AD

BANCURI

BANC: Sotul, nevasta si joaca de-a Big Brother

todayaugust 16, 2017 1

Background
share close
AD
AD

Un barbat cu sotia lui, acasa.
Barbatul, in prima seara: – N-ai vrea, nevasta, sa ne jucam de-a Big Brother?
Sotia: – Stii, sunt obosita, azi am stat la servici toata ziua… Poate maine…
Barbatul, a doua seara: – Ce zici, ne jucam de-a Big Brother?
Sotia: – Stii, azi am facut mancare, am adus copii de la scoala… sunt obosita… hai s-o lasam pe maine.
Barbatul, a treia seara: – Ei, ce zici… azi ne jucam de-a Big Brother?
Femeia: – Ok… azi ne jucam..
Barbatul: – PERFECT! Ai 3 minute SA PARASESTI CASA… 🙂

5 semne ascunse ale ALERGIEI ALIMENTARE.

În ciuda adoptării unei alimentații sănătoase și renunțării la toate produsele alimentare nocive, mulți dintre noi s-ar putea găsi în situația de a nu fi atins rezultatele dorite. Planurile de sănătate care au avut rezultate minunate pentru unele persoane par constant să dea greș atunci când tu le aplici. Vina nu este a ta. În schimb, lipsa rezultatelor eficiente poate fi consecința unor anumitor tipuri de alergii alimentare.

2033 0 1 5 semne ascunse ale ALERGIEI ALIMENTARE. Cum o poti depasi

Alergiile alimentare se referă la o reacție nocivă a anumitor produse alimentare asupra sistemului imunitar al organismului. Alergiile alimentare sunt foarte frecvente și pot fi cauzate de o mare varietate de produse comestibile. În timp ce la unele persoane reacțiile alergice se manifestă prin erupții cutanate sau umflături severe, la alte persoane semnele pot fi mult mai subtile.

Iată 5 semne ascunse ale unei alergii alimentare care îți afectează sănătatea și cum să le depășești

Pofta excesivă pentru anumite produse alimentare
Ați auzit persoane care afirmă că nu pot trăi fără anumite alimente? Acest lucru nu poate fi un simplu caz de ”simpatie” față de anumite produse alimentare, ci, ceva mai grav. O anumită tulburare a organismului dumneavoastră ar putea determina adicții alimentare care își au originea în dezechilibrele acestuia.

Incapacitatea de a ajunge la greutatea ideală
Dacă ați urmat o dietă (oricare ar fi ea) pentru o lungă perioadă de timp și totuși nu ați ajuns la greutatea dorită, sunt șanse să aveți o alergie alimentară la unul din ingredientele care fac parte din dieta ta . Corpul ”se încapățânează”să-și mențină greutatea, interzicând pierderea acelor ultime kilograme care ar duce la greutatea ideală.

Senzație constantă de balonare
În ciuda consumului de lichide și alimente sănătoase, dacă dimineața te trezești cu gaze și balonat și această stare continuă și pe parcursul zilei, este mai mult ca sigur că suferi de o alegie sub formă continuată. Alimentația sănătoasă și un somn odihnitor sunt condiții esențiale pentru a te simți plin de energie când te trezești – în caz contrar ai un motiv în plus să-ți faci un control.

Senzație de slăbiciune odată cu înaintarea în vârstă
Multe persoane se lamentează că sănătatea și starea de bine se deteriorează odată cu înaintarea în vârstă. Dar slăbiciunea legată de îmbătrânire este un mit. Există mulți oameni care au un stil de viață sănătos și activ, în ciuda înaintării în vârstă. Dacă simțiți că organismul este din ce în ce mai slăbit de-a lungul anilor, nu dați vina pe vârstă. În schimb, fiți atent la alergii.

Indispozițiile persistente de sezon
Nu este neobișnuit să nu te adaptezi la anumite anotimpuri. Dar dacă simptomele așa-numitelor ”boli periodice” durează marea parte a anului, s-ar putea să suferi de o afecțiune imună datorată alergiilor alimentare.
Dacă prezinți unul sau mai multe dintre aceste simptone, este foarte probabil că suferi de o alergie alimentară ascunsă care îți afectează organismul și este esențial să o depășești.
Începe cu un post. Dacă nu poți, atunci încearcă un post pe baza de sucuri. Eliminați glutenul, produsele lactate, porumbul, soia, zahărul, precum și alcool, medicamentele, cofeina și nicotina. După eliminarea acestor alimente , timp de o lună, reveniți treptat, adăugând câte un aliment, la dieta dumneavoastră. Din momentul în care aceste simptome dispar, veți descoperi originile alergiei dv.alimentare.

Sursa: http://therawfoodfamily.com/5-signs-a-hidden-food-allergy-is-sabotaging-your-health-and-how-to-overcome-it/

AD

Written by: admin

Rate it

Similar posts


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com