AD

HOROSCOP

Mariana Cojocaru: „Aceste zodii au o compatibilitate perfecta in cuplu si sunt menite sa fie impreuna”

todaymai 29, 2018

Background
share close
AD
AD

Astrologul Mariana Cojocaru a dezvaluit, la emisiunea “Vorbeste lumea”, care sunt perechile de zodii intre care exista o compatibilitate perfecta.

Berbec – Leu
O relatie de durata. Leul este cea de-a cincea zodie, iar in numerologie este echivalentul plexului solar. Daca unii iubesc cu mintea (Berbecii), Leii iubesc cu inima. Compatibilitatea dintre cele doua zodii este perfecta si in astrologie si in numerologie.

Taur – Rac
O relatie facuta sa mearga. Taurul are ca si planeta care guverneaza Venusul dar si Luna, care este si patronul Racului. Compatibilitatile lor sunt date de Soare si de Luna.

Gemeni – Fecioara
Cuplu de succes. Gemenii sunt foarte compatibili cu Fecioarele. Ca cifre de destin avem 3 si 6. Sunt zodii care au structura mercuriana. Este o compatibilitate nocturna si diurna. Gemenii sunt diurni, Fecioarele sunt nocturne. Se intalnesc ca ziua cu noaptea.

Balanta – Capricorn
Un viitor stralucit. Exista tot felul de lucruri care ne arata directia corecta. Au o relatie intensa si foarte apropiata. Cifrele lor de destin sunt 7 si 10. Capricornul este ingerul pazitor al Balantei. Se completeaza unul pe altul.

Scorpion si Varsator
Un dou extrem de creativ. O relatie care duce cu gandul la cariera. Lucreaza foarte bine in echipa. Daca cifra de destin a Scorpionului este 8, 11 este a Varsatorului. Au o relatie perfecta si in numerologie.

Sagetator – Pesti
Fac echipa buna impreuna. Cifra de destin 9 (a Sagetatorului) tine de spiritualitate, de religie, ne aduce cele mai importante elemente in viata. Sunt considerate spirite pereche.

sursa:http://goodman.tonypoptamas.eu/

14 trucuri care te pot ajuta să-ți stăpâneşti corpul

Am întâlnit cu toții situații în care corpul nostru ne-a lăsat în momentele cele mai necorespunzătoare.

Iată câteva trucuri pentru a vă ajuta să faceți față problemelor corpului dumneavoastră.
Pentru a scăpa de o durere de cap

Puneți mâinile sub apă rece timp de câteva minute. Încercați să le păstrați acolo cât puteți. Când terminați, frecați pielea de pe mâini cu un prosop uscat până când aveți un sentiment de arsură.
Aceasta este așa-numita terapie rece. Stresul de la fluctuațiile de temperatură crește circulația sângelui. Astfel, dacă aveți probleme cu inima și cu vasele de sânge, ar trebui să omiteți mai bine această metodă.

Pentru a scăpa de somnolență

Dacă vă simțiți vreodată somnoros, țineți respirația atât timp cât puteți și apoi expirați încet. Îți mărește ritmul cardiac și te trezește.
Să vă abţineţi de la strănut

Strănutul neașteptat ne poate “ataca” în orice moment, uneori când avem nevoie cel mai puțin. Pentru al menține, apăsați cu degetele partea superioară a nasului și frecați-l sau trageți.
Pentru a opri greața

Dacă simțiți greață, încercați să aplicați acupresura. Apăsați punctul de pe partea interioară a mâinii, care este la aproximativ 1 ” de palma.
Să vă abţineţi de la râs

Uneori pur și simplu nu-ți poți controla râsul, dar trebuie să te oprești pentru că te afli într-o întâlnire, de exemplu. Ce trebuie să faceți este să vă strângeți sau să vă mușcați puțin limba.
Pentru a opri sughitul

Cel mai bun mod de a opri sughițul este să vă țineți respirația atât timp cât este posibil.
Pentru a ușura arsurile la stomac

Uneori simțiți arsuri în stomac pentru că dormiți pe partea dreaptă. Încercați să dormiți pe partea stângă – vă va ușura arsurile în timpul nopții.
Pentru a vă ridica spiritele

Dacă aveți o stare proastă, țineți un creion între dinți. Acționează mușchii zâmbitori care vă înșeală creierul și vă ridică spiritele.
Pentru a opri sforăitul

Un motiv frecvent pentru sforăit este dormitul pe spate. Încercați să dormiți pe o parte. – vă va îmbunătăți respirația.
Pentru a scăpa de acnee

Pentru a preveni apariția acneei, clătiți-vă cu apă rece la sfârșitul dușului. Apa rece are un efect astringent, care împiedică bacteriile și murdăria să intre în pielea ta.
Pentru a ușura mâncărimea de la mușcăturile de țânțari

Pentru a ușura mâncărimile de la mușcăturile de țânțari, puneţi antiperspirant pe mușcături.
Pentru a opri lacrimile

Poate fi greu să te oprești din plâns, mai ales când trebuie să fii calm. Pentru a opri lacrimile, încercați să deschideți ochii larg și păstrați-i așa pentru cât mai mult timp posibil fără să clipiţi. În același timp, priviți în sus numai cu ochii (fără a vă îndoi capul).
Pentru a reduce durerea

Te-ai lovit vreodată de ușă? Sau poate că ai lovit degetul mic de piciorul mesei? Dacă da, nu vă opriți să vă exprimați emoțiile. Cercetările au arătat că înjuraturile ajută la depășirea durerii.
Pentru a scăpa de vertij

Pentru a scăpa rapid de vertij, puneți degetele în urechi și trageți cu grijă în sus, apoi înainte și apoi în jos. Acesta vă va ajuta să reglați presiunea intracraniană, ceea ce vă va îmbunătăți starea.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com