loading...

Andra s-a dus la Andreea Esca si i-a facut o propunere. Stiristei nu i-a venit sa creada! „Am crezut că este o glumă”

La un concert caritabil organizat de cantareata, Andreei Esca i-a fost teama ca se face de ras daca apare langa Andra.

Pe 5 decembrie 2017, Andreei Esca i-a fost teama ca se face de ras daca apare langa Andra. La acea data, artista a organizat un concert caritabil la Ateneu, printre invitatii ei numarandu-se si Andreea Esca, cu care a cantat in duet. „Dacă îmi e frică de ceva, mă duc. Cu cât îmi e mai frică, cu atât vreau să fac lucrul respectiv. De exemplu, mi-a fost extrem de frică să mă duc să cânt cu Andra pe scena Ateneului Român”, a dezvaluit Andreea Esca pentru Adevarul.

„Când a venit Andra şi mi-a zis, am crezut că este o glumă. După aceea, din ce îmi era mai teamă, îmi dădeam seama că, până la urmă, ce s-ar putea întâmpla? Aş putea să mă fac de râs 3 minute. Aşa, şi..? Cred că vârsta îţi dă o relaxare. Deşi, dacă mă gândesc bine, nici când eram foarte tânără n-am avut această spaimă de ridicol sau de penibil”, a mai spus celebra prezentatoare de stiri.

Acum cateva luni, Andreei Esca i-a fost teama ca se face de ras daca apare langa Andra. „Mi s-a părut mai mare păcatul să nu încerc, decât 3 minute de ridicol. Când ajungi într-o poziţie ca a mea este complicat să accepţi provocări pentru că lumea întotdeauna are nişte aşteptări foarte ridicate de la tine. Şi nu mai ai voie să greşeşti ca toată lumea”, a mai marturisit Andreea Esca.

Sursa: wowbiz.ro


Andreea Bălan, reacție dură la adresa competiției Eurovision: „Un artist de talia mea nu are ce căuta acolo!”

Trupa „The Humans”, care a reprezentat România în acest an la Eurovision, a ratat calificarea. A fost mare vâlvă printre artiștii de la noi, care au criticat prestația formației, pe scene de la Lisabona. Andreea Bălan a vorbit despre Eurovision, înainte ca toate aceste lucruri să se întâmple. Cântăreața consideră că această competiție muzicală este o mare pierdere de timp.

Andreea Bălan a participat și ea în anul 1997 la Gala Națională Eurovision cu piesa „Un univers mai liniștit”. Cu toate acestea, participarea cântăreței nu a fost validă din cauza criteriilor de vârstă pe care nu le îndeplinea. Blondina a fost întrebată de către un fan de ce nu participă la Eurovision, iar răspunsul ei a fost unul total neașteptat. Andreea Bălan consideră că participarea la această competiție muzicală este o pierdere de timp pentru artiștii de rangul său.
„Ce să fac la Eurovision?! Să mă duc să mă jurizeze generația old school și apoi să mă critice și să nu mă trimită mai departe?! E pierdere de timp. Acolo se duc oamenii care nu au ce să facă și vor să piardă timpul. Apoi ajungi în țara unde se ține Eurovision și se votează politic. Este o stupizenie și nu are niciun sens. Artiștii mari nu se duc. Cel mai nașpa este jurizarea de la noi din țară pentru că te duci acolo și vin niște oameni care nu prea au ce căuta acolo și te jurizează pe tine așa… aiurea. Și nu ajungi să reprezinți România, de fapt. Un artist de talia mea nu are ce căuta acolo.”, a declarat Andreea Bălan pentru revista Viva!.

Sursa: cancan.ro

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !