Tatăl Denisei Raducu rupe tăcerea! Dezvăluiri incendiare despre cântăreaţă: „S-au folosit de munca şi de truda fetiţei mele…”

La aproape un an de la moartea artistei Denisa Raducu, familia se pregăteşte de parastas, dar şi de judecată.

Scandalul pe drepturile de autor ale melodiilor artistei a pornit dupa ce familia Denisei nu a putut sa incarce nici o piesa pe YouTube. Florin Peste si Liviu Dovleac, impresarii artistei, sunt cei care inca ar incasa zeci de mii de euro pentru melodiile Denisei.

Emilian Raducu, tatal Denisei, a vorbit, in exclusivitate pentru România TV, printre lacrimi despre nedreptatile facute fiicei sale si ii acuza pe cei doi impresari si verisori ca au trait doar din munca Denisei.

„Liviu Dovleac si Florin Peste s-au folosit de munca si de truda fetitei mele…. Ei nu traiesc din munca lor. Ei au vandut 300 de melodii, interpretate de Denisa… ma gandesc ca avea si ea dreptul ei, de interpretare. (…) Ne-am interesat, am luat legatura cu o firma de avocatura … sa facem lumina in cazul asta”, a povestit Emilian Raducu.

Sursa: romaniatv.net

Prajitura cu ciocolata si nuci

Aceasta reteta vine in ajutorul tuturor iubitorilor de ciocolata. Prajitura cu ciocolata se face rapid si se serveste alaturi de inghetata racoritoare.

INGREDIENTE
75 g fulgi de ciocolata
25 g nuci
200 g ciocolata neagra
125 g unt
100 g zahar
50 g faina
4 oua
INGREDIENTE PENTRU SERVIT
inghetata
nuci
MOD DE PREPARARE:
Pasul 1:

Fulgii de ciocolata si nucile se amesteca intr-un vas.

Pasul 2:

Se topesc ciocolata cu untul la bain-marie, ouale se freaca bine cu zaharul si apoi se toarna peste amestecul de ciocolata racit. Se amesteca si se pune si faina. Se omogenizeaza bine si se toarna apoi intr-o tava de copt cu pereti detasabili.

Pasul 3:

Amestecul de nuci si fulgi de ciocolata se presara deasupra aluatului si se coace aproximativ 25 de minute.

Pasul 4:

Se lasa apoi sa se raceasca in tava de copt. Se desfac peretii formei de copt si se decupeaza forme cu un pahar din aluatul racit. Se aduc la masa cu inghetata si nuci intregi.

Sursa: retetepractice.ro

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !