AD

HOROSCOP

Horoscop Remus Ionescu 14 ianuarie 2019

todayianuarie 14, 2019 1

Background
share close
AD
AD

Horoscop 14 ianuarie – Berbec

Poate v-au venit idei noi in weekendul abia incheiat si incepeti sa le evaluati sau chiar sa le puneti in aplicare incepand de astazi. Gandurile multora se indreapta spre voi: va duce dorul cineva aflat departe, vi se face o declaratie de dragoste, eventual o propunere de afaceri.

Horoscop 13 ianuarie – Taur

Ganduri multe, semne de intrebare, informatii neconcordante: nu ar strica sa amanati luarea unei decizii radicale. Urmeaza o perioada excelenta pentru cei care urmeaza sa sustina examene ori se pregatesc sa dea forma finala unei lucrari stiintifice ce va trebui examinata de un juriu.

Horoscop 13 ianuarie – Gemeni

O zi buna pentru tot felul de negocieri in care miza financiara este importanta: se pot regla relatiile cu vreun furnizor, debitor, cu banca eventual. Sfera sentimentala este armonioasa si ofera sansa unei intalniri remarcabile pentru cei ce isi cauta jumatatea.

Horoscop 13 ianuarie – Rac

Activitate intensa in aceste zile: intalniri cu clienti importanti, cu sefi sau cu un potential angajator. Ambitii mari: cei mai tineri sau aflati la inceput de drum profesional vor sa arate ca merita increderea care li s-a acordat de catre parinti, profesori, antrenori, conducatori.

Horoscop 13 ianuarie – Leu

Se poate sa dati impresia ca pentru voi se prelungeste atmosfera de sarbatori; in realitate, insa, faceti eforturi pe mai multe planuri. Cu gandul la sanatate si la distractie, este posibil sa faceti iarasi o rezervare pentru zona in care v-ati simtit atat de bine la sfarsit de saptamana.

Horoscop 13 ianuarie – Fecioară

Posibil sa reluati niste calcule legate de un credit pentru cumpararea unei locuinte sau pentru imbunatatiri de amploare in cea pe care o aveti. O buna stare sufleteasca, sperante si incredere: incep sa apara raspunsurile dorite de voi, solutii la problemele ce v-au framantat.
Horoscop 13 ianuarie – Balanță

Intalniri si negocieri de tot felul; posibil sa va indreptati spre un acord legat de o tranzactie imobiliara. O atmosfera mai buna in relatia de cuplu: se poate ca fiecare sa fi reflectat la argumente si dorinte exprimate recent de catre celalalt.

Horoscop 13 ianuarie – Scorpion

Putine chestiuni cu adevarat urgente la inceput de saptamana si poate tocmai de aceea va indreptati atentia spre activitati de rutina sau birocratice. Si ar fi posibil sa va luati o piatra de pe inima regasind un document sau un lucru de care veti avea nevoie si care se ratacise.

Horoscop 13 ianuarie – Săgetător

O perioada excelenta pentru socializare, sa tineti legatura cu oameni alaturi de care ati avut realizari, succese. Pofta de viata, de distractie si de miscare: se poate sa incepeti astazi programul de miscare la care va ganditi de cateva zile sau poate ca ajungeti la o sala de sport, de dans.

Horoscop 13 ianuarie – Capricorn

Posibil sa va hotarati, in sfarsit, asupra unor schimbari destul de importante in locuinta: o fi nevoie sa inlocuiti elemente de mobilier, aparatura electrocasnica. Sau ar putea fi vorba despre lucruri chiar mai importante: schimbare de locuinta, relocare in alta zona geografica.

Horoscop 13 ianuarie – Vărsător

Veti face fata vrand-nevrand unei perioade destul de aglomerate: eforturi acum, rezultate cat de curand. Este incurajatoare prezenta unui prieteni vechi caruia ii puteti spune ce va preocupa, mai ales ca v-a oferit si alta data solutii viabile.

Horoscop 13 ianuarie – Pești

Cheltuieli ocazionate de un eveniment la care urmeaza sa luati parte ori de o intalnire importanta. O perioada favorabila in cariera: nu ar fi exclusa o promovare sau, oricum, o discutie legata de perspectivele voastre in cadrul firmei.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com