HOROSCOP IUNIE 2018: Cum stau zodiile cu banii, dragostea şi ce păcăleli îi aşteaptă la job

HOROSCOP Iunie 2018: Zodiile se luptă cu schimbările în această lună.Taurul are succes la job, dar conflictele care apar în viaţa sentimentală par să îl obosească. Fecioarele trăiesc clipa, Vărsătorul face tot posibilul să îşi salveze relaţia. Surprizele nu se opresc însă aici. Dacă vrei să ştii cum stai cu dragostea şi cu banii în luna iunie, dacă e indicat să să începi o cură de slăbire, consultă Horoscopul!

Berbecul
Berbecul trăieşte în această lună pentru propriile plăceri. Acesta este momentul în care nativul încearcă să revadă realizările trecute şi greşelile pe care le-a comis.Se anunţă o lună plină de contradicţii. Chiar dacă Berbecul nu pune preţ pe romantism, are toate şansele să îşi găsească iubirea la locul de muncă.

În carieră, perspectivele sunt conduse de ambiţii personale, aşa că va îşi pune la bătaie toată energia pentru a le atinge. Dorinţa lor de independenţă poate duce la conflicte în familie. Situaţia financiară este excelentă, iar afacerile tot mai prospere.

Taurul
Taurul rămâne fidel ambiţiilor profesionale şi în această lună. În iunie veţi fi mult mai întreprinzător, veţi controla oamenii şi situaţiile. Perspectivele în carieră vor fi spectaculoase. Situaţia monetară se îmbunătăţeşte radical. Se poate anunţa chiar o mărire de salariu. Inteligenţa vă ajută să gestionaţi investiţiile şi proiectele financiare cu o mai bună convingere şi încredere.

În dragoste, Taurul nu se bucură de o perioadă benefică. Conflictele continuă să existe în relaţia pe care o trăieşte şi parcă simte nevoia unui nou început. Sănătatea nu pune probleme deosebite. Masajele vă pot ajuta însă mai mult ca oricând.

Gemenii
Obiectivele profesionale vor acapara viaţa nativului Geamăn. Acesta va lăsa deoparte problemele familiale şi se va concentra asupra carierei. Dacă îşi caută un nou loc de muncă, are toate şansele să îl obţină în această lună. Progresul va fi unul spectaculos. Banii care vin sunt cheltuiţi rapid în partea a doua a lunii.Cercul lor de prieteni devine din ce în ce mai mare, iar puterea lor de influenţă tot mai accentuată. Capacităţile de comunicare se îmbunătăţesc în mod semnificativ.

Relaţia cu partenerul de viaţă devine tot mai puternică, dar puţină toleranţă nu strică niciodată. Cei singuri au toate şansele să-şi găsească dragostea în această lună sau să reîntoarcă la o veche iubire. Totul este posibil.

Îşi pot îmbunătăţi sănătatea dacă mai lasă din munca lor şi altora şi îşi salvează astfel energia fizică şi mentală.

Racul
Racul încearcă să îşi păstreze independenţa şi în această lună. Situaţia monetară se anunţă a fi una excelentă, dar relaţia pe care o trăieşte se apropie de final, problemele care tot apar încep să îl obosească pe nativ. Nativul din această zodie nu are timp să fie sentimental, să acorde timp partenerului. Cei născuţi în această zodie jonghlează cu tot şi cu toate, sunt dornici de distracţie, de afirmare. Călătoriile în străinătate figurează pe lista cu priorităţi a Racului şi în această lună. Relaxarea şi pauzele dese le ajută sănătatea.

Leul
Leul încearcă să îşi atingă ţintele cu ajutorul altora. Face tot posibilul se se adapteze situaţiilor şi oamenilor. Dezvoltă noi prietenii şi este mai romantic ca niciodată. Dragostea rămâne prioritară în această lună, de aceea se simte tot mai împlinit în relaţia pe care o trăieşte.

Cei singuri au şanse să bifeze relaţii de lungă durată. Mercur va avea un impact pozitiv asupra finanţelor lor în această lună. Proiectele care au fost în aşteptare vor vedea lumina zilei, aşa că vor avea bani chiar şi pentru restituirea împrumuturilor. Energia nu le lipseşte, dar nici sănătatea nu pune probleme deosebite.

Fecioara
Pragmatismul Fecioarei nu dă rezultatele scontate în această lună. Situaţiile prin care trec nativii sunt controlate de ceilalţi. Plantele le influenţează viaţa socială, iar aceasta devine o prioritate. Relaţia cu partenerul va fi una extrem de plăcută. Ambii se bucură de serile petrecute împreună, participă la evenimente sociale şi sportive. Înflăcărarea Fecioarei atinge cote înalte şi în iunie, sunt de neoprit.

Situaţia monetară se stabilizează, iar asta pentru că partenerul le revigorează finanţele. Investiţiile vor da rezultate bune. Cariera va fi în centrul atenţiei în această lună, iar perspectivele de promovare sunt excelente. La capitolul sănătate, mai multă atenţie la articulaţii.

sursa:huff.ro

10 moduri dovedite pentru a vă îmbunătăți vederea

Un principiu de bază al medicinei este că, dacă nu folosiți un mușchi, devine mai slab. La fel ca orice alt muschi, trebuie să-ți antrenezi mușchii ochilor și să-i păstrezi în stare bună.

Evitată să îţi suprasolicitați ochii în timpul zilei. Închide ochii pentru câteva minute și bucurate de pace odată la fiecare 2-3 ore.

Aici sunt 16 exerciții de bază bine-cunoscute pe care le poţi folosi pentru antrenament. Fă-le în fiecare zi în ordinea indicată.

Dacă porţi ochelari, poartă-i mai puţin, dacă este posibil.

Fă ochilor un masaj cu ajutorul unor mișcări circulare blânde. Treci prin punctele de la 1 la 6 așa cum vezi în imaginea de mai jos.

Utilizează degetele mijlocii și indexul pentru a vă apăsa ochii. Ar trebui să simți o ușoară presiune, dar cu siguranță nu durere..

Când te afli la o plimbare în aer liber, încearcă să te uiăi la distanță mai des decât să te concentrezi asupra propriilor picioare sau imediat în fața ta.

Bea suc de morcov cât mai des posibil (de preferință în fiecare zi).

Dacă doreşti să obții un beneficiu maxim din această practică, adăugă una sau două picături de ulei de măsline. Acesta nu va strica gustul, dar te va ajuta să absorbi elementele sănătoase din sucul de morcovi mai eficient.

Dacă ochii tăi sunt iritați seara, poți folosi sucul de aloe vera în loc de picături. Totuși, consultă mai întâi medicul înainte de a utiliza acest remediu natural.

Când ochii se simt obosiți, spală-i cu apă caldă.

Încearcă să nu te uiţi i la ecranul calculatorului, televizorului sau smartphone-ului timp de cel puțin 2 ore înainte de a merge la culcare.

Încearcă exercițiul Indian Trataka pentru ochi. îţi va ajuta ochii și mintea să te concentrezi.

Stai îndreptat către un obiect staționar mic plasat într-un spațiu deschis (de exemplu, o lumanare). Focalizează-ţi ochii și toată atenția. Încearcă să nu clipeşti. Ar trebui să încerci să ai o imagine fermă și detaliată a obiectului în mintea și memoria ta.
Apoi, închide ochii și concentrează-ti atenția asupra spațiului dintre sprâncene, încercând să păstrezi imaginea obiectului în capul tău cât timp poţi. Fă acest lucru timp de aproximativ 10 minute.

Scopul exercițiului este de a obține o imagine clară a ceva înaintea ochilor tăi obosiți.

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !