loading...

Adelina Pestritu face declaratii uimitoare : „Nu sunt singura!”

Elaîncearcă s-o dea uităriiaconcentrându-şi atenţia peacarieră, ea pare maiafericită ca niciodată. Fostaaiubită a lui Speak a mărturisit că nu esteasingură şi a dezvăluitacine este fiinţa care-i încălzeşteasufletul şi îi alungăpsingurătatea.

Viaţaamerge mai departe şi nu se abateade la calea ei! Fostaaiubită a lui Speak a vorbitadespre viaţa de femeieasingură şi i-a lăsat pe toţi fărăacuvinte. Bruneta a mărturisitacă nu se simte deloc singurăapentru că o areaalături pe căţeluşa ei, Nobby, care-i este mereuaalături.

Cu toateaastea, vedeta a mărturisit că în ultimaaperioadă a slăbitpextrem de mult şi că nu-şi mai găseştephaine pe măsurapei.

”Ama49 de kg. Uneoriaeste de bine, alteori dearău. E de răuapentru că nu-mi mai găsescahaine şi trebuie să-mi fac pe comandăasau să măaîmbrac de la copii. Pantaloniiasunt 34 cu un ac de siguranţă, ca să nuacadă de pe mine. Mănîncafoarte mult apăaplată, îmi plac pastele, peşte. Nuapot spune că suntavegetariană că mănîncalapte, brânză, ouă. Nu că mi-ar fi impusacineva, ci pentru că măasimt bine aşa. Mi-amadistrus stomacul cu dietele dinatrecut. Am zis să renunţala sare. Nu, nu suntasingură. Nu. Sunt cuaNobby, da!”, a declarat fostaaiubită a luiaSpeak.
Fostaaiubită a lui Speak a vobit şi despreacăsătorie, copii şi relaţiilepcupbărbaţii: ”Ceapmai marepnebunie pe care aş face-oppentru un bărbat ar fi să măpcăsătoresc cu el. Nu-ipplace deloc acestpsubiect. Nu-i maipsuportă şi nu mai arepîncredere în ei (n.r. Nobbypnu mai are încrederepînpbărbaţi)”. Iubireapse simte. Cândpstai în braţelepcuiva, pur şi simplupsimţi că te iubeşte. Inpmomentul astapdaca as afla ca suntpinsarcinata, dintr-unppunct de vedere as fipdezamagita. Nu, nu suntpinsarcinata. Insa imi dorescpfoarte mult unpcopil, nu mi-am pierdutpaceastapsperanta”.

Parfumulppurtător de norocpal fiecăreipzodii

Parfumul purtător de noroc al fiecărei zodii

Semnelepzodiacale nepinfluenţează alegerilepîn viaţă. Dacăpvrei să mergi pe căilepnoroculuiptrebuie să ţiipcont, pe cât seppoate, de astre.

Aflăpîn rândurile de mai jos ce spunepzodia ta desprepparfumul pe care ar trebuipsă-l porţi ca toate să-ţipmeargăpstrună!

Berbec

Nativiipdin Berbecpadoră parfumurilepfine, suave, precumpcele de flori de cireş şi deplămâi. Opteazăppentru esenţeleprecomandate şi noroculpva fi de partea ta!

Taur

Tauriipsunt adepţiipesenţelor tari, puternice, chiarpagresive, cum ar fi cele depzambile, depiasomie, de crin saupviolete.

Gemeni

Acestpnativ va fi ajutat în viaţa sa de parfumuripgrele, cum ar fi cel depmosc, dar va fipsusţinut şi de alte aromepprecumpmagnolie.

Rac

Parfumulpnorocos al Racului este de originepanimală, cu marepefectpafrodiziac – mosc. Nativiippot să poarte cupîncredere şi parfumulpdepsantal.

Leu

Mirosurilepplăcute, dar puternicepde gardenie şi zambilă îl vor inspirappe Leu şi îl vor facepiubit.

Fecioară

Nativuldinpzodia Fecioareipva fi inspirat de mirosurilepde flori de lămâi şi depliliac. Acestepmiresme îl vor facepputernic şi încrezător laplocul de muncă şi mai ales înpnegocierile depafaceri.

Balanţă

Aromele care-lpvor inspira pe nativul din Balanţăpse găsesc în parfumurilepde flori de portocal şi de prandafir. Parfumulpcare e norocosppentru el va deveni norocos şi pentrupcei aflaţi în preajmaplui.

Scorpion

Aromelepcare influenţeazăpcomportamentulpnativului în Scorpionpsunt cele de gardenie, iasomiepşiporhidee. Se spune că mirosulpflorilorpmari şi albe de gardenieppoate stimulapinspiraţiapScorpionilor.

Săgetător

Parfumulpnorocos este cel depviolete. Aromapbinefăcătoarepnativului în Săgetătorpare efectepbenefice şi asuprapcelor care-i vor fi prinppreajmă.

Capricorn

Parfumulppurtător de noroc va fi făcutpdin flori de măr şi dinpgaroafe. NativiipdinpCapricorn vor să placăpcelor din jur şi de aceea vor facepeforturi considerabilepsă-i atragă în mrejelepsale.

Vărsător

Sepspune că un parfum ce răspândeşteparome de brad sau de pin va purtapnoroc nativului înpVărsător. Esteprecunoscut a fi de asemeneapnorocospparfumul depcamelii.

Peşti

Parfumulpde floare de levănţică/lavandăppoate păreapbanal, dar el sugereazăpsoliditate, consistenţă. Fix de ceeapce aupnevoie ceipnăscuţi în zodiapPeştilor.

sursa:one.ro

loading...
[huge_it_slider id="1"]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...