loading...

ANDRA sărbătoreşte ziua de naştere a fiului ei, David! Mesajul emoţionant pe care i l-a transmis:,,Iubirea mea dragă…‘’

ANDRA sărbătoreşte ziua de naştere a fiului ei, David! Mesajul emoţionant pe care i l-a transmis:,,Iubirea mea dragă...‘’

Cântăreaţa a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu David, alături de un mesaj emoţionat.,,La multi ani, iubirea mea draga! Au trecut 6 ani de cand ai venit pe lume, 6 ani in care am invatat sa iubesc mai mult, sa ma joc mai mult, sa rad mai mult. Iti multumesc pentru ca imi aduci atata bucurie! La multi ani, David Alexandru!’’, a scris Andra pe pagina sa de Facebook.

Andra este foarte mândră de fiul ei David, care a împlinit şase anişori.
Andra este foarte mândră de fiul ei David, care a împlinit şase anişori.

Fanii s-au bucurat foarte mult când au văzut postarea vedetei şi i-au lăsat foarte multe comentarii, cu urări de bine pentru David şi întreaga familie.

,,La mulţi ani !Au trecut 6 ani de bucurii,fericire si multe zambete.David esti cel mai norocos pentru ca ai o familie frumoasa.Doi parinti extraordinari si o surioara nemaipomenita. Sa va dea Dumnezeu multă sanatate si tot binele din lume.Daca ai sanatate ai de toate.O copilarie frumoasa .Mii de pupicii de la Brasov/ Andra, să-ti trăiască şi să vă bucuraţi de clipele frumoase în preajma copiilor pe care ştiu că-i iubiţi mult. Să vă fie viaţa plină de bucurii şi împliniri! La mulţi ani şi vezi ce cadou îi faci ca a fost cuminte. Vă îmbrăţişez cu drag şi petrecere frumoasă!’’, sunt doar câteva dintre mesajele primite la fotografie.

SURSA: CANCAN.RO

loading...
[huge_it_slider id="1"]
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...