Andreea Balan, din nou mamica! A facut chiar ea anuntul: „Stiu ca atentia se va imparti la doi”

Andreea Balan a anuntat ca ea si sotul ei, George Burcea, isi mai doresc un copil.

Andreea Balan si sotul ei si-au dorit un copil impreuna inca de la inceputul relatiei. Ei nu au stat mult pe ganduri si, dupa sase luni de relatie, au incercat sa aiba un bebelus. Dupa alte sase luni de incercari Andreea a ramas insarcinata si a adus-o pe lume pe Ella.

Desi fiica lor este inca micuta, Andreea Balan si George Burcea spun ca isi mai doresc inca un copil. „Da, ne mai dorim un copil! Ştiu că atenţia se va împărţi la doi, dar în acelaşi timp şi lor le va fi mai bine să fie doi, să aibă cu cine să se joace şi să aibă cu cine să împartă, mai târziu, bunele şi relele”, a mărturisit Andreea Bălan pentru okmagazine.ro.

George, sotul cantaretei, a povestit ca nu sunt genul de parinti exagerat de protectivi si ca o lasa pe cea mica sa exploreze atata timp cand nu este periculos pentru ea.

„O lăsăm să facă diverse lucruri, atâta timp cât nu este periculos pentru ea. O lăsăm să alerge, să pună mâna pe căţei, să ia tot felul de flori – am obişnuit-o să ia floricica, s-o miroasă şi s-o ofere. Cade, o ridic, o las să se scuture pe mânuţe şi să meargă mai departe… E normal, e copil, o las să experimenteze. Îi place să mănânce şi am încercat să o obişnuim să încerce orice. Iar dacă nu vrea să mănânce, n-o forţăm. Cu Andreea are un program de masă, cu mine altul. Ea, de exemplu, îi mai dă ceva dulce, eu îi dau ciorbă. Cu fiecare dintre noi, că e cu mine, cu mami, cu buni sau cu bona ştie că mănâncă altceva”, a povestit George Burcea pentru sursa mai sus citata.

sursa: wowbiz.ro

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !