Anamaria Prodan, o noua „aroganta”. A dat o avere pe husa cu aur si platina a telefonului!

Recent, Anamaria Prodan a dat o avere pe husa cu aur si platina a telefonului. Ea si-a personalizat smartphone-ul cu metale pretioase.

De curand, Anamaria Prodan a dat o avere pe husa cu aur si platina a telefonului. Impresarul si-a cumparat un smartphone de ultima generatie pe care a dorit sa-l imbrace intr-o haina de lux, astfel ca a apelat la un bijutier specializat.

Anamaria Prodan a dat o avere pe husa cu aur si platina a telefonului. A cheltuit aproximativ 5.000 de euro

 

 

 

 

 

 

Anamaria si-a dorit o husa din piele nobila, personalizata cu aur de 24 de karate si platina, pe care a platit aproximativ 5.000 de euro! Mai mult, numele Anamariei Prodan a fost scris pe spatele husei.

 

 

 

 

 

 

 

Anamaria Prodan a dat o avere pe husa cu aur si platina a telefonului. A fost incantata de rezultat
Pentru ca si-a dorit sa tina in mana o bijuterie, Anamaria Prodan a dat o avere pe husa cu aur si platina a telefonului. „Superb!”, a postat Anamaria, dupa ce a pozat husa de lux. „Ne bucuram din suflet ca va place comanda personalizata realizata de noi”, i-a transmis bijutierul care s-a ocupat de comanda.

sursa: wowbiz.ro

 

 

 

Anamaria Prodan, inca o „aroganta”! Pentru ce a platit 100.000 de euro

Anamaria Prodan a platit nu mai putin de 100.000 de euro pentru un bolid pe care i l-a facut cadou fiicei sale Rebecca. Aceasta a sarbatorit majoratul si si-a luat si permis de conducere, motiv pentru care sexy-impresara nu s-a uitat la bani si a facut o noua „aroganta”.

Mandra nevoie mare de cadoul pe care i l-a facut mama ei, Rebecca a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu masina de 100.000 de euro. Familia Reghecampf s-ar situa ca avere printre primii 75 de milionari romani. Sotii Reghecampf detin o vila de lux in Las Vegas, a carei valoare este estimata la 1 milion de dolari.

sursa: wowbiz.ro

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !