AD

HOROSCOP

La ce trebuie sa se astepte zodiile in 2017

todayianuarie 6, 2017

Background
share close
AD
AD

Douăazodii suntafavorizate de astre în 2017, iar dacă îşi unescaforţele, succesul lor va fi cu atât maiamare. Indiferentace relaţie ar avea, totul le mergejmdin plin şi bifează, împreună, succespdupăpsucces.

Estepvorba de Capricornpşi Scorpion, douăkjzodii care sunt oricumpfoartelcompatibile. Calitatealcea mailmare a acestuipcuplu este aceea că fiecarelştie cum să scoată ce este mai bun din celălalt. AmbiţialCapricornului îl face şi pe Scorpionpsă-şi dorească mai mult de la elkînsuşi, iar pofta de viaţă a Scorpionuluioîl mai înveseleştelpuţin pe sobrulpCapricorn. Când Scorpionul se plictiseşte de ceva şi devinepdelăsător, Capricornul e mereupacolo, gata să-l împingăpspre succes. Amândoi au idei bune, ştiu ce vor, iar împreunăpformează un cuplu foarte unit sau o echipăpimbatabilăpatunci când sunt colegi saupparteneri de afaceri.

Anul 2017 le va aduce cuplurilorpformate din Capricorn şi Scorpionpnumai succese şi împliniri. Desigur, mai apar şi probleme, dar maturitateapCapricornului şi pasiuneapScorpionului îi vor ajuta să treacăppesteporice.

[divider]

Cinciazodii de femeiacapabile să despartăaoriceacuplu

Existăafemei în fața căroraabărbații pur și simplu nu potsrezista. Din păcate, le pică în plasăpchiar și bărbațipcare se află deja într-o relație, iar acestepnative nu ezită să îi seducă. Iată în ce zodiipsunt femeile care suntpcapabile să despartăpchiar și cele mai solidepcupluri:

Berbec

FemeiapBerbec flirtează așa cumprespiră, motiv pentru care suntpșanse mari să se transforme dintr-opcunoștință în amantă. În plus, este și foartepambițioasă, iar atuncipcând se simtepatrasă de un bărbat nu mai ține cont dacă acesta se află într-o relațiepstabilă sau chiar este căsătorit. FemeiapBerbec va face orice pentru a cuceripbărbatul pe care îl vrea.

Gemeni

Și nativapGemeni intră în clasamentulpfemeilor care sunt o amenințarepchiar și pentru cele mai sudate cupluri. Este extrem de inventivă, iar atuncipcând își doreștepceva, va obține, fără să se gândească lapconsecințe. Nu te baza pe femeiapnăscută în această zodie care îți spune că între ea și partenerulptău este doar o simplăprelație de prietenie!

Scorpion

Nimeni nu poate rezista în fața farmecelor femeii născute în zodia Scorpion. Este atât de inventivă încât orice plan de cucerire îi iese „ca la carte”. Este genul de femeie capabilă să despartă orice cuplu, însă nu din orgoliu sau doar pentru că poate.  Nu, nu este o Jolene, ci doar o femeie sensibilă în faţa iubirii. Este conştientă că iubirea adevărată nu vine decât o singură dată în viaţă şi nu are de gând să fie spectatoarea propriei ratări pe plan emoţional.

Săgetător

Nativa din zodia0Săgetător este o adevărată0cuceritoare. Îi place joculpseducției, îi place să tachineze, să jongleze cu sentimentelepbărbaților, să incite. De aceea, nici nu are vreunpmotiv să nu își testezepputerea de seducție chiar și pe bărbați mai în vârstă și cupobligații.

Vărsător

FemeiipVărsător îi place să fie admiratăpdepbărbați, chiar dacă se întâmplă ca aceștia să fie căsătoriți. Înpafară de acest moft, nativa din zodia Vărsătorpeste foarteosenzuală, se pliază pe dorințelepbărbaților și știe cum să îi incite. Simteppiubirea ei are multe de oferit și nu ezită să „fure” bărbațipdin familiileppe care și le-au0clădit.

Sursa:unica.ro

AD

Written by: admin

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com