Mâine, 7 iunie 2018, o zi fără precedent în numerologie. 3 lucruri ne așteaptă pe toți. ATENȚIE!

Cifra zilei de 7 iunie 2018 este… 6! Mulți o asociază cu Necuratul, cu pericolul, alții spun că este cifra iubirii, una dintre cifrele perfecte.

Într-adevăr, din punct de vedere numerologic 6 este simbolul dragostei. Ce trebuie să reținem în legătură cu această cifră este că are un impact uriaș asupra familiei.

Cu alte cuvinte, pe înțelesul tuturor, o zi marcată de 6 este benefică împăcărilor. Acolo unde doi părinți se află în proces de divorț sau unde există un conflict între generații e bine să se discute cu cărțile pe masă în această zi.

Așadar, iată un prim aspect pozitiv al zilei de 7 iunie: este o zi bună pentru împăcări. Ce mai e de precizat în legătură cu vibrația acestei zile este că e una foarte bună pentru ieșit în oraș, de ce nu, pentru agățat.

Femeile născute pe 7 iunie au anul acesta 6 ca cifră de reper din punct de vedere numerologic, iar asta înseamnă că își pot găsi dragostea chiar în această zi.

De ce este totuși 6 o cifră misterioasă? Totul pornește de la legendele urbane care leagă cifra 6 de Diavol. Știți foarte bine temuta aliniere 666. După cum am precizat, este vorba doar despre o legendă urbană.

Cifra zilei de 7 iunie: 6 – aspecte negative

Ei bine, există și conotații negative ale acestei cifre. Dacă pe de o parte sunt încurajate împăcările cu vreun membru al familiei, nu același lucru se spune și despre prietenii.

Prieteniile se pot destrăma în această zi foarte ușor deoarece oamenii tind să fie mai sensibili. Este indicat să evitați reglările de conturi la locul de muncă sau să aduceți reproșuri celor din jur.

Pot avea loc disensiuni uriașe care pornesc de la orgolii. E bine să fim potoliți și să ne oprim din analizat ce face vecinul. Nu e recomandat ca într-o zi de 6, de asemenea, să pornim la drum mai târziu de ora 6 seara.

sursa:teotrandafir.ro

10 metode pentru a testa calitatea alimentelor rapid

Există multe modalități pentru a verifica calitatea produselor alimentare pe care le consumăm în fiecare zi. Cu toate acestea, cele mai multe dintre ele necesită asistența profesioniștilor sau a echipamentelor speciale.

Carnea de pui

Acordați atenție dungilor albe și stratului gros de grăsime de pe pieptul de pui. Aceasta înseamnă că fermierii au injectat hormoni de creștere în păsările de curte, iar puii au luat prea mult în greutate. O astfel de carne nu este bună pentru sănătatea ta.

Culoarea este, de asemenea, un lucru foarte important: dacă este gălbui, nu este proaspăt. Pieptul de pui crud trebuie să fie roz și nu trebuie să fie prea moale.

Brânză de vaci

O picătură de iod vă va ajuta să verificați dacă brânza de vaci conține amidon. Dacă conţine, pata va deveni albastru închis și dacă nu culoarea nu va rămâne galbenă sau maro.

Lăsați puțină brânză de vaci la temperatura camerei. Dacă conține grăsimi vegetale, va deveni galbenă. După acest test, brânza proaspătă poate avea gust acru, dar nu va schimba culoarea.

Mierea de albine

Puneți puțină miere pe o suprafață. Mierea falsă se scurge și se extinde imediat pe suprafață. Mierea de înaltă calitate este destul de groasă și se scurge într-o linie subțire.

Dacă gustați aromă de caramel, înseamnă că mierea dvs. a fost deja încălzită. Dacă puteți gusta dulceața excesivă, înseamnă că această miere conține zahăr alb.

Smântâna

Pentru a verifica dacă smântâna conține grăsimi vegetale, amestecați o lingură de smântână într-un pahar de apă fierbinte. Un produs de calitate proastă va produce fulgi albi. Smântână adevărată va deveni un lichid omogen.

Legumele şi fructele congelate

Verificați dacă un pachet de produse congelate are zăpadă sau bucăți de gheață în el. În caz contrar, nu a fost stocat corect.

Peştele

Peștele proaspăt nu trebuie să aibă ochi tulburi, iar branhiile sănătoase sunt întotdeauna o culoare roșie aprinsă. Pielea ar trebui să aibă o strălucire naturală metalică.

Carnea de porc

Când alegeți carnea, apăsați cu degetul. Carnea proaspătă trebuie să fie suficient de rezistentă pentru a vă face amprenta să dispară.

Tăiați o bucată mare în jumătate: dacă carnea este întunecată, dar are contururi albe, înseamnă că termenul de valabilitate al acesteia a fost extins cu aditivi. Spălați cu un prosop de hârtie – carnea proaspătă nu trebuie să lase prea multă umiditate și sânge pe prosop.

Verdeaţa

Țineți o legătură de mărar, de exemplu. Dacă frunzele sunt atârnate peste laturi, e deja ofilită. În plus, dacă culoarea este prea întunecată și tulpinile sunt prea lungi, înseamnă că conține nitrați. Ierburile proaspete sunt întotdeauna o culoare naturală verde.

Caşcavalul

Puteți observa ușor brânza care conține grăsimi vegetale. Se va sfărâma atunci când o tăiați (nu se aplică unor tipuri grele de brânză cum ar fi cheddar), și se va usca și va crea fisuri atunci când va rămâne fără ambalaj.

Lăsați puțin caşcaval la temperatura camerei. Un produs de înaltă calitate va deveni mai moale, dar dacă se usucă și umiditatea apare pe el, mai bine renunţaţi.

Îngheţata

Lăsați înghețata dvs. preferată la temperatura camerei. Dacă conține grăsimi vegetale, va rămâne înghețată mai mult timp și eventual se va topi într-un lichid.

Inghetata cu ingrediente de buna calitate se va topi intr-o substanta cremoasa, alba groasa.

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !