Zvonurile din ultima vreme au fost confirmate! Este însărcinată din nou

Fericire mare pentru unul dintre cei mai iubiți fotbaliști de la Națională! Ciprian Tătărușanu, portarul titiular al echipei de fotbal a României și al grupării franceze FC Nantes se iubește de mai bine de șapte ani cu Antoaneta Năstase, o femeie extrem de sexy, dar și de discretă. Cei doi au împreună doi băieți, Sebastian și Matei. Tătărușanu și partenera lui de viață vor deveni părinți pentru a treia oară.

Antoaneta Năstase este din nou însărcinată, iar ea și iubitul ei sunt în al nouălea cer, potrivit wowbiz.ro. Partenera de viață a lui Ciprian Tătărușanu va deveni din nou mămică la începutul anului viitor. Deocamdată, nimeni nu știe dacă cei doi vor avea fetiță sau băiețel. Ciprian și Antoaneta se iubesc de ani buni și nu au fost niciodată implicați în scandaluri sau bârfe.

Partenera de viață a portarului este o familistă convinsă. Ciprian Tătărușanu este un bărbat extrem de norocos, întrucât iubita lui este o femeie extrem de sexy. Presa sportivă din România și din Franța au desemnat-o de multe ori pe Antoaneta ca fiind cea mai sexy iubită de fotbalist. Chiar dacă a trecut prin două nașteri, tânăra arată în continuare impecabil.

10 semne că ți-ai întâlnit sufletul pereche

Mihai Voropchievici a vorbit, sâmbătă, la „Adevăruri ascunse”, despre cele 10 semne care apar când îți întâlnești sufletul pereche.

1. Devii mai bun, trăiești diferit, gândești altfel.

2. Se produce o magie în ființa ta, apar miracole de oriunde.

3. Visezi din nou la viitor, îți faci planuri

4. Te simți iubit, radiezi.

5. Viziunea ta asupra vieții e alta.

Pe larg, în materialul video:

Sufletul pereche nu este întâlnit întotdeauna în persoana partenerului de viață, ci poate fi întâlnit în una dintre persoanele apropiate ție. Sunt anumite semne prin care îți dai seama că ți-ai întâlnit sufletul pereche.

În multe situații, partenerii de viață se întâlnesc atunci când există o datorie karmică între ei, iar întâlnirea celor doi are ca scop plata datoriei, provenită dintr-o viață anterioară, a unuia dintre parteneri față de celălalt. Asta însă nu înseamnă că ei sunt suflete pereche.

Iată care sunt semnele care îți dau de înțeles că ți-ai întâlnit sufletul pereche:

Sufletele pereche sunt loiale și sincere unul față de celălalt

Loialitatea și sinceritatea este foarte importantă în relațiile interumane, iar un suflet pereche are această calitate de a fi mereu sincer față de tine. El este mereu lângă tine, acordându-ți suportul său atunci când ai nevoie.

Sufletul pereche îți oferă ajutor necondiționat

Un suflet pereche îți va oferi ajutor necondiționat, fără ca să aștepte ceva în schimb, o va face în mod altruist, chiar dacă va ști că tu nu-l vei putea răsplăti niciodată.

Sufletul pereche va împărtăși aceleași principii și valori morale ca ale tale

Principiile și valorile morale sunt greu de schimbat, uneori aproape imposibil, iar dacă le întâlnești la unul dintre apropiații tăi, alături de celelalte valori, acesta poate fi sufletul tău pereche.

Sufletul pereche va scoate ce este mai bun din tine

Când ai lângă tine sufletul pereche, acesta te va inspira și te va face să dai tot ce e mai bun din tine, alături de sufletul pereche vei deveni cea mai bună versiune a ta. În același timp poate juca un rol important în îndeplinirea celui mai mare vis al tău.

Comunicarea cu sufletul pereche este ușoară și relaxantă

Când te afli în compania sufletului pereche, devii foarte deschis, comunicativ și extrem de relaxat. Practic prezența sa îți dă siguranță, stabilitate și îți conferă o stare de relaxare, te simți în siguranță, protejat și iubit.

Dacă ai întâlnit toate aceste valori într-o persoană apropiată ție, poate însemna că aceasta este sufletul tău pereche, indiferent de tipul de relație care există între voi.

x

Check Also

Universitatea Hyperion a obținut Carta Erasmus pentru Învățământul Superior

Universitatea Hyperion a obținut Carta Erasmus pentru Învățământul Superion (Erasmus Charter for Higher Education – ...

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !