Vladimir Draghia riscă între 1 și 5 ani de închisoare! E acuzat că…Procurorii l-au ”predat” judecătorilor

În urmă cu doi ani, Vladimir Drăghia a trecut printr-o experiență neplăcută, pentru care plătește și în ziua de azi. (Oferta speciala playstation) După o noapte de pomină în stațiunea Mamaia, unde a băut câteva pahare, actorul s-a urcat la volan. La acea vreme se desfășura campania “Litoral fără droguri“ și, spre nenorocul lui, polițiștii au oprit mașina pe care o conducea.

Deși a fost prins băut, Vladimir nu a acceptat situația cu una, cu două. A început să înjure și să le arate semne obscene reporterilor de la fața locului. Vedetei i s-a întocmit dosar penal.

La doi ani de la acest incident, CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România face o dezvăluire-bombă, în premieră: procurorii l-au “predat“ judecătorilor pe Vladimir Drăghia. (Reduceri mari la jocuri PC)

Potrivit termene.ro, în 8 august 2018, actorul a fost trimis în judecată pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

 

 

 

 

 

 

 

In baza articolului 336 alin. (1), din noul Cod penal, câștigătorul Exatlon riscă între unu și cinci ani de închisoare: “Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepseşte cu închisoare de la unu la cinci ani sau cu amendă”.

“Îmi dau seama că am greșit. Plătesc și acum, pentru că eu nu mai conduc”
Vladimir a vorbit despre acest incident și a mărturisit că îi pare rău că s-a urcat la volan în stare de ebrietate, dar și pentru faptul că nu va mai conduce o bună perioadă .

(VEZI ȘI: Cât a costat inelul de logodnă pe care Vladimir Drăghia i l-a dăruit lui Alice Cavaleru)

“În urmă cu doi ani și ceva am urcat băut la volan, la mare. M-a prins poliția, am și dosar penal. De atunci nu mai conduc. Dacă mă întrebai atunci, cred că ziceam cu jumătate de gură că îmi pare rău.

Acum, că am un copil, mă gândesc serios. Îmi dau seama că dacă ar merge unul pe stradă cu mașina, băut, aș avea o problema destul de mare cu asta. Îmi dau seama că am greșit. Practic, plătesc și acum, pentru că eu nu conduc. Și probabil că nu voi conduce câțiva ani de-acum încolo”, a povestit Vladimir Drăghia, despre una dintre greșelile mari ale vieții lui.

sursa: wowbiz.ro

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !