Bianca Dragusanu i-a dat „fatala” lui Victor Slav. Prezentatorul de la Kanal D Romania a primit vestea stupefiat –

ASIA Express. Bianca Drăgușanu își lasă fetița în grija altcuiva. Victor Slav trebuie să accepte decizia ei, chiar dacă – spun gurile rele care urmăresc fenomenul monden de la noi – fetița ar fi trebuit să rămână în grija tatălui. Dar Bianca a decis altceva, iar Victor nu trebuie să fie, totuși, îngrijorat.

Bianca Drăgușanu va participa în noua ediție a emisiunii „Asia Express”. Emisiunea, ținând cont de noua locație, se va numi „India Express”, Pentru participarea la emisiune, Bianca Drăgușanu va încasa o sumă fabuloasă.

Potrivit unor surse D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) categoria A, senzuala blondină s-a înțeles cu cei din Antenă și, în urmă cu câteva zile, și-a dat acordul pe un mega-contract. Astfel, Bianca Drăgușanu a intrat pe lista vedetelor ce vor participa în noua ediție a emisiunii ”Asia Express”.

Producătorii mega-show-ului TV o vor plăti pe fosta prezentatoare de la Kanal D cu o sumă de-a dreptul colosală. Conform surselor citate, Bianca Drăgușanu va primi 90.000 de euro plus un bonus ce poate atinge încă 10.000 de euro. Nu-i de mirare că negocierile au durat o lungă perioadă de timp. Din câte se pare, Bianca negociază la sânge orice contract și nu se lasă cu una, cu două.

Pe durata filmărilor, Bianca Drăgușanu va lipsi o perioadă mai îndelungată din țară. În consecință, a trebuit să hotărască cine va avea grijă de fiica ei și a lui Victor Slav, Sofia Natalia.

Firesc ar fi fost să o lase la fostul ei iubit și tatăl micuței, Victor Slav. Dar Bianca a stabilit altceva. Potrivit viva.ro, Bianca Drăgușanu a luat hotărârea fermă ca Sofia să rămână în grija mamei sale, din momentul plecării și până la cel al întoarcerii.

x

Check Also

Universitatea Hyperion a obținut Carta Erasmus pentru Învățământul Superior

Universitatea Hyperion a obținut Carta Erasmus pentru Învățământul Superion (Erasmus Charter for Higher Education – ...

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !