„Eu şi Anda am închiriat un apartament şi stăm împreună (…) Ne înțelegem de minune” E oficial: cu cine s-a mutat Anda Călin, după ce s-a despărțit de Liviu Vârciu! Da, e un nume celebru în România

Anda Călin s-a mutat cu fosta logodnică a lui Cătălin Cazacu
Fosta iubită a lui Liviu Vârciu locuiește în prezent cu Ana Roman, fosta parteneră a cunoscutului motociclist Cătălin Cazacu. Aflată într-un platou de televiziune, Ana Roman a spus că și-au închiriat un apartament și că s-au cunoscut prin intermediul fostului concurent de la “Exatlon”. Mai mult, ea se numără printre prietenii comuni ai foștilor parteneri care cred în împăcarea lor.
“Eu şi Anda am închiriat un apartament şi stăm împreună. Anda este bine, are grijă de micuţă, noi ne înţelegem de minune. Ea s-a despărţit acum recent oficial. A făcut un lucru bun Cătălin că ne-a făcut cunoştinţă. Cătălin şi Liviu sunt cei mai buni prieteni. Nu ştiu dacă suferă. Eu cred în împăcarea dintre Anda şi Liviu”, a povestit Ana Roman în cadrul emisiunii “Star Matinal”.
Liviu Vârciu s-a despărțit de Anda Călin când toți credeau că urmează nunta
Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a doua oară anul trecut. Artistul și Anda Călin i-au pus numele fiicei lor Anastasia, iar în martie, micuța a fost creștinată. Artistul mai are o fiică, pe Carmina, care s-a născut în urma relației pe care a avut-o cu Ami Teiceanu.

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !