Antonia a dezvăluit secretul nebănuit! De ce nu are voie artista să conducă mașina: ”Eu am carnet de la 16 ani, dar…”

Cântăreața Antonia a încheiat un parteneriat pe termen lung cu Volvo, iar seara trecută artistei i-au fost înmânate cheile și a fost numită ambasadoarea Volvo, în România.

Are trei copii minunați, o carieră muzicală de succes, dar nu se oprește aici. Vedeta a mai marcat o lovitură din postura de model, devenind imaginea Volvo, în România. Antonia ne-a declarat că nu se pricepe neapărat la mecanică sau la orice alte specificații ale unei mașini, însă ea își dă cu părerea din punct de vedere vizual.

„Nu mă pricep prea tare cu motoare și așa, dar în ceea ce privește exteriorul… pot să îmi dau cu părerea. Sunt foarte fericită, sunt mândră și abia aștept să mă plimb cu mașina nouă”.

A condus în America, iar acum învață să își ia permisul și în România. Nu se grăbește să facă acest lucru, mai ales că atunci când are deplasări, ca orice artist care se respectă, are șofer.

„Eu trebuie să-mi iau carnetul în România. Mi-am luat în State la 16 ani, am condus. Aici trebuie să învăț cum să conduc cu schimbătorul, că acolo conduceam mașină automată”.

Deși la vârsta la care conducea ea în America (16 ani) nu putea să atingă cine știe ce viteză mare, iată că Antonia ne-a declarat că a fost, totuși, victima unui accident rutier. Nu conducea ea și nu a pățit nimic grav, însă sperietura a fost destul de mare.

„Da, am fost din păcate. M-am speriat rău de tot. Nu mi s-a întâmplat nimic, mulțumesc lui Dumnezeu, dar, da, sper să nu se mai întâmple”.

Sursa: verdict.ro

NU A ȘTIUT NIMENI! Lidia Buble vorbește pentru prima data unde l-a întâlnit pe Răzvan și cum s-au îndrăgostit

Artista este pusă pe schimbări, iar de data aceasta a reușit să-și surprindă fanii cu un nou look. Lidia Buble a renunțat la părul lung și s-a tuns. Noua tunsoare este una foarte cool și care o prinde de minune pe artistă.

Iubita lui Răzvan Simion a dat fuga la salonul de înfrumusețare și și-a schimbat tunsoarea. Lidia Buble și-a făcut o poză în timp ce se afla în mașină, în drum spre un concert la Alba Iulia. Cântăreața are un nou look, fresh și cool, care o avantajează. ”Ce bine îți stă!”, ”Ești frumoasă”, ”Semeni mult cu Dua Lipa”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor. Cu noua tunsoare, admiratorii Lidiei Buble au asemănat-o cu artista internațională Dua Lipa. Vouă vă place cum îi stă tunsă așa?

Cum s-a îndrăgostit Lidia Buble de Răzvan Simion
Artista s-a îndrăgostit iremediabil de prezentatorul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Cei doi au dezvăluit unde s-au cunoscut prima dată și cum au ajuns să se îndrăgostească. ”Ne-am cunoscut la un concert. N-a mai ştiut nimeni asta… M-am îndrăgostit doar văzându-l, a fost de ajuns”, a spus Lidia Buble.

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !