AD

HOROSCOP

Mihai Voropchievici- Zodii care pun dragostea pe primul loc și zodii care aleg banii

todayaugust 12, 2018 2

Background
share close
AD
AD

Unele zodii iubesc foarte mult banii, iar alții și-ar da și viața numai ca să aibă lângă ei dragostea adevărată. Iată care sunt zodiile care iubesc banii și zodiile care aleg dragoste.

Mihai Voropchivici a dezvăluit la „Adevăruri ascunse de la Antena 3” că nativii zodiilor Gemeni, Balanţă, Vărsător sunt zodiile dependente de dragoste.

Zodiile de pământ, dar și Racul și Scorpionul sunt cele care în viață aleg banii în locul dragostei, a mai spus numerologul Mihai Voropchievici la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Așadar, este vorba despre Taur, Fecioară, Capricorn, alături de Rac și Scorpion, zodii care iubesc banii.

Leul este zodia care se împarte între cele două, bani și dragoste.

La rândul lor, zodiile de aer sunt cele dependente de dragoste: Gemeni, Balanţă, Vărsător. Lor li se adaugă și nativii zodiei Pești. cărora nu li se par banii la fel de importanți ca dragostea.

nteligența emoțională bate de multe ori IQ-ul, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Numerologul a explicat că, dacă nu ai empatie și nu știi să răspunzi cu afecțiune, înseamnă că nu ai psihologia vieții. „Trebuie un comportament perfect emoțional”, a spus Voropchievici.

„Omenia completează IQ-ul, fără ea nu se face nimic”, a punctat numerologul Mihai Voropchievici.

Zodiile care se îmbogățesc cel mai repede

Se spune că la unele persoane trag banii extrem de ușor și că nu trebuie să facă prea mai eforturi pentru a se îmbogăți. În schimb, alte persoane trebuie să muncească din greu pentru a avea strictul necesar. Iată care sunt zodiile care se îmbogățesc cel mai repede.

Dintre toți, nativii din zodia Fecioară sunt cei care pot scoate bani și din piatră seacă. Aceștia au o mulțime de idei creative care le aduc bani fără prea mult efort. E foarte simplu pentru nativii din zodia Fecioară să facă rost de bani când situația o cere.

Imaginația de care dispun îi ajută pe aceștia să vadă profitul unde ceilalți nu îl observă. Iar cei care au curajul să își lase banii în mâinile unei Fecioare au mare noroc, deoarece se pot îmbogăți, la rândul lor. Nativii acestei zodii nu vor fi prinși niciodată pe picior greșit din punct de vedere financiar, deoarece știu să păstreze rezerve de bani și să îi folosească la nevoie.

La fel ca nativii zodiei Fecioară, și la Gemeni trag banii. Sunt extrem de norocoși în ceea ce privește relațiile cu cei din jur. Nu este exclus pentru ei să moștenească sume mari de bani ori să se implice în afaceri care au mare succes. Creativitatea de care dispun, precum și inteligența nativă îi fac pe Gemeni să aleagă domeniile în care se fac mulți bani, fără prea mare efort.

Dacă alte persoane ar abandona un proiect, Gemenii îl întorc pe toate părțile până găsesc ceva bun în el, care să aducă și bani. În vremuri de criză, aceștia fac față cu succes problemelor financiare. Știu exact ce lucruri merită să fie cumpărate și nu se aruncă în cumpărături inutile.

Leii dau lecții atunci când vine vorba despre afaceri
Gemenii sunt foarte buni în a-i inspira și pe ceilalți să facă bani, iar dacă sunt șefi, atunci vor lucra împreună pentru scopul comun al companiei.

Nativii zodiei Leu pot da lecții atunci când vine vorba despre făcut bani. Sunt foarte buni atunci când vine vorba despre afaceri și rar dau greș în ceea ce privește alegerile făcute. Nu se mulțumesc niciodată cu prea puțin. Deoarece au nevoie să aibă un stil de viață extravagant, fără griji. Chiar dacă reușesc să câștige foarte bani, rămân foarte repede fără ei, din cauza cheltuielilor pe care le fac.

sursa: adevaruriascunse/ antena3

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com