loading...

Cea mai frumoasa declaratie de dragoste! Vezi ce i-a spus Dorian Popa iubitei sale

 

Claudia, iubitaplui Dorian de o bunăpbucată de vreme, a încins de multe ori imaginaţiapbărbaţilor cu formele pe care şi le expuneapcupgenerozitate, fie că era vorba de plajelepînsorite de astă vară, sau evenimentelepmondene la care lua parte.

Însă, deşipamândoi sunt atrăgători şi au o mulţime de admiratori carepvisează să fie cu ei, atât Claudia, cât şi Dorian, sunp fideli şi visează chiarpsă-şi mărească familia cu unpcopilaş.

Dorian este îndrăgostit nebuneşte de iubita lui, Claudia.
Dorian este îndrăgostitinebuneşte de iubitaplui, Claudia.

În urmăpcu puţin timp, cu ocaziapaniversării ClaudieipDorian Popa a postat pe contul lui de Facebook un mesajpemoţionant pentruppartenera sa depviaţă: „La mulţipani, nevastapmea superbă, Babs!  Să ai celepmai frumoase zile alăturipde mine, tepiubesc!”.

sursa:cancan.ro

De cepinsalapbarbatii. 4 motiveppentru care suntpinfideli

De ce insalapbarbatii? Dorinta de a-si demonstrapputereapseductiei, instabilitatea din cuplu, lipsapiubirii, nepotrivirea lappat? Toatepacestea sunt motive posibileppentru careppartenerul ti-ar putea devenipinfidel la un momentpdat.

1. De vinapeste insatisfactiapemotionala

Adulterulpnu este legat depsex. Doar 8% dinpbarbatiipchestionati au declarat ca se simtpnemultumiti pe planpsexual si de aceeapinsala. Inpschimb, 48% dintre ei au dat vina pe insatisfactiapemotionala ca fiind principalulpmotiv pentru care aupinselat.

2. Se simtpvinovati dupa ce aupinselat

Barbatiipau sentimente, iar 68% dintre ceipintervievati de psiholog nicipmacar nu s-au gandit ca vor fipinfideli si aproape toti si-ar fi dorit sa dea timpulpinapoi si sa nu fi recurs la acestpgest.

3. Aupprieteni care au facut acelasiplucru

De multe ori, barbatiipsunt incurajati inpdemersul de a fi infidelipchiar de catre prieteniiplor care, la randul lor, au inselat. Acest lucrupconfera o notaplegitima adulterului si il face sa fieăprivit ca pe cevapnormal. Psihologulpapdescoperit ca 77% dintrepbarbatii care sunt infideli au un prietenpbun care a facutpacelasi gest.

4. Isi intalnescpamanta la locul depmunca

O altapconcluzie la care a ajuns specialistul in privintapinfidelitatiipbarbatilor a fost aceea ca 40% si-au intalnitpamanta la locul depmunca.
sursa:ele.ro

loading...
[huge_it_slider id="1"]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...