AD

HOROSCOP

Horoscopul săptămânii 6 – 12 august 2018 pentru fiecare zodie

todayaugust 6, 2018 4

Background
share close
AD
AD

Horoscop săptămânal 6 – 12 august 2018 pentru fiecare zodie. Va fi o săptămână cu schimbări de situație, cu suișuri și coborâșuri pentru zodii. Iată ce îți rezervă astrele. Tu sub ce semn zodiacal te-ai născut?

Berbec.

Pentru Berbeci, săptămâna va fi destul de bună. Totul va merge bine pentru acești nativi. Însă vor fi și unele situații excepționale care le vor umbri bucuria. Astrologii spun ce se va întâmpla cu Berbecii în această perioadă.

Pe plan sentimental, parcă ceva nu este în regulă. Deși aparent relația merge cum nu se poate mai bine, parcă este ceva ce nu funcționează așa cum trebuie. Este vorba mai mult despre o voce interioară care trage semnale de alarmă și spune că sitația nu este chiar atât de roz. Berbecii trebuie să fie sinceri în primul rând cu ei înșiși. Trebuie să afle de ce simt acele lucruri în legătură cu relația de cuplu.

Profesional, pentru Berbeci urmeză câteva zile destul de dificile. Pot avea unele conflicte interioare din cauza cărora să nu se poată concentra la locul de muncă. Va trece această perioadă care va ține 2 – 3 zile. Spre sfârșitul săptămânii, Berbecii ar putea chiar să își surprindă șefii prin faptul că se dedică trup și sufet lucrului.

În privința banilor, Berbecii pot sta liniștiți. Săptămâna va debuta cum nu se poate mai bine pentru ei, din punct de vedere financiar. Fie vor primi mai devreme niște bani pe care îi așteptau de ceva timp, ori vor primi o moștenire. Totuși, pe cât de repede vin banii, pe atât de repede se vor epuiza. Asta dacă nativii aceștia nu vor avea grijă de ei. Să fie atenți la cheltuieli și totul va fi bine.

Din punct de vedere medical, nu vor fi probleme majore pentru Berbeci. Se pot confrunta cu unele migrene. Dar nimic nu va fi atât de grav încât să fie necesară vizita la medic. În cotinuare trebuie să fie atenți la stilul de viață pentru a nu avea probleme în viitor.

Taur.

Urmează 7 zile pline de întâmplări bizare pentru acest semn zodiacal. Astrologii dezvăluie ce se va întâmpla cu acești nativi. Iată despre ce este vorba.

Din punct de vedere sentimental, săptămâna va debuta într-un mod foarte interesant. Taurii vor lua multe decizii neașteptate. Vor reacționa în moduri în care nici ei nu se așteptau să o facă. Dar totul va fi spre binele lor. Vor face pași pe care nu credeau că se simt pregătiți să îi facă în relație. Nu atât de repede, cel puțin. Dar totul va fi neașteptat de bine pentru Tauri.

La locul de muncă simți că ești prins în aceeași rutină care îți displace din ce în ce mai mult. Te tot întrebi ce este de făcut. Ei bine, o scurtă pauză ar fi ideală. Așa că un concediu te poate ajuta tare mult. Vei vedea că după câteva zile de pauză, lucrurile vor începe să meargă din ce în ce mai bine.

În privința banilor, Taurii nu au de ce să își facă probleme. Vor avea resurse financiare suficiente pentru a-și satisface orice dorință. Dacă vor să achiziționeze ceva, nu au de ce să stea prea mult pe gânduri. Taurii știu cât de mult au muncit pentru a obține acea sumă de bani, așa că merită să se răsfețe puțin. Să nu se exagereze, totuși.

Starea de sănătate a Turilor va fi în general bună. Singura problemă a acestor nativi poate apărea din cauza stresului. Așa că sunt sfătuiți să evite situațiile stresante, să nu se lase afectați de lucrurile negative. Tot ei vor avea de suferit, așa că ideal ar fi să fie mai egoiști, să se pună pe ei pe primul loc. Este important să se gândească mai mult la ei, în primul rând la propria persoană, și apoi la ceilalți.

Gemeni.

Pentru Gemeni, săptămâna va fi una a încercărilor. Vor ]ncerca și vor eșua, sau vor avea de câștigat? Iată ce spun astrologii despre ceea ce le rezervă astrele acestor nativi.

Pe plan sentimental, Gemenii vor avea o săptămână în care vor fi supuși mai multor teste de către partenerii de cuplu. Asta din cauza comportamentului lor din ultima vreme, ce poate a dat naștere unei neîncredri. Va fi o săptămână cam tensionată în cuplu. Însă tot răul va fi spre bine. Dacă vor reacționa așa cum trebuie, atunci problemele se vor rezolva.

În ceea ce privește aspectul financiar, Gemenii încep să vadă schimbări pozitive în această privință. Era momentul să se întâmple asta. Acum, după ce încep să scape de problemele financiare care le-au dat bătăi de cap în ultima vreme, Gemenii se pot concentra și asupra altor aspecte ale vieții. Se vor mai relaxa un pic.

Este posibil, totuși, să mai aibă de trecut unele obstacole înainte de a se simți în totalitate mulțumiți de modul în care au evoluat lucrurile în ceea ce privește partea financiară.

Din punct de vedere medical, nu vor exista probleme majore. Totuși, sunt șanse destul de mari ca Gemenii să răcească sau să aibă unele migrene. De asemenea, să fie foarte atenți la factorii care pot duce la apariția problemelor cardiace. Tensiunea arterială crescută poate fi cauzată de stresul din ultima vreme. Mare atenție! Sunt sfătuiți să fie calmi.

Rac.

Racii vor avea unele probleme în cuplu, ceea ce le va afecta și viața profesională. Află ce îți rezervă astrele în această săptămână.

Din punct de vedere sentimental, Racii vor avea de trecut peste unele probleme. Vor apărea conflicte între ei și partenerii de cuplu. În loc să căutați un vinovat, sau scuze, cel mai bine ar fi să găsiți soluții. Situația poate deveni tensionată pe zi ce trece. De aceea, cu cât este rezolvată probleme mai repede, cu atât mai bine.

Problemele din cuplu își vor pune amprenta și asupra relațiilor cu alte persoane. Poate fi vorba despre relațiile cu cei de la locul de muncă. Frustrările și nervii din cauza certurilor din cuplu îi pot face pe Raci să își piardă răbdarea la locul de muncă. Iar rezultatul va fi unul neplăcut. Racii pot fi astfel implicați și în alte conflicte, chiar și la serviciu.

În ceea ce privește sănătatea, lucrurile nu vor fi chiar atât de rele. Cel puțin în această privință nu trebuie să își facă griji cei născuți sub acest semn zodiacal. Totuși, sunt sfătuiți să evite expunerea prelungită la soare, trebuie să se hidrateze.

săptămâna se va termina cu bine dacă Racii vor fi calmi și vor încerca să rezolve problemele, indiferent de natura lor. Ceea ce contează cel mai mult este să fie calmi, raționali și să încerce să privească lucrurile, situația și din perspectiva altora. Empatia poate ajuta mult, mai ales în această săptămână.

În privința banilor, Racii își pot face unele probleme. Au senzația că orice ar face, oricât de mult ar strânge cureaua, tot nu este de ajuns. Au senzaia că ceva le lipsește în permanență. Sau că muncesc prea mult, iar la final, când trag linie, parc ies mereu pe minus.

Leu.

Pentru nativii zodiei Leu, se anunță o săptămână extrem de interesantă, care va avea punctul culminant pe data de 11 august. Eclipsa parțială de Soare de pe 11 august vine cu răsturnări de situație în viața nativilor Leu, care trebuie să facă față unor noi provocări.

Este o săptămânii a regăsire de sine a nativilor zodiei Leu, care vor afla zilele acestea cine le este cu adevărat alături și de cine ar trebui să se îndepărteze cât mai repede.

Și cum altfel pot afla aceste răspunsuri decât în cadrul unor ieșiri în aer liber ori chiar într-o vacanță? Nativii zodiei Leu care pleacă în această săptămână în vacanță vor afla multe lucruri interesante despre cei cu care pleacă.

Partenerul de viață le-ar putea face zilele acestea niște surprize la care chiar nu se așteaptă. Venirea pe lume a unui copil sau o cerere în căsătorie sunt niște evenimente pe care unii nativi ai acestei zodii le vor afla de la partenerii de viață.

Alți nativi, în schimb, vor cunoaște gustul amar al despărțirii. Chiar dacă vor încerca să remedieze problema, le va fi imposibil să remedieze ceva. Este momentul să o ia de la capăt și să își îndrepte energia spre altceva.

Cei care își caută un loc de muncă au toate șansele să primească o ofertă bună, care să le aducă împlinirea economică dorită. Obișnuiți cu un anumit stil de viață, nativii zodiei Leu sunt sfătuiți să se gândească bine dacă este cel mai bun lucru pentru ei.

Alți nativi ai zodiei Leu au ocazia să primească o sumă de bani pe care au împrumutat-o cuiva apropiat. Cu acei bani, au ocazia să își cumpere niște lucruri frumoase, cu care să se mândrească mai târziu.

Leii sunt sfătuiți în această săptămână să fie atenți la insolații și să se hidrateze suficient dacă pleacă în vacanță.

Fecioară.

Aceste zile îi prind pe nativii zodiei Fecioară, făcându-și o mulțime de planuri. Au multe lucruri de făcut în următoarea perioadă și timpul parcă nu le ajunge.

Nativii acestei zodii își petrec aproape tot timpul liber făcând cumpărături pentru casă, iar acest lucru le va afecta serios bugetul. Pentru cei care pleacă în vacanță, astrologii le recomandă să fie foarte prudenți, deoarece pot apărea probleme la tot pasul. Unii vor pierde avionul, iar alții vor fi nemulțumiți de serviciile pe care le primesc. Ar trebui să își păstreze cumpătul, deși vor fi foarte afectați de orice situație.

Femeile din zodia Fecioară care sunt singure au mari șanse în weekend să cunoască pe cineva special. Este o persoană care le admiră de mai mult timp, iar acum încep să primească semnale de la femeile din zodia Fecioară. Un gest sau un cuvânt frumos nu va fi ignorat de aceste native, care vor începe să îl privească pe acel bărbat cu alți ochi.

Și bărbații singuri din zodia Fecioară sunt dornici să cunoască persoane noi, așa că orice ieșire este o bună oportunitate de a face cunoștință cu o persoană cu adevărat interesantă. Au multe așteptări de la acea persoană, însă zilele acestea se pare că lasă garda jos.

Nativii zodiei Fecioară sunt sfătuiți să nu se certe cu șefii

La serviciu, nativii zodiei Fecioară sunt sfătuiți să își păstreze cumpătul și să nu intre în discuții în contradictoriu cu șefii sau cu colegii. Se recomandă multă prudență, deoarece pot apărea sancțiuni în cazul în care situația se repetă. Pot apărea oportunități noi de afaceri, de care trebuie să profite și să dea tot ce au mai bun.

Cei care își caută un nou loc de muncă au mari șanse ca să primească un telefon pentru o nouă colaborare. Poate fi începutul unei noi vieți pentru ei. Vor învăța multe lucruri.

Cât despre starea de sănătate, Fecioarelor li se recomandă să fie mai atentă la ieșirile în aer liber, să nu sufere de insolație.

Balanță.

Se anunță o săptămână perfectă pentru nativii zodiei Balanță, pe care nu o vor uita prea curând. Trebuie să profite de orice li se oferă și li se spune în această săptămână. Iată cum va fi săptămâna pentru nativii zodiei Balanță, pe plan sentimental și financiar.

Reîntâlnirile cu cei dragi sunt mereu momente speciale pentru nativii zodiei Balanță. Vor să afle cât mai multe lucruri despre ce s-a întâmplat în perioada în care nu s-au văzut și se simt în siguranță în preajma celor dragi. Cei care au o relație foarte bună cu părinții vor avea ocazia zilele acestea să primească de la ei o sumă de bani sau un lucru de suflet de care se vor bucura mult.

De asemenea, este momentul prielnic pentru Balanțe ca să ceară o mărire de salariu. Astrele sunt de partea lor, iar cei care au avut rezultate bune în ultimele luni se vor bucura de recompense. Fie că va fi vorba despre o sumă de bani sau chiar de câteva zile libere, nativii zodiei Balanță se vor bucura din plin de aceste aprecieri.

Cei care își caută un nou loc de muncă ar trebui să fie precauți și să aștepte până în luna septembrie. Nu este momentul pentru o astfel de schimbare în această perioadă.

Nativii zodiei Balanță au planuri de viitor cu partenerul de viață
În plan personal, nativii zodiei Balanță sunt foarte fericiți cu partenerul de viață și au planuri mari de viitor. Mulți dintre ei au ajuns la maturitatea necesară și sunt gata să treacă la un alt nivel. Unii nativi ai zodiei se pot muta cu persoana iubită, alții își pot cumpăra casă împreună sau se pot logodi și căsători.

Din punct de vedere al sănătății, căldura le creează multe probleme în aceste zile și ar trebui să evite ieșirile când este foarte cald.

Scorpion.

Mulți dintre nativii zodiei Scorpion visează cu ochii deschiși la o vacanță, iar unii dintre ei sunt deja în vacanță și se bucură de niște zile libere.

Aceștia din urmă au mari șanse să cunoască o persoană specială de care să se îndrăgostească foarte mult. Este o situație inedită pentru ei și nu vor ști de prima dată cum să se comporte, însă vor învăța cum să conviețuiască în doi. Este o săptămână a descoperirii de sine pentru mulți nativi, care se vor gândi la ce este mai bine pentru ei și vor trece la treabă.

Cei care sunt într-o relație stabilă sunt sfătuiți să comunice mai mult cu partenerul de viață și să petreacă mai mult timp împreună. Au ocazia să afle lucruri unii despre ceilalți și să își consolideze relația. Sunt recomandate ieșiri în aer liber și mici surprize pe care să le facă partenerului. Și niște exerciții fizice împreună îi pot apropia pe cei doi, așa că, de ce să nu profiți de orice moment cu persoana iubită?

La serviciu, lucrurile merg cum nu se poate mai bine. Cei care au o afacere proprie se bucură de noi idei de afaceri, iar cei care sunt la început de drum au șanse mari de reușită. Cu toate acestea, trebuie să aibă mai multă grijă la persoanele cu care lucrează. Lucrurile personale nu își au locul la muncă, deoarece pot apărea niște bârfe care îi vor afecta.

Nativii zodiei Scorpion, sfătuiți să treacă pe la medic

De asemenea, nativii zodiei Scorpion sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la starea de sănătate. Niște analize de rutină sunt recomandate zilele acestea, mai ales dacă nu au fost în apele lor zilele trecute. Așa se vor liniști și vor afla dacă suferă sau nu de vreo afecțiune și vor putea lua măsuri la timp.

Săgetător.

Săptămâna debutează cu tot felul de probleme din punct de vedere sentimental.

Problemele sentimentale apar de acolo de unde nu te așteptai. Ești pus la încercare de persoane care îți prezintă relația pe care tu o trăiești din perspective care te îngrijorează.

Știi foarte bine că unii prieteni nu au tocmai cele mai bune intenții și pot ruina o poveste frumoasă de iubire. Ai de făcut o alegere importantă în acest sens.

Situația financiară devine una mai bună. Ideile tale sunt bune atât pentru tine cât și pentru superiorii tăi. Vei fi apreciat pentru că vii cu inițiative care impresionează chiar și cei mai buni manageri.

Acum că primești bani frumoși, ar fi bine să te gândești să îi investești în propria ta afacere. Cele mai bune zile în care ar fi indicat să faci un pas în acest sens sunt miercurea și vinerea, când primești și niște vești bune de la niște afaceriști pe care până acum i-ai ignorat.

Relațiie personale vor fi diferite, de la caz la caz. Cu rudele vei fi în aceeași tensiune obișnuită, dar cu prietenii lucrurile revin la normal.

Ieșirile în oraș cu amicii te pot ajuta să vezi viața cu alți ochi. Nimic nu se compară cu o seară petrecută lângă oamenii care te fac să zâmbești, cu persoanele care sunt mereu acolo lângă tine când vrei să îți mai aerisești mintea și să uiți măcar pentru câteva clipe de problemele de zi cu zi.

Capricorn.

E o săptămână în care călătorești mult, în care descoperi locuri superbe.

Descoperi locuri minunate în apropierea locuinței tale. Se poate spune că abia acum începi să călătorești cu adevărat, asta pentru că reușești să ajungi în niște păduri pe lângă care doar ai trecut îngândurat în alte dăți, să stai la iarbă verde lângă un loc pe care iarăși nu dădeai doi bani…

Turismul local te poate ajuta să te descătușezi de energiile negative și de pesmimism. Aceste mici excursii au rolul să te relaxeze și să îți încarce bateriile.

Nu uita și de zilele de naștere care vin în această săptămână. Asta nu înseamnă că trebuie să dai toți banii pe cadouri, dar nici să te prezinți la oamenii aceia cu chilipiruri.

De altfel, tu știi să faci cadouri frumoase și cu bani puțini. Ai talentul de a-i surprinde pe ceilalți cu ingeniozitatea ta.

Din punct de vedere amoros, s-ar putea să trăiești o dezamăgire. Cineva ți-a spus de multă vreme că relația în care ai intrat nu e una avantajoasă pentru tine, pentru tihna ta, dar ai ignorat avertismentele pentru că îi credeai niște băgăcioși.

Ai parte de momente revelatoare din toate punctele de vedere și, în sfârșit, primești ceea ce meriți de la viață. Adică primești respectul cuvenit, afecțiune și înțelegere, cele mai importante lucruri pentru tine într-o relație.

S-ar putea ca o veche iubire să revină în viața ta sub o altă formă. Cu alte cuvinte, redescoperi vechea iubire.

Vărsător.

Vine o săptămânăm cu multe provocări mai ales în relația cu prietenii.

Nu aduce anul ce aduce săptămâna dintre 6 și 12 august pentru tine. Vine o perioadă extrem de aglomerată din toate punctele de vedere. Vei avea parte de multe reproșuri din partea unor persoane pe care le-ai considerat prietene.

Unele dintre acele plângeri, reclamații, spune-le cum vrei, sunt justificate, altele însă vor veni ca o ciudățenie pentru tine și nu vei avea idee pe unde să mai scoți cămașa pentru că nu ai de ce.

Din punct de vedere financiar, trebuie să mai strângi cureaua. Este obligatoriu să reduci din timp din cheltuielile pe care le aveai preconizate. Ai parte de multe momente spectaculoase și business-urile tale vor cunoaște o evoluție fructuoasă.

Nu schimba domeniul activității, poți doar să mai schimbi mediul din când în când. Ai parte de suficient succes în ceea ce faci așa că nu arunca vrabia din mână pentru cioara de pe gard!

Din punct de vedere amoros, problemele despre care am vorbit mai sus cu prietenii își vor pune amprenta și asupra comunicării cu partenerul de viață.

Va trebui să privești lucrurile cu mai multă maturitate și să nu aduci în cuplu problemele care nu au nicio legătură cu voi doi. Nu de alta, dar faci o mare greșeală dacă judeci partenerul de viață pentru că nu îți ține partea într-un context sau altul.

În rest, lucrurile vor decurge normal. Vei avea numeroase posibilități să mergi cu alesul inimii în mici excursii, să petreceți seri romantice împreună fie în dormitorul vostru, fie în parc, fie la cinema.

Pești.

Ce a fost mai greu, a trecut. Cam acesta este sloganul care descrie perfect săptămâna pentru tine.

Vor fi câteva zile, în special marți și miercuri, când te vei gândi la anumite lucruri pe care le-ai făcut și care acum produc efecte. Nu e vorba neapărat dacă ele au fost făcute cu rea intenție sau din simțul dreptății, ci despre oportunitatea de a le face în anumite momente.

Oricum, oricâte gânduri negative ți-ai face acum ce trebuie spus cu vehemență e că tot ce e mai rău a trecut deja, așa că privește înainte cu maximă încredere.

De altfel, din punct de vedere profesional primești câteva vești excepționale în ajunul zilei de joi. S-ar putea să fii mutat într-un alt sector al jobului tău (un alt departament, undeva mai sus sau cine știe, vei coordona o echipă mai mare pentru bani mai mulți):

Din punct de vedere amoros lucrurile stau foarte bine. Se poate spune că toată săptămâna aceasta vei simți un soi de dependență față de sufletul tău pereche și el va răspunde nevoilor tale sufletești și fizice.

Veți comunica foarte bine asta și pentru că tu îți schimbi atitudinea față de el. Nu te vor mai deranja micile gafe pe care persoana iubită le va face pentru că nevoia de a fi lângă tine va fi atât de puternică încât vei considera că nu merită să strici momentele frumoase doar pentru că iubitul sau iubita și-a lăsat hainele prin toată casa sau nu a spălat vasele.

sursa: teotrandafir.com

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com