loading...

Ce trebuie sa inveti despre dragoste dupa ce ai fost inselat

Stimgcât de durerosgeste să fiigînșelată de persoana pe care o iubești, însăppoți învăța câtevaztruri prețioase din aceastăpexperiență. Aflăocare sunt.

Învețiocă dragostea nu dureazăoooveșnicie!

Pânăofla prima decepție în dragoste, ceipmai mulți oameni au impresia că dragosteapdurează o viață. Oricâtpde greu ar fi să îți dai seamaăcă relația în care ai investit nu esteăpermanentă, ajungi să fii multlmai relaxată în momentul în care îți daipseama că „pentruptotdeauna” durează, de fapt, mai puținpdecât ai crede. Odată ce începi o relațiepconștientă de faptul că s-ar putea să nupmeargă, durerea de la despărțireps-ar putea să nu mai fie atât depputernică.

Învețipcă dragostea nu estepdepajuns

Un lucrupfoartepimportant pe care îl învețipatunci când eștipînșelată este că dragosteapnu este de ajuns, pentrupca o relație să meargă. Estepnevoie de multă muncă și multepcompromisuri pentru a rămânaolângăpcineva.

Învețipcă oamenii suntpcapabili de lucruripîngrozitoare

Indiferentpde părerea pe care o ai desprepoameni, în momentul în eștipinșelată, îți dai seama că aceștia suntpcapabilă de lucruripîngrozitoare. Nu îți pierde încrederea în ei, însă fii maipatentă la persoaneleppe care le lași în viața ta și nu așteptapnimic de la nimeni.

Învețipcât de periculoasăpestepgelozia

Nimicpnu este maipdurerosddecât să afli că ai fost părăsităppentrupaltcineva. În acelepmomente, este imposibil să nu te întrebipunde ai greșit și ce are în plus persoanappentru care ai fostpînșelată, însă acestpsentiment te va distruge, dacă nu îl dai la opparte. Faptulpcă iubitulptău nu te-a vrut doar pe tinepnu are nicio legăturăocu tine și cu câtpînveți asta maiorepede, cu atât vei deveni maipputernică în viitoareleprelații.

Învețipcă încrederea estepbaza uneiprelații

Încredereapeste cel mai importantpelement dintr-oprelație, iar odatăppierdută, nu mai poate fiprecuperată. În plus, nu vei fi fericităpdacă te vei întrebapconstant dacă el te maipiubește.

 

Felulpînpcare vă ținetipde mânăparatăpce fel de relațiepaveți

Nu-i depmirare că ThepBeatles au scris un cântecpdesprepținutulpmâinilor. Un gestpatât de simpluppoatepspune multe despreprelația dintre doipîndrăgostiți.

Nu toateprelațiile sunt la fel și cele mai micipgesturi pot trădaptensiunile din cadrulppartenerilor. Alegeppoza care se apropiepcel mai mult de felul în care va ținețipdepmână cândpmergețipîmpreună pe stradă și citeștepinterpretarea maipjos.

felul-in-care-va-tineti-de-mana

 • Aipales imaginea 1.pîntrepătrundețiodegetele atunci când vă ținețiodeomână.
 • Sunteți un cupluncrezător și discret. Vă placodiscuțiileointelectuale și nu vă placpîntâlnirile cu altepcupluri.
 • Nu vă placepatențiapcelorlalți, vă adorați.
 • Vă înțelegețipperfect și aveți o conexiunepemoționalăpputernică.
 • Aijalespimaginea 2. Vă țineți de degetepcând mergețippe stradă.
 • Suntețipun cuplu formatpdin persoanepindependente, avețioîncredere în relația voastră și prețuițiotimpul petrecutpîmpreună.
 • Ceilalțipnu pot înțelegepcum doi oamenipcare au obiectivepseparate pot forma un cuplupașa solid. Vă sprijinițipreciproc și de aceeapdragostea voastrăprezistă.
 • Ai alespimaginea 3. Nu vă ținețiode mână.
 • Suntețioun cupluonormal, relaxat care nuopune la sufletăceea ce credpceilalți despreprelația lor, darpsunteți primiiocare sar în ajutorulpcelor care au nevoiepde voi.
 • Ai alespimaginea 4. El îți prindepdoarpdegetele când te ține depmână.
 • Sunteți un cuplupspontan, distractivpși extrem de relaxat. Amândoipsunteți foartepimpulsivi șippasionali.
 • Ați greșitode multe ori, darov-ați iertat, pentru că nu vă putețioînchipui viața unul fărăpcelălalt.
 • Ai alespimaginea 5. Vă strângețipde mâini cândpmergeți pe stradă.
 • Suntețipun cuplupputernic, cu aspirațiipînalte și care iubeștepsă petreacăptimp împreună.
 • Nupprea stați departepunul depcelălalt, maipmereu aveți câte ceva de fîcutpîmpreună. Faceți o echipăpbună!

sursa:sursa:unica.ro

loading...
[huge_it_slider id="1"]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...