La câteva zile de la nunta regală a aunțat că este însărcinată Veste mare pentru Casa Regală britanică

Pippa Middleton, sora mai mică a ducesei de Cambrdige, Kate Middleton, a anunțat oficial, joi, că este însărcinată cu primul său copil.

Pippa, în vârstă de 34 de ani, a făcut anunțul în rubrica sa din revista Waitrose Midlleton, dezvăluind cititorilor că ea și soțul ei, James Matthews, vor deveni părinți pentru prima oară.

Mezina familiei Middleton a dezvăluit detalii despre sarcina sa, care a trecut de primul trimestru, mărturisind că nu a suferit până acum de grețuril matinale.

”Am fost o norocoasă să trec de 12 săptămâni fără greţuri dimineaţa. Am avut o sarcină normală până acum”, a relatat Pippa, scrie Agerpres.

Sora ducesei de Cambrdige a vorbit și despre cum încearcă să-și schimbe antrenamnetul pentru a fi cât mai potrivit în cele nouă luni de sarcină.

”Am observat cum proporţiile corpului meu se schimbă, dar prin exerciţii şi sport voi reuşi să duc o sarcină sănătoasă şi să mă bucur de o recuperare rapidă după naştere (…) şi mai ales să pot încăpea în blugii mei preferaţi”, a spus Pippa.

Vestea că Pippa este gravidă a apărut prima dată în luna aprilie. Atunci s-a aflat că ea și soțul ei au împărtășit această bucurie cu familia și prietenii, după ce Pippa a făcut o vizită la doctor.

Sursa: libertatea.ro

Nu deschide acest mesaj pe Whatsapp! Tot mai mulți utilizatori sunt păcăliți!

Utilizatorii de Whatsapp din întreaga lume s-au confruntat cu un real pericol în ultima perioadă! Tot mai multe persoane au primit un mesaj suspect, pe care nu ar fi trebuit să-l deschidă! De ce anume trebuie să te ferești?

În ultima perioadă tot mai mulți utilizatori de Whatsapp au primit, de la cunoscuți sau chiar și de la străini, un mesaj potrivit căruia compania Alton Towers sărbătorește 110 ani de activitate, prilej cu care oferă mii de bilete gratuite la un parc de distracții.

Celor contactați li se cerea să acceseze un link și să își ofere datele personale, apoi să trimită mesajul lșa alte douăzeci de persoane, pentru a avea șanse mari de câștig.

Oamenii au picat ușor în această capcană, mai ales fiindcă oferta era extrem de tentantă.

Totuși, înșelătoria a ieșit la iveală și experții Whatsapp avertizează că acest tip de atac informatic este tot mai frecvent.

Sursa: a1.ro

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !