loading...

CELENTANO din Las Fierbinţi a reacţionat după ce a văzut filmul în care Boureanu cânta în arestul Poliţiei. ”După ce iei…”

CELENTANO din Las Fierbinţi a reacţionat după ce a văzut filmul în care Boureanu cânta în arestul Poliţiei. ”După ce iei...”

  • Adrian Vancică, cel care-l interpretează pe Celentano din Las Fierbinţi, a reacţionat după ce a văzut filmul în care Cristi Boureanu cânta în arestul Poliţiei. În stilul caracteristic, Vancică a comentat imaginile.

    Eu vă spun, după ce iei un pumn în gură cânţi mai bine ca oricine. Dl Boureanu e la audieri!”, a spus actorul. În noaptea în care a fost dus de către poliţişti la secţie, Boureanu a trecut de la o intensă meditaţie la cântat. Asta deoarece a început să fredoneze o melodie de vitejie, cel mai probabil pentru a mai prinde puţin curaj. De asemenea, din intonaţia sa şi din felul în care şi-a îndreptat una din mâini, toată lumea a considerat că ex-politicianul e gata-gata să plece la… „luptă“.

    Boureanu a căzut la pământ după pumnul încasat
    Boureanu a căzut la pământ după pumnul încasat

    În urmă cu o săptămână, Cristian Boureanu a ajuns să fie implicat într-un scandal cu oamenii legii, după ce a fost oprit în trafic. El a început să îi înjure pe oamenii legii, după care a lovit un poliţist în zona inghinală şi a primit imediat un pumn în barbă de la acesta, iar imediat a căzut lat pe asfalt. După ce şi-a revenit el a fost dus într-o secţie de poliţie unde a fost reţinut iar ulterior a primit mandat de arestare pentru 30 de zile.

loading...
[huge_it_slider id="1"]
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...