loading...

Cum a apărut MĂDĂLIN IONESCU la priveghiul ILENEI CIUCULETE!

Vestea că Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă a întristat pe multă lume, dar durerea cea mai mare o simte familia cântăreţei, dar şi apropiaţii care au cunoscut-o. Printre cei care au venit să îşi ia rămas bun a fost şi Mădălin Ionescu, care şi-a exprimat condoleanţele soţului artistei şi întregii familii.

Prezentatorul, vizibil întristat de pierderea cântăreţei, i-a adus o coroană cu flori albe. Cei doi s-au înţeles foarte bine, Ileana venea cu drag ori de câte ori era invitată la emisiune.

Mădălin a mărturisit că a discutat cu soţul Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş, şi acesta a declarat că artista se împăcase de doi ani de zile cu cei doi fii, Mugurel şi Cristi, iar Crăciunul l-au petrecut împreună. „Nu a avut nicio durere în ultima clipă şi mi-a cerut să o ţin de mână. Am făcut nunta de argint în spital… Eu i-am spus asta şi mi-a zis să nu fiu trist, ce dacă sărbătorim în spital cu iaurt, important este că suntem noi doi şi ne iubim…”, a adăugat cu durere în suflet soţul regretatei cântăreţe.

SURSA: CANCAN.RO

loading...
[huge_it_slider id="1"]
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...