Sfatul zilei 11 august 2018 pentru fiecare zodie

Sfatul zilei de 11 august 2018
BERBEC: Ai făcut suficienți pași, suficiente concesii pentru prieteni. Acum e momentul să te gândești mai mult la tine. Numărul norocos al zilei: 7.

TAUR: Ești un justițiar prin definiție. Bucură-te de câștigurile pe care le-ai bifat în ultima vreme și ține-o pe aceeași linie. Numărul norocos al zilei: 9.

GEMENI: Nu are rost să te ții cu dinții de o situație care nu îți mai produce nicio plăcere. Numărul norocos al zilei: 12.

RAC: Pesimismul tău nu este justificat în aceste momente. Trebuie să schimbi direcția, dar nu o face cu fatalitate. Numărul norocos al zilei: 4.

LEU: Nu ești mulțumit de anumite condiții care ți se impun. Este momentul să faci niște alegeri. Numărul norocos al zilei: 8.

FECIOARĂ: Unii prieteni îți pot întinde capcane. Ai grijă ce fel de lucruri accepți de la cei din jur. Numărul norocos al zilei: 10.

BALANȚĂ: Iubirea bate la poarta inimii tale. Deschide-te și bucură-te de momentele frumoase. Numărul norocos al zilei: 6.

SCORPION: Fii maleabil. Încearcă să te pui în pielea celorlalți. Privește-i cu mai multă înțelegere și afecțiune pe cei din jur. Numărul norocos al zilei: 11.

SĂGETĂTOR: Ia-ți timpul necesar pentru a face ceea ce îți place. E momentul să te ocupi mai mult de tine acum. Numărul norocos al zilei: 13.

CAPRICORN: Îți lași amprenta asupra tuturor prin felul în care reușești să te impui. Fii conștient că schimbarea vine chiar de la tine. Numărul norocos al zilei: 2.

VĂRSĂTOR: Nu te lăsa împovărat de griji. Renunță la ideile negative. Este timpul să iei niște decizii pentru liniștea sufletului tău. Numărul norocos al zilei: 14.

PEȘTI: Poți ajunge la țelul tău, dar numai prin foarte multă muncă. Acum e timpul să faci o pauză, dar fă-ți un plan de bătaie pe care să îl pui în practică de luni. Numărul norocos al zilei: 15.

sursa: acvaria.com

x

Check Also

Horoscop Remus Ionescu 14 ianuarie 2019

Horoscop 14 ianuarie – Berbec Poate v-au venit idei noi in weekendul abia incheiat si ...

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !