Previziunea lui Carmen Hara despre Bianca si Tristan incepe sa prinda contur

La scurt timp după ce Bianca Drăgușanu s-a afișat prima dată în public cu Tristan Tate, Carmen Harra a făcut mărturisirea-bombă, potrivit căreia cei doi nu rămân împreună. Celebra clarvăzătoare, ale cărei previziuni despre cuplurile din showbiz-ul românesc, dar și cel de peste hotare, s-au adeverit, a vorbit despre relația fostei prezentatoare cu excentricul milionar britanic în cadrul unui interviu

La scurt timp după ce Bianca Drăgușanu s-a afișat prima dată în public cu Tristan Tate, Carmen Harra a făcut mărturisirea-bombă, potrivit căreia cei doi nu rămân împreună. Celebra clarvăzătoare, ale cărei previziuni despre cuplurile din showbiz-ul românesc, dar și cel de peste hotare, s-au adeverit, a vorbit despre relația fostei prezentatoare cu excentricul milionar britanic în cadrul unui interviu.

Tate, la un pas de adeverire
Carmen Harra a declarat atunci , că relația dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu va rezista. Cunoscuta clarvăzătoare a făcut afirmația, care a pus pe jar showbiz-ul la nicio săptămână de când vedeta și-a scos iubitul în lume. Ea a dezvăluit atunci că britanicul îi va plăti fostei prezentatoare a emisiunii “Te vreau lângă mine” cu aceeași monedă pe care care “a jucat-o” cu tatăl fiicei sale, Victor Slav. Previziunea ei prinde contur, având în vedere că, în urmă cu câteva zile, milionarul extravagant și-a căutat fosta iubită, căreia i-a scris mai multe mesaje nepotrivite.

Carmen Harra, previziunea despre relația Biancăi Drăgușanu cu Tristan Tate
“Are foarte multă chimistrie sexuală, e bazată pe atracție sexuală. El e numărul 3, ea e 2 și potrivirea este puternică la nivel fizic. Sunt oameni care se atrag extraordinar de mult fizic. Nu înseamnă că neapărat rămân împreună, că eu asta nu anticipez să se întâmple. Ceea ce a făcut acum o să continue să facă, ba mai mult, ce i-a făcut ea lui Slav, o să îi facă băiatul ăsta ei, mai devreme sau mai târziu.

Deci ea a înșelat, a trădat și aceeași înșelare și trădare o să aibă loc din partea lui față de ea. Relația asta are un viitor temporar, nu este ceva care să meargă mult timp. În momentul când o să se trezească din situația asta, o să vrea să se întoarcă, dar eu nu îl văd pe Victor să o vrea înapoi. Ea o să încerce să rămână cu bărbatul ăsta, dar el o să îi joace în final niște fente, nu îl văd deloc serios, chiar dacă pretinde că este. Victor o ținea în frâu, o balansa, de aia a și făcut un copil, față de băiatul ăsta care este mult mai superficial, care nu are profunzimea, tenacitatea lui Victor”, a mai declarat atunci Carmen Harra .

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au cunoscut prin intermediul unui prieten
Prezentatoarea de la “Te vreau lângă mine” și-a oficializat relația cu Tristan Tate la câteva zile după ce s-a aflat despre despărțirea de tatăl fiicei sale. Pe 17 iunie cancan.ro a dezvăluit în  informația potrivit căreia Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu și, în aceeași zi, ei au dat un comunicat de presă în care au anunțat că au luat împreună decizia de a merge pe drumuri separate. Pe 21 iunie, vedeta și milionarul britanic și-au făcut apariția de mână în Centrul Vechi al Bucureștiului, unde și-a organizat petrecerea de ziua lui Mircea Brânzei, un prieten de-al Biancăi Drăgușanu și iubitul Denisei Tănase.

sursa:cancan.ro

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !