Tragedie în Alexandria! Un elev de 14 ani a decedat în timpul banchetului de sfârșit de an –

Un băiat de 14 ani, din Alexandria, s-a stins chiar în timpul banchetului organizat de sfârșit de an școlar. Colegii acestuia au povestit că tânărul a acuzat o stare de rău, iar ulterior a căzut secerat.

Băiatul de 14 ani a cazut de pe scaun, iar cadrele didactice au apelat de urgență serviciul 112.
La fața locului s-a deplasat o ambulanță cu medic și au început manevrele de resuscitare. Timp de 30 de minute cadrele medicale au încercat să-l readucă pe băiat la viață, acesta suferind un stop cardio-respirator. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viața tânărului, relatează infotr.ro.
Conform unor apropiați, în ultima perioadă băiatul ar fi acuzat dureri în jurul toracelui și a mers la medic, însă după o serie de examinări nu au descoperit nimic. Motivul durerii ar fi f0st cauzat de dezvoltarea corporală a corpului.
Cazul a fost preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.

sursa:cancan.ro

8 remedii pentru a trata arsurile minore si a atenua durerea la tine acasa!

Arsurile minore sunt destul de comune pentru majoritatea oamenilor și pot fi o durere enervantă. Arsurile solare și arsurile de gradul întâi pot împiedica activitățile cotidiene, în funcție de locul în care se află. Din fericire, există modalități de a vindeca arsurile cu articole de uz casnic și de bucătărie obișnuite.

Aloe Vera

O metodă încercată și adevărată, aloe vera poate reduce în mod substanțial timpul de vindecare pentru arsuri și oferă o soluție de remediere a durerii. Gelul antiinflamator și descurajează creșterea bacteriilor și ciupercilor, în conformitate cu Daily Health, dar orice produs cumpărat dintr-un magazin trebuie să conțină cel puțin 90% aloe vera. Poate fi aplicată direct și poate fi utilizată de mai multe ori pe zi pentru a vindeca zona afectată, iar aloe proaspăt funcționează cel mai bine.

Apa Rece

Aplicarea imediată a apei recee pe arsură limitează deteriorarea și, de asemenea, începe procesul de vindecare. Puneţi apă rece pe arsură timp de 10-15 minute pentru a ușura durerea și tratați cu o compresă rece. Nu folosiți niciodată gheață pe arsuri, deoarece, conform All Remedies, gheața poate contracta vasele de sânge, limitând astfel fluxul sanguin și dăunând țesuturilor.

Mierea de albine

Mierea funcționează ca un antibiotic natural și poate ajuta la prevenirea infecției pielii afectate, potrivit Natural Society. Puneţi puțină miere pe un tifon și plasați-o pe zona afectată, schimbând bandajul de 3-4 ori pe zi. Acest proces va aduce de asemenea o ameliorare ușoară a durerii și va ajuta pielea să se vindece; asigurați-vă că tifonul este slăbit pentru a preveni durerea suplimentară a zonei.

Plicuri de ceai negru

Acidul tanic conținut în ceaiul negru poate absorbi căldura din arsuri, oferind o ușurare pentru zonele afectate, conform Reader’s Digest. Folosind 2-3 pungi de ceai, lăsați-le să se răcească înainte de a le pune pe arsură și țineți-le în poziție cu o bucată de tifon pentru a preveni deplasarea.

Ulei de levănţică

Când este combinat cu alte remedii, uleiul esențial de levănţică este o soluție foarte eficientă, deoarece conține unele din aceleași beneficii de vindecare ca aloe vera. Uleiul poate fi de asemenea folosit singur când este combinat cu apă și este antiinflamator, antifungic și previne bacteriile, potrivit Daily Health.

Ceaiul de gălbenele

Ceaiul de gălbenele poate ușura durerea arsurilor și poate începe vindecarea țesutului deteriorat, conform All Remedies. Faceți ceaiul cu două linguri de oțet jumătate din cantitatea apei și aplicați-l cu o compresă făcută din ceaiul răcit.

Cartof

Arsurile pot fi, de asemenea, tratate cu cartofi, deoarece nu numai că atenuează durerea imediată, dar pot preveni formarea de răni. Da-ţi pe răzătoare sau tăiați un cartof felii și puneţi pe zona afectată pentru a calma arsura timp de 15 minute.

Aceste remedii sunt menite să fie utilizate pentru arsuri de gradul I. Pentru arsuri mai grave sau dacă apar probleme sau probleme de sănătate ca urmare a acestor remedii, vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră.

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !