S-a făcut expertiza psihiatrică a lui Florin Mircea Buliga

Florin Mircea Buliga, bărbatul de 43 de ani din Brașov care și-a ucis soția și pe cei doi copii, în luna martie a acestui an, a avut discernământ în momentul comiterii triplei crime. Acesta este rezultatul expertizei psihiatrice.

Bărbatul i-a înjunghiat pe cei trei în timp ce dormeau.

Procurorii spun că ucigașul va răspunde penal pentru faptele sale și va fi internat pentru tratament medical într-un spital penitenciar. Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov, procurorii au primit vineri rezultatul expertizei psihiatrice realizate la Institutul Național de Medicină Legală Mina Minovici, în cazul lui Florin Mircea Buliga.

Astfel, documentul precizează că bărbatul a avut discernământ scăzut în momentul comiterii faptelor, iar comisia de expertiză recomandă să fie luată faţă de acesta măsura de siguranţă a obligării la tratament medical, care urmează să aibă loc în cadrul unui spital penitenciar, scrie digi24.

Anchetatorii susţin că rezultatul acestei expertize psihiatrice înseamnă că bărbatul poate răspunde penal pentru faptele sale.

Procurorii aşteaptă şi rezultatul analizelor toxicologice pentru a se vedea dacă se afla sub influenţa substanţelor interzise în momentul comiterii crimelor.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov au mai precizat că familia femeii ucise, cei doi bunici ai ei şi sora ei, s-a constiuit parte civilă în dosar, solicitând în total daune morale de 1.500.000 de euro. Procurorii au luat măsuri asiguratorii în cauză, ei au pus sechestru pe apartamentul în care a locuit această familie şi au pus poprire pe conturile bancare identificate pe numele bărbatului.

Sursa: cancan.ro

Luna in care te-ai nascut iti influenteaza sanatatea si caracterul. Iata cum

Știința modernă a demonstrat că planetele au o influență oarecare asupra vieții noastre.

Cu toate acestea, unele investigații recente arată că anotimpul în care ne-am născut influențează viețile și sănătatea noastră.

Cum influențează sezonul nașterii noastre viețile noastre?

Care sunt lucrurile cărora oamenii născuti în toamnă, vară, primăvară sau iarna trebuie să le acorde atenție?

Acestea sunt întrebările pe care am încercat să le răspundem aici. Ca bonus, puteți afla cele mai populare profesii în funcție de luna nașterii.

De ce ne influenteaza luna nasterii noastre?

Pe tot parcursul anului, femeile primesc cantități diferite de lumină solară. Oamenii de știință din Budapesta consideră că lipsa de lumină solară poate influența dezvoltarea copilului în pântecele mamei.

În mod surprinzător, luna de naștere influențează nivelul de dopamină și serotonină – fericirea și hormonii de bună dispoziție.

Împreună cu aceasta, cercetătorii de la Universitatea Alicante, Spania, au definit legătura dintre luna de naștere a unei persoane și dispozitia la 27 de boli cronice și condiții.

Ianuarie

Cei care s-au născut în timpul iernii sunt mai puțin temperamentali și colerici decât cei care s-au născut în alte sezoane.

Cu toate acestea, în această perioadă a anului nu veți avea prea mult soare. Acesta este motivul pentru cei care s-au născut în timpul iernii sunt dispuși să suprime starea de spirit și să dezvolte depresie.

Cei care își au ziua de naștere în luna ianuarie întâlnesc adesea ulcere gastrice, constipație, dureri de spate (bărbați), atacuri de cord, migrene și probleme de menopauză (femei).

În același timp, bărbații care s-au născut în ianuarie suferă de probleme de glandă tiroidă de 3 ori mai puțin frecvent comparativ cu cei care s-au născut în septembrie.

Februarie

Cei care își au zilele de naștere în februarie trebuie să fie conștienți de problemele legate de glanda tiroidă, osteoartrita, bolile de inimă (bărbați) și tromboza (femeile).

Martie

Toți oamenii care s-au născut în primăvară sunt dispuși la hipertimie: ei sunt întotdeauna într-o stare bună. Cei care își au zilele de naștere în martie, aprilie și mai devin deseori optimisti veseli.

Barbatii nascuti in martie pot avea astm, cataracta si probleme cardiace.

Femeile ar trebui să fie conștiente de reumatism, constipație și artrită.

Aprilie

Barbatii nascuti in aprilie sunt dispusi la osteoporoza, probleme cu glanda tiroida si astm. Femeile născute în aprilie ar trebui să fie conștiente de bronșită, tumori și osteoporoză.

Mai

Acei bărbați născuți în luna mai pot fi dispuși la astm, depresie și diabet. Femeile sunt susceptibile de a avea osteoporoză, constipație și alergii cronice.

În același timp, bărbații născuți în luna mai sunt probabil dispuși la depresie, la fel ca cei născuți în decembrie.

Iunie

Oamenii născuți în timpul verii văd această lume pozitiv. Cu toate acestea, aceștia sunt dispuși la ciclotimie: schimbări frecvente ale dispoziției.

În unele cazuri rare, ciclotimia poate să progreseze într-o tulburare psihologică, cum ar fi o tulburare bipolară sau o psihoză depresivă maniacală.

Efectul “leagăn” la acești oameni este foarte evident în comparație cu cei născuți în lunile de iarnă.

Barbatii nascuti in iunie sunt dispusi sa aiba cataracta, bronsita cronica si boli cardiace. Femeile sunt susceptibile de a suferi de reumatism, de incontinență urinară și de artrită.

Barbatii nascuti in prima luna de vara sunt cu 34% mai putin probabili sa sufere de depresie si cu 22% mai putin probabili sa sufere de dureri de spate.

În același timp, femeile născute în luna iunie sunt cu 35% mai puțin susceptibile de a avea probleme de menopauză și 33% mai puțin susceptibile de a suferi de migrene.

Iulie

Persoanele născute în luna iulie sunt susceptibile de a avea astm, artrită, tumori și dureri cronice la nivelul gâtului.

August

Persoanele născute în luna august sunt dispuse la următoarele boli: bărbații ar putea avea osteoporoză, astm și probleme de glandă tiroidă; femeile pot avea reumatism, artrită și tromboză.

Septembrie

Oamenii născuți în toamnă vor fi probabil temperamentali. Vestea bună este că, datorită multitudinii de lumină solară, oamenii născuți în septembrie, octombrie și noiembrie nu sunt dispuși la depresie sau boală bipolară.

Toți cei născuți în septembrie pot suferi de probleme de osteoporoză și glandă tiroidă. Barbatii pot suferi de astm, iar femeile pot suferi de tumori.

Vestea bună este că toți cei născuți în septembrie au șanse mai mici de a suferi de orice boală cronică.

Octombrie

Bărbații născuți în luna octombrie sunt expuși problemelor glandei tiroide și migrenelor; femeile sunt dispuse la anemie și niveluri ridicate de colesterol. Atât bărbații, cât și femeile au osteoporoză.

Noiembrie

Bărbații născuți în noiembrie sunt susceptibili de a suferi de boli cronice de piele și de probleme ale inimii sau glandei tiroide.

Femeile născute în noiembrie pot suferi de atacuri de cord, constipație sau vene varicoase. Bonus: femeile născute în noiembrie nu vor avea probleme în timpul menopauzei.

Decembrie

Barbatii nascuti in ultima luna a anului sunt susceptibili de a avea cataracta, depresie si probleme cardiace. Femeile sunt susceptibile de a avea astm, tromboză și bronșită cronică.

Sursa: stiriactuale.net

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !