AD

HOROSCOP

Acestea sunt cele mai puternice 5 zodii – ce trăsături au ele

todayoctombrie 11, 2018 4

Background
share close
AD
AD

Unele semne zodiacale sunt mai dominante decat altele. Fiecare dintre noi are trasaturi unice, unele dintre acestea facandu-ne sa fim persoane extrem de puternice.

Afla despre care nativi este vorba:

Berbec

Acest nativ este foarte indraznet si poate urca pe cele mai inalte culmi. Merge cat mai departe cu scopul de a obtine lucrurile pe care si le doreste. Are un nivel crescut de energie, lucru ce le lipseste multora. Un dezavantaj vital este incapatanarea de care da dovada.

Berbecul este recunoscut ca fiind extrem de direct atunci când are ceva de spus, indiferent de cât de deranjant ar fi ceea ce gândeşte. Nu cunosc teama atunci când îşi pun ceva în cap, trăind pentru a da piept cu provocările.

Rac

Este un semn zodiacal extrem de puternic. Ofera dragoste multa celor din jur, fiind o persoana grijulie. Cel mai important lucru este faptul ca nu lasa neajunsurile sa il doboare. Este hotarat in tot ceea ce face si ofera totul persoanelor pe care le iubeste si care au nevoie de el.

Leu

Acest semn este cel mai dominant din intreg zodiacul. Este un sef din nastere si are o personalitate puternica si autoritara. Maiestuos, plin de energie, Leul atrage masele cu un magnet.

Ca şi Scorpionul, Leul este un lider înnăscut şi, de regulă, reuşesc să aibă succes în ceea ce-şi propun, în special în zona politică sau la nivel de conducere în corporaţii.

Scorpion

Persoanele care sunt nascute sub semnul acestei zodii sunt firi inflacarate, urmandu-si cu usurinta visurile. Sunt feroce iar oamenilor le place compania lor, insa din pacate uneori tind sa dea dovada de snobism.

Scorpionii, care au ca simbol pasărea Phoenix, stau extraordinar de bine şi la capitolul intuiţie, ceea ce îi ajută enorm în atingerea obiectivelor. Nu-i vezi că-şi ies prea des din fire, dar întotdeauna să te aştepţi la răzbunare.

Varsator

Acesta este un nativ extrem de puternic datorita inteligentei sale. Este o persoana foarte desteapta, gasind solutia ideala pentru orice, iar odata cu inaintarea in varsta devine si mai valoroasa inteligenta sa.

Se știe că oamenii din acest semn astral sunt foarte puternici datorită inteligenței lor. Ei găsesc foarte repede soluții la problemele pe care le au, se implică în multe activități și nu le place să piardă timpul.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com