înseamnă că nu le mai iubim ci, pur și simplu, suntem prea ocupați să ne organizăm viețile.

6. CÂND EȘTI BOLNAVĂ ȘI NU ȘTII CE SĂ FACI

Dacă ai probleme de sănătate specifice femeilor și singura persoană care îți poate oferi câteva sfaturi este mama ta, același lucru se întâmplă și atunci când copilașul tău trece prin prima răceală. Tot la mama suni!

7. CÂND NU ÎNȚELEGI DE CE E LUMEA REA

Mama te-a învățat că trebuie mereu să fii bună, să le întorci și obrazul celălalt atunci când ți se face rău. Numai că această situație nu poate persista prea mult și ai nevoie de o pauză de respiro, ai nevoie ca cineva să îți explici de ce oricât de mult bine ai oferi, primești doar dispreț în schimb.

8. CÂND AI NEVOIE DE ACELE SFATURI DE FRUMUSEȚE UNICE

Doar mama ta îți poate spune cât de frumoasă ești și îți poate oferi cele mai sincere sfaturi. În plus, cu trecerea timpului, aceasta a acumulat o serie de rețete de înfrumusețare pe care le poți aplica și tu.

9. CÂND AI NEVOIE CA CINEVA SĂ ÎȚI COASE CĂMAȘA…

Mama este cea la care apelezi. Sau atunci când vrei să îți brodeze o față de masă pe care ți-o dorești foarte mult.

10. CÂND AI NEVOIE PUR ȘI SIMPLU DE O ÎMBRĂȚIȘARE

Nu există una mai călduroasă și mai plină de energie decât a mamei tale.

Sursa: stiriactuale.net

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !