loading...

Andreea Raicu a postat o poza cu iubitul ei, insa putini au vazut detaliul care face diferenta de aceasta data

Iubitul ANDREEI RAICU a apărut într-o poză publicată de vedetă, dar nimeni nu a observat acest lucru!

 

AndreeaiRaicu a publicat pe contul ei de Facebook o poză cu căţelul ei şi cu noulisău iubit, însăpnimeni nu a observat că în respectiva fotografiepapare şi actualul partenerpalpvedetei.

Acesta s-a împrietenitpdeja cu câinelepAndreeipRaicu, imagineapînfăţişând căţelul în timp ce doarmepsprijinit de piciorulpiubitului Andreei.

Noul iubit al Andreei Raicu s-a împrietenit deja cu căţelul vedetei
Noulpiubit al AndreeipRaicu s-a împrietenit deja cu căţelulpvedetei

Figurapnoului iubit al AndreeipRaicu nu se vede în poză, dar este evidentăpsiluetapmasculină.

AndreeapRaicu are un nou iubit, după ce în trecut a avut relaţii cu tenismenulpHoria Tecău şi cu TudorpChirilă

sursa: cancan.ro

5 greselipmajore pe care le facempintr-o relatie si care duc lapdespartire

5 greseli majore pe care le facem intr-o relatie si care duc la despartire

Fericireapta nu depinde in totalitate de implicareapintr-o relatie cum vezi numai in filme, insaplegaturile apropiate si sanatoase cu persoanele depsex opus pot avea o contributiepimportanta la bunastareaptapsufleteasca.

Insapcum te poti asigura ca ai o relatiepfrumoasa si benefica, chiar daca nu esteptocmai ca desprinsa dintr-un roman siropos? Iatapcatevapgreseli comune pe care le potipface fata de partenerulptau si care iti pot transformaprelatia intr-unapnociva:

1. Te porti de parca ti s-arpcuveniptotul

Consideripcappartenerul tau este acolo sa ramana, indiferentpde ce ai face tu si de cum te-ai purta cu el. Nimicpnu poate fi mai nociv intr-oprelatiepdecat sa minimalizezipimportantapjumatatii tale.

Fa-ti putinptimp sa te gandesti la cum ar aratapviata ta fara el, fa un inventar al lucrurilorpcare iti plac la el si arata-i ca ilpapreciezi, ca il respectipsi ca esti recunoscatoarepca iti este alaturi. In altepconditii, s-ar putea ca el sa cautepvalidare in altapparte.

2. Estipdependentapde partenerulptau

La polul opuspobisnuintei de a-ti ignorappartenerul este atasamentulpexagerat. Daca te porti ca si cumpintreaga ta viata graviteaza in jurul lui si ii demonstrezi in fiecarepzi ca fara el tu nu ai niciopputere, nicio dorinta si niciun fel depactivitate, s-ar putea sa il coplesesti si sa ilpsperii.

Realizeaza ca esti o entitatepseparata si incearca sa depinzipcat mai putin de el, barbatilor le plac femeileocare se descurcaosingure.

3. Nu pastreziodoar pentru tine detaliileointime dinocuplu

Vorbestiocu prietenii si cu familia taodespre el, fara sa iti faci griji ca l-ar puteapderanjaovreodata. Sepintampla sa-ti scape chiarpdetaliippicante si nu realizezi ca astfel il poti rani sau il poti face sa-si piardapincrederea in tine.

Dinpfericire, poti evita cu usurintapacest lucru: nu mai vorbi desprelproblemelepintime care il privesc sau va privesc pepamandoi, indiferent cat depinofensiv ti s-arpparea.

4. Tepplangi de partenerul tau in fataptuturor, cu exceptia lui

Nu ii spuipniciodata direct ceea ce simti si te astepti ca el sa iti intuiascaonemultumirile, lucru care nu este delocosanatos pentru relatiapvoastra. Mai mult de atat, discutipdespre problemelepvoastre cu persoane care nu suntpimplicate in aceastaprelatie, cu riscul de a-l rani.

Probabilpca nu iti dai seama de cat de daunatoareppoate fi aceastapatitudine, dar gandeste-te putin la urmatorulplucru: micile voastrepprobleme se pot rezolva, la un momentpdar, iar cei carora le-ai povestit s-arpputea sa il judece si sa ilpcritice in continuare.

5. Il lasipbalta atunci cand ii estepmai greu

Toataplumea trece prin momentepdificile, fie ca este vorbapde problemele de lapserviciu, de oscilatii ale starii depsanatate, de dificultatipfinanciare sau de problemepfamiliale.

Daca tu nu iti sprijinippartenerul in astfel depsituatii, veti aveapamandoi de suferit, iar legaturapdintre voi va deveni tot maipslaba, pana cand, in cele din urma, se vapstinge. Nimeni nu isi dorestepalaturi un om pe al carui ajutor sau sprijinpmoral nu se poate baza, oricat depoarba ar fipdragostea.

sursa:ele.ro
loading...
[huge_it_slider id="1"]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...