AD

HOROSCOP

Ce aduce Luna nouă tuturor zodiilor la sfârșit de mai

todayiunie 8, 2017 3

Background
share close
AD
AD

Ultimele zile din luna mai sunt profund influențate astral de Luna nouă care ajunge în zodia Gemenilor pe data de 25. Astrul nopții ne avertizează că energia gândurilor noastre poate împlini dorințe și ne poate aduce surprizele mult așteptate. Iată ce aduce Luna nouă pentru fiecare zodie!

Luna nouă din Gemeni marchează noi începuturi sub puterea cuvântului, a visului și a dorințelor. Energia ei poate transforma în realitate gândurile cele mai intense și dorințele cele mai profunde. Iată ce aduce Luna nouă tuturor zodiilor la sfârșit de mai, când începe cea mai frumoasă perioadă a anului.

Luna nouă și zodia Berbec

Nativii Berbeci au șansa să își cumpere ceva nou, scump și foarte util. Este un obiect de care au mare nevoie, pentru care au strâns bani din timp sau pentru care au primit un împrumut din partea familiei. Tot ce aduce Luna nouă se va transforma într-o achiziție folositoare în fiecare zi și va deveni un obiect indispensabil.

Zodia Taur

Taurii vor descoperi un proiect interesant care le poate aduce și câștiguri. Ei se vor concentra pe venituri și pe noi surse de bani, care să le ofere stabilitate în următoarele luni.

Zodia Gemeni

Iată ce aduce Luna nouă pentru nativii zodiei pe care o vizitează pe 25 mai. Ea îi obligă pe Gemeni să își facă o altă listă de priorități și să se gândească foarte bine la ce pot renunța și la ce pot primi, la ce nu le mai trebuie și la ce îi poate face cu adevărat fericiți.

Zodia Rac

Racii vor fi nevoiți să se confrunte cu o decizie greșită din trecut și să găsească o cale de a schimba lucrurile. Energia Lunii noi poate aduce soluția de care au nevoie, dacă sunt diplomați și descurcăreți.

Ce aduce Luna nouă pentru zodia Leu

Relațiile, prietenii, legăturile de orice fel sunt acum în vizor. Leii trebuie să caute un protector, o persoană influentă care ar putea aduce o schimbare în cariera lor. Sunt șanse mari să evolueze!

Zodia Fecioarei

Luna nouă poate ajuta nativii Fecioară să se orienteze mai bine în carieră, să își schimbe domeniul profesional sau să învețe ceva nou. Pot începe cursuri de specializare sau de limbi străine.

Zodia Balanței

Luna aruncă o lumină nouă asupra relațiilor cu străinătatea și asupra călătoriilor. Balanțele vor face planuri de călătorie, de vacanță sau de extindere a activităților lor în străinătate. Luna nouă le poate scoate în cale oamenii de care au nevoie.

Zodia Scorpion

Luna nouă obligă nativii Scorpioni să se concentreze asupra partenerului de cuplu și să acorde mai mult timp legăturilor intime. Trebuie să descopere ce poate fi îmbunătățit și cum pot aduce mai multă pasiune în relațiile lor.

Zodia Săgetător

Parteneriatele revin în prim plan și nativii Săgetători vor descoperi oamenii pe care se pot baza în proiectele lor. Poate fi vorba și de rude, de soți sau soții, care sunt convinse să le vină în ajutor, dar și de șefii cu influență. Săgetătorii trebuie să fie prudenți și atenți cu tot ce aduce Luna nouă în aceste zile.

Ce aduce Luna nouă pentru zodia Capricorn

Capricornii primesc o recompensă, sunt lăudați, sunt împinși în față și primesc noi provocări, cărora deja știu că le vor face față. Poate că găsesc tocmai provocarea de care aveau nevoie să facă ceva bun doar pentru ei.

Zodia Vărsător

Luna nouă aduce evenimente legate de familie și mai ales de copii. Nativii Vărsători care vor să devină părinți au șanse mari în această perioadă. Cei care au deja copii, pot descoperi activități noi în beneficiul celor mici.

Zodia Pești

Se va deschide o cale nouă pentru Pești să scape de o obligație veche și să înceapă ceva inedit. Poate fi etapă interesantă în viața lor, poate fi o iubire nouă sau o prietenie care le aduce multe satisfacții. sursa:  http://www.libertateapentrufemei.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com