loading...

ANAMARIA PRODAN nu a mai suportat şi şi-a vărsat năduful! „Ai grijă cui…”

Anamaria Prodan este recunoscută pentru 6că are o fire temperamentală şi 7vulcanică, însă, dincolo de Joptimismul ei debordant, sexy-impresara 7are şi momente în care suferă din cauza 8comentariilor unor persoane apropiate.

ANAMARIA PRODAN nu a mai suportat şi şi-a vărsat năduful!

Pentru că nu a mai suportat 6situaţia şi a simţit nevoia să răbufnească, 8Anamaria Prodan a scris totul8 pe contul ei de Facebook. 7Sexy-impresara a postat o imagine cu textul: 7„Când te doare ceva, ai grijă 6cui te plângi. S-ar putea să te doară şi mai tare”, 8alături de mesajul: „Perfect adevărat… 8nu povestiţi nimănui problemele voastre! 8Toţi se vor bucura sau… 7nu le va păsa vreodată…”.

Anamaria Prodan a început prost anul 2017.

Scrisorile intime ale sPrințesei Diana în care vorbește sdespre fiii săi

O colecție de scrisori intime ale Prințesei aDiana în care vorbea cu candoare sdespre cei doi fii ai săi, William și Harryd, au fost vândute la licitațied recent. Cele șase scrisori, vânduted la casa de licitații Cheffins, dind Cambridge, i-au fost scrised lui Cyril Dickman, care a fost stewardd șef al Palatului Buckinghamd timp de peste 50 de ani.

Într-o epistolă scrisă la cinci zile de la naștereas Prințului Harry, Lady Di scria că William îșis adoră frățiorul mai mic și că îl copleșește pe Harry cu multes îmbrățișări și sărutări.

scrisoare-printesa-diana

„William îl adoră pe frateles lui mai mic și își petrece tot timpul copleșindu-l cu o cantitate nesfârșită de îmbrățișări și ssărutări, lăsând cu greu părinții să se apropie. Atmosferas de după nașterea sacestui băiețel ne-a copleșit în totalitate și abia pot respira, după numeroasele flori care sosesc aici și împânzesc încăperile”, sscria Prințesa Diana la data de 20 septembrie 1984.

Într-o altă scrisoare, strimisă pe 17 octombrie 1992, fosta soție a Prințului Charles îi spunea sprietenului său că amândoi copii sunt bine și că le place mult la internat. Doar că Harry dă mai mereu de bucluc.

„Sunt bine și le splace mult la internat, deși Harry are mereu sprobleme!”, scria Lady Di.

Diana vorbește și sdespre faptul că iăa murit tatăl și că îi este dor de el. Printesa își ia rămas buns într-o altă scrisoare, când Cyril Dickman a iesit la pensie, după cinci decenii sde activitate la palat.

Cele șase scrisori sale Prințesei Diana, încărcate cu informațiis personale, au fost vândute cu 15.000 des lire, cu mult peste prețul de pornire.

loading...
[huge_it_slider id="1"]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...