Ce se întâmplă cu femeile care intră în biserică în perioada menstruației

Unii preoți susțin că este mare păcat ca femeile să intre în biserică atunci când se află în acea perioadă a lunii. Nu și părintele Constantin Necula.

Ce se întâmplă cu femeile care intră în biserică în perioada menstruației?
Preotul de la Sibiu care a căpătat notorietate pe rețelele de socializare a fost întrebat dacă femeile au voie să intre în biserică atunci când sunt la menstruație. Răspunsul dat de duhovnic este surprinzător.

„Nu avem ce să discutăm aici. Intrați liniștite măcar până acolo unde vă simțiți bine. Cred că unii dintre noi exagerăm foarte, foarte mult în gestica asta ginecologică. Că nu avem niciun cabinet ginecologic montat lângă biserică să ne spună în ce perioadă a lunii sunteți.

De obicei știți singure și respectați această frumusețe a întâlnirii cu curățenia. Vă întreb și eu așa, că-s mai prost, mai tâmpițoi de felul meu, dacă mireasa e în acea perioadă, nu o cununăm? Îi spunem, te duci acasă, mai stai cinci zile și ne întoarcem marți…?”, a explicat Constantin Necula.

Preotul Necula face des câte o întâlnire cu studenții de la Teologie și presa pentru a aduce în discuție teme ale societății actuale, cu toate tarele ei, văzute și explicate din punct de vedere creștinesc.

x

Check Also

Noua sfaturi de la bunica, de care toate femeile au nevoie

De la bunica mea, care a trăit 90 de ani, am primit cele mai frumoase ...

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !